17 Temmuz 2024, Çarşamba 09:55:51

Bilal Ekşi; 'Ne olacak bu AB hava sahasının hali'

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Avrupa hava sahasının değişik bölümlerinde kapasite eksikliği sebebi ile tehirlere yol açıldığını açıkladı.
  • THY genel Müdürünün Maaşı Ne Kadar Olduğunu daha Önce Mecliste CHP li Partinin Meclisteki Milletvekili Söyledi Ortalık Karıştı. Bu kadar parayı Helalinden mi kazınıyor ki Sadece Gelen Yazılara İşten Çıkışını Verip Yerine Az Ücretle Yeni Personel Aldıran Biri Olarak Biliniyor THY'da Yan Gelirlerini Hesaplamaya Gerek Yok Günlük Ücreti 65 ile 70 bin tl arasında değişiyor Saati 8 bin tl o koltukta oturmak ile
  • Say paralarını sen şirkete tek faydası olmayan torpilli zehir zıkkım olsun
  • Avrupa hava sahasınin halini durumunu pek fazla kafaya takmamak lazım , o kadar insana haksızlık yapılırken ses çıkartmamanız , yarın hakkın emri vuku bulduğunda nasıl cevap vereceginize kafa yorsanız bence daha iyi olur gibi.. Ayda 3 tweet atıp GM olarak son zam ile de 1.8 milyon maaş almak da nasıl oluyor acaba.. Bence TK nin bütun yoneticileri her 3 ayda bir dinlenme tatiline gönderilmeli çok yoruluyor olabilirler...
  • Sabiha gökçende hizmet veren AIM ve ATSEP çalışanına havacılık tazminatı verilmiyor. Çalışan mağdur.
  • Evet gecikmelerin temel nedeni Avrupa hava sahasındaki yoğunluk. Hava trafik kontrolörleri aldıkları inisiyatiflerle bu gecikmeleri azaltabilme imkanına sahip. Sırf memur oldukları için haklarını alamayan, sektörde "işin niteliği & ücret" bakımından en alt seviyede bulunan kontrolörlerden özlük haklarında iyileştirme yapılmadan eski performansları ile çalışmaları beklenemez.
  • Arkadaş rötar sanki sadece yurt dışı uçuşlarda var. Sen Sabiha Gökçenden Antep'e uçan uçağında bile saatlerce rötar yapıyorsun bu da mı Avrupa Hava sahasından kaynaklı. Beceriksizliğinizi başkalarının üstüne yıkmayın kabul edip önlem almaya çalışın.
  • Arkadaşlar herkes bunun atc lerin hakkının verilmemesinden dolayı olduğunu biliyor dimi. Standart dışardan bahane üretmeyelim arkadaşların hakkını verelim verdirelim.
  • Sen paralarını makineyle say hacım ,yorma kafanı bunlara ,dünya işi de geç ,seversiniz takviyeyi...
  • Yoh yaa bizim kontrolörlerle alakası bile yok, hele inisiyatif olayıyla hiç mi hiiiiiç alakası yok. Hep bu Avrupa işte, bizi kıskanıyor.
  • Yurtdisinda insanların hakları var hukuklari var sendikaları var işçileri koruyan mekanizmalar var Sen burada nefes almadan çalıştırırken tabikide orada grev haklarını kullanıyor insanlar işçiler Burada ise işçi hakları ve hukuklari tavan yapmış durumda)) Bol şanslar

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Avrupa hava sahasının değişik bölümlerinde kapasite eksikliği sebebi ile tehirlere yol açıldığını açıkladı.

Son dönemlerde Türkiye'de oldukça etkisini gösteren rötarlarla ilgili Bilal Ekşi'den yeni değerlendirme geldi. Ekşi, "kalkışa hazır olsa dahi uçakları sıraya sokmak için kalkış slotu (tehiri) verilmektedir" dedi.

