03 Eylül 2024, Salı 11:02:07

THY'nin uzmanı kısa süre içinde şef oldu!

Türk Hava Yolları'nda kısa bir süre önce insan kaynakları uzmanı olarak iş başı yapan Ubeydullah Karacakaya şef olarak atandı.
  • Şaşırdık mı? Hayır! Yıllardır bu haksızlıklar yüzünden başarılı ve iyi okullardan kimseyi barındıramıyorlar. Zaten gelmesinler de burada torpilin yoksa değer görmüyorsun. Torpilli çerçöplerinizle THY'yi batıracaksınız yazık.
  • Bu arada Bilal Ekşi nin oğlu da Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları YK üyesi. Sadece o kadar mı ? Yeni TFF nin de Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu üyesi !!!
  • Tezeginde boncuk vardır belki,bizden olsun 5 para etmez olsun önemli değil..
  • Şirket Bilalin. O eskilerin şefliğimi alır yeni kendi adamlarına verir. Bilal Ekşi Allah katında hesap vereceksin. Kul hakkı yediniz. Haram yediniz. Saray torpillisi iki cihanda burnundan fitil fitil gelsin. Çok ahhhhhh var üzerinizde
  • Takunya liyakati..
  • Eee hep oyle zaten; uzman ve hemen sef md olurlar; damacana md u gibi; Tk Bilalin
  • yakışır aslanıma vicdanı nasıl rahatlatıyor acaba ben müslümanım herşeyin en iyisi benim olmalı diye felan mı yoksa cihaddayız kafirler yerine iyi yerde ben olmalıyım mı kafamda deli sorular
  • Baskan niye olmamiski,
  • kartallı ise tecrübeye ne gerek var !!! direkt başkan olarak başlaması gerekti, çok atıp etmişler...
  • Sasirdik mi? Bunlardan cok var.

Türk Hava Yolları'nda kısa bir süre önce insan kaynakları uzmanı olarak iş başı yapan Ubeydullah Karacakaya şef olarak atandı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY'de bir süre önce insan kaynakları uzmanı olarak göreve başlayan Ubeydullah Karacakaya, kariyer basamaklarını hızlı tırmanmaya başladı. Genç personel henüz 2 yılı bile dolmadan Türk Hava Yolları'nda Şef pozisyouna getirildi.

Ubeydullah Karaca'nın Kartal İmam Hatip mezunu olduğu ve AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi olduğu biliniyor.

UZMAN OLARAK BAŞLAMIŞTI

THY'nin yeni kariyer yıldızı Karacayaka, 2022 yılının sonunda şirkette uzman olarak iş başı yapmıştı. Turkcell'deki iş hayatının ardından THY'ye transfer olan Ubeydullah Karacakaya, kısa süre içinde şef oldu.

©AirportHaber

THY'nin uzmanı kısa süre içinde şef oldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

LİYAKATSİZLİK ~ 1 gün önce
Şaşırdık mı? Hayır! Yıllardır bu haksızlıklar yüzünden başarılı ve iyi okullardan kimseyi barındıramıyorlar. Zaten gelmesinler de burada torpilin yoksa değer görmüyorsun. Torpilli çerçöplerinizle THY'yi batıracaksınız yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli ~ 11 gün önce
Bu arada Bilal Ekşi nin oğlu da Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları YK üyesi. Sadece o kadar mı ? Yeni TFF nin de Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu üyesi !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Liyakatli!!!!! ~ 12 gün önce
Tezeginde boncuk vardır belki,bizden olsun 5 para etmez olsun önemli değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cot777 ~ 13 gün önce
Şirket Bilalin. O eskilerin şefliğimi alır yeni kendi adamlarına verir. Bilal Ekşi Allah katında hesap vereceksin. Kul hakkı yediniz. Haram yediniz. Saray torpillisi iki cihanda burnundan fitil fitil gelsin. Çok ahhhhhh var üzerinizde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F84 ~ 13 gün önce
Takunya liyakati..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hep oyle ~ 13 gün önce
Eee hep oyle zaten; uzman ve hemen sef md olurlar; damacana md u gibi; Tk Bilalin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖLÜM VAR - ÖLÜM VAr ~ 12 gün önce
Atamaları yapan bu kişilere sormak lazım bu arpalığın sonu nereye kadar gidecek düşünen var mı En sonunda hepinizin gözünü bir avuç toprak doyuracak
Real muslims ~ 13 gün önce
yakışır aslanıma vicdanı nasıl rahatlatıyor acaba ben müslümanım herşeyin en iyisi benim olmalı diye felan mı yoksa cihaddayız kafirler yerine iyi yerde ben olmalıyım mı kafamda deli sorular

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Real muslims'e ~ 13 gün önce
Akape,cemaat ve tarikatlere göre Türkiye ganimet onlardan olmayanlar da köle! Bunlara oy verenlerin yatacak yeri yok!
Islam ~ 13 gün önce
Islam Tutklere giydirilmis bir deli gomlegi; araplasip yok olup gidiyoruz
Acı ama gerçek ~ 12 gün önce
Cehalet,gericilik,yobazlıktan beslenen,savaş ve şiddetle yaşayan, kişisel ve politik çıkar pesindeki müslümanların rezalet hali ortada, hayatlarının her anında ve alanında gayri müslimlerin paralarına, icatlarına,her şeylerine muhtaçlar.
T ~ 13 gün önce
Baskan niye olmamiski,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 13 gün önce
kartallı ise tecrübeye ne gerek var !!! direkt başkan olarak başlaması gerekti, çok atıp etmişler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vortex ~ 14 gün önce
Sasirdik mi? Bunlardan cok var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000