20 Eylül 2024, Cuma 14:55:57

AJET'TEN