18 Temmuz 2024, Perşembe 11:20:36

Emekliler THY ile indirimli seyahat ediyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 353 binden fazla emeklinin demiryolu, şehirlerarası otobüsler ve havayolu seyahatlerinde indirimli bilet imkanından yararlandığını açıkladı.
  • Neredeen nereyee
  • Velev ki emekliler bi yere gittiler,orada ne harcayacaklar diye düşündüm bi an
  • Emekliler uçağa binebiliyor muymuş yahu? Protein alamayan emekliler uçak görseler uzay mekiği sanarlar şu rezil ülkede.
  • Size konuşmadan önce ne yedirip ,içiriyorlar çok merak ediyorum..bu kadar realiteden uzak,toz pembe bir bakış açısı başka türlü mümkün değil….
  • Bu ülkede sadece emekliler yok ayrıca milyonlarca emekli içinde 5145 kişi çok mu? Geri kalanların çoğu pazar artığı topluyor.Emekliler yılı ilan edeceğinize insanlara insan gibi yaşama imkanı verin. Paranın gücü,değeri bitmiş,alım gücü yerlerde bunlar hala göz boyama derdinde.Yolsuzluk,çürümüşlük,rüşvetkokuşmuşluk yüzünden rezilce bozulan ekonomiyi vatandaşın sırtına iyice binerek düzeltemezsiniz. Siz önce dünya rekoru olan ve bir çok şeye etki eden akaryakıt vergisini düşürün sonra da gidin başka ihsan istemez.
  • emekliler Aldığı Maaş ile ev Kirası ve Aylık Masraflarını ancak Karşılıyor Uçak Tren Otobüs bedava olsa yine gidemezler 2024 YILI EMEKLİLER YILI OLDU
  • Ülkeyi her yönden iyice mahvettiniz hala koltukta oturuyorsunuz !

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 353 binden fazla emeklinin demiryolu, şehirlerarası otobüsler ve havayolu seyahatlerinde indirimli bilet imkanından yararlandığını açıkladı. Bakan Uraloğlu havayolunda yurt içi ve yurt dışı indirimli uçuşlardan 5 bin 145 emeklinin faydalandığını toplamda 353 binden fazla emeklinin tren, otobüs ve uçak gibi ulaşım hizmetlerinden indirimli bilet kullandığını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024 yılını Emekliler Yılı olarak ilan ettiğini hatırlatarak, emeklilerin refah düzeyini artırmaya yönelik yapılan çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini açıkladı. Bakan Uraloğlu, yaklaşık 16 milyona ulaşan emekli nüfusunun fiziksel ve ruhsal sağlıkları ile sosyal ve kültürel yönden yaşamlarına destek olmak amacıyla ulaştırma modlarında indirim uygulamalarını hayata geçirdiklerini belirterek, bu uygulamaların büyük ilgi gördüğünü ve 353 binden fazla emeklinin demiryolu, şehirlerarası otobüsler ve havayolu seyahatlerinde indirimli bilet imkanından yararlandığını açıkladı.

5 BİN 145 EMEKLİ THY İLE SEYAHAT ETTİ

Türkiye Yüzyılı’nın mimarı emekliler için havayolu ulaşımında da kolaylıklar sağlamaya devam ettiklerini vurgulayan Uraloğlu, “Türk Havayolları ile seyahat eden emekli ve 60 yaş üstü yolcularımız için yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda yüzde 15 indirim uygulamamız devam ediyor. Ocak 2024’ten bu yana bu haktan yararlanan emeklilerimizin sayısı 5 bin 145’e ulaştı.” dedi.

Emekliler THY ile indirimli seyahat ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

F84 ~ 15 gün önce
Neredeen nereyee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enteresandır ~ 2 ay önce
Velev ki emekliler bi yere gittiler,orada ne harcayacaklar diye düşündüm bi an

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMEKLİ ~ 2 ay önce
Emekliler uçağa binebiliyor muymuş yahu? Protein alamayan emekliler uçak görseler uzay mekiği sanarlar şu rezil ülkede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pinky… ~ 2 ay önce
Size konuşmadan önce ne yedirip ,içiriyorlar çok merak ediyorum..bu kadar realiteden uzak,toz pembe bir bakış açısı başka türlü mümkün değil….

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyyy bakannn ~ 2 ay önce
Bu ülkede sadece emekliler yok ayrıca milyonlarca emekli içinde 5145 kişi çok mu? Geri kalanların çoğu pazar artığı topluyor.Emekliler yılı ilan edeceğinize insanlara insan gibi yaşama imkanı verin. Paranın gücü,değeri bitmiş,alım gücü yerlerde bunlar hala göz boyama derdinde.Yolsuzluk,çürümüşlük,rüşvetkokuşmuşluk yüzünden rezilce bozulan ekonomiyi vatandaşın sırtına iyice binerek düzeltemezsiniz. Siz önce dünya rekoru olan ve bir çok şeye etki eden akaryakıt vergisini düşürün sonra da gidin başka ihsan istemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ak partili ~ 2 ay önce
emekliler Aldığı Maaş ile ev Kirası ve Aylık Masraflarını ancak Karşılıyor Uçak Tren Otobüs bedava olsa yine gidemezler 2024 YILI EMEKLİLER YILI OLDU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekliler yılı !!! ~ 2 ay önce
Ülkeyi her yönden iyice mahvettiniz hala koltukta oturuyorsunuz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000