Bilal Ekşi'nin açıklaması:

 

Bilal Ekşi; 'Ne olacak bu AB hava sahasının hali'

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

çay şeker ~ 1 ay önce
THY genel Müdürünün Maaşı Ne Kadar Olduğunu daha Önce Mecliste CHP li Partinin Meclisteki Milletvekili Söyledi Ortalık Karıştı. Bu kadar parayı Helalinden mi kazınıyor ki Sadece Gelen Yazılara İşten Çıkışını Verip Yerine Az Ücretle Yeni Personel Aldıran Biri Olarak Biliniyor THY'da Yan Gelirlerini Hesaplamaya Gerek Yok Günlük Ücreti 65 ile 70 bin tl arasında değişiyor Saati 8 bin tl o koltukta oturmak ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cot ~ 2 ay önce
Say paralarını sen şirkete tek faydası olmayan torpilli zehir zıkkım olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK 007 ~ 2 ay önce
Avrupa hava sahasınin halini durumunu pek fazla kafaya takmamak lazım , o kadar insana haksızlık yapılırken ses çıkartmamanız , yarın hakkın emri vuku bulduğunda nasıl cevap vereceginize kafa yorsanız bence daha iyi olur gibi.. Ayda 3 tweet atıp GM olarak son zam ile de 1.8 milyon maaş almak da nasıl oluyor acaba.. Bence TK nin bütun yoneticileri her 3 ayda bir dinlenme tatiline gönderilmeli çok yoruluyor olabilirler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabiha ~ 2 ay önce
Sabiha gökçende hizmet veren AIM ve ATSEP çalışanına havacılık tazminatı verilmiyor. Çalışan mağdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İAÇ ~ 2 ay önce
Evet gecikmelerin temel nedeni Avrupa hava sahasındaki yoğunluk. Hava trafik kontrolörleri aldıkları inisiyatiflerle bu gecikmeleri azaltabilme imkanına sahip. Sırf memur oldukları için haklarını alamayan, sektörde "işin niteliği & ücret" bakımından en alt seviyede bulunan kontrolörlerden özlük haklarında iyileştirme yapılmadan eski performansları ile çalışmaları beklenemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 2 ay önce
İnanın sizleri yıllarca destekledim. Lakin biraz kabak tadı verdi. Yaklaşmayı tam uygulatmak, kalkışta gecikmelere yol açmak, direk rotalar için ve seviyeler için mırın kırın, yahu bu ülkeyi hiç mi sevmiyorsunuz? Biri size ne zaman dur deyecek? Başka yollarla ilerleyelim ve lütfen karbon diyorlar , gaz diyorlar, zaman diyorlar ve geleceğimiz diyorlar bi dikkate alsanız mı? Ben yeter diyorum
Yolcu ~ 2 ay önce
Arkadaş rötar sanki sadece yurt dışı uçuşlarda var. Sen Sabiha Gökçenden Antep'e uçan uçağında bile saatlerce rötar yapıyorsun bu da mı Avrupa Hava sahasından kaynaklı. Beceriksizliğinizi başkalarının üstüne yıkmayın kabul edip önlem almaya çalışın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu’ya ~ 2 ay önce
Peki sayın bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan yolcu bu uçaklar sadece iç hat mı uçuyor? İç hatın pilotu memuru uçağı ayrı dış hatın ayrı mı? Belki Roma git gel üstüne Ankara yazıldı ekibe? Belki Roma’ya gecikmeli gittiler. Belki o Antep’e uçtuğun uçak öncesinde Londra’ya uçtu 2 saat CTOT ile? Ey yolcu dur, düşün, öğren, bilgi edin öyle yorum yap. Seni gidi yolcu seni.
Km1 ~ 2 ay önce
Arkadaşlar herkes bunun atc lerin hakkının verilmemesinden dolayı olduğunu biliyor dimi. Standart dışardan bahane üretmeyelim arkadaşların hakkını verelim verdirelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Makine ~ 2 ay önce
Sen paralarını makineyle say hacım ,yorma kafanı bunlara ,dünya işi de geç ,seversiniz takviyeyi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peh ~ 2 ay önce
Yoh yaa bizim kontrolörlerle alakası bile yok, hele inisiyatif olayıyla hiç mi hiiiiiç alakası yok. Hep bu Avrupa işte, bizi kıskanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşçi ~ 2 ay önce
Yurtdisinda insanların hakları var hukuklari var sendikaları var işçileri koruyan mekanizmalar var Sen burada nefes almadan çalıştırırken tabikide orada grev haklarını kullanıyor insanlar işçiler Burada ise işçi hakları ve hukuklari tavan yapmış durumda)) Bol şanslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşçi yazana ~ 2 ay önce
Evet oralarda hak,hukuk vs var doğru da bizim ülkemizde olmamasının en büyük sebebi tepki vermeyen toplum. Birlik olup iktidar ve işverene tepki verebilseniz ve oyunuzu sizi sömüren,ezen,işsizlikle tehdit eden, hakkınızı yiyenlere vermezseniz siz de yurtdışındakiler gibi insanca çalışıp,yaşarsınız,bu kadar basit...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000