30 Eylül 2024, Pazartesi 09:16:10

Air India’da Skandal: Yolcunun Yemeğinden Hamam Böceği Çıktı!

Air India, bir yolcusunun uçuş sırasında yemeğinde hamam böceği bulduğu iddiasıyla yeniden gündemde.
  • O kadar pis bir ülkede yuz binlerce milyonlarca yemekten birinde bir tane sinek çıkmış çok mu... hindistanda normalde haber değeri bile yoktur cikar yemekten yemeye devam
  • Hindistan için gayet sıradan bir durum...
  • Doco dan aliyor

Air India, bir yolcusunun uçuş sırasında yemeğinde hamam böceği bulduğu iddiasıyla yeniden gündemde. Delhi'den New York'a seyahat eden Suyesha Savant, uçakta kendisine sunulan omletin içinde hamam böceği bulduğunu belirterek durumu sosyal medya platformu X üzerinden paylaştı.

"Yemeğin Yarısını Yedikten Sonra Fark Ettik"

Savant, paylaşımında "Delhi'den New York'a olan uçuşta bana servis edilen omletin içinde hamam böceği buldum. İki yaşındaki çocuğumla birlikte yemeğin yarısından fazlasını yemiştik" ifadelerine yer verdi. Ayrıca, bu olay sonrasında gıda zehirlenmesi yaşadığını belirten Savant, yemeğin içindeki ölü hamam böceğinin fotoğraflarını da kamuoyuyla paylaştı.

Temizlik Şartları Eleştirildi

Hindistan’da gazeteci olarak çalışan Savant, uçaktaki temizlik standartlarını da eleştirdi. Uçuş sırasında çektiği bir videoda, koltuğun ceplerinde atık şişelerin bulunduğunu ve bu durumu kabin ekibine bildirdiğinde, bunun "bir hata" olarak nitelendirildiğini söyledi. Ancak Savant, "Bu kadar çok hata nasıl yapılabilir?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Air India Soruşturma Başlattı

Olayın ardından Air India sözcüsü, şirketin durumu ciddiyetle ele aldığını ve ilgili ikram hizmeti sağlayıcısıyla soruşturma başlatıldığını duyurdu. Sözcü, "Müşterimizin yaşadığı deneyimden derin üzüntü duyuyoruz. Dünyanın önde gelen havayollarına hizmet veren saygın ikram firmalarıyla çalışıyoruz ve yemeklerimizin kalitesini sağlamak için sıkı prosedürler uyguluyoruz," açıklamasını yaptı.

Air India’da Skandal: Yolcunun Yemeğinden Hamam Böceği Çıktı!

Yorumlar

I have British passport ~ 3 gün önce
O kadar pis bir ülkede yuz binlerce milyonlarca yemekten birinde bir tane sinek çıkmış çok mu... hindistanda normalde haber değeri bile yoktur cikar yemekten yemeye devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arı vız vız ~ 3 gün önce
Hindistan için gayet sıradan bir durum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doco ~ 4 gün önce
Doco dan aliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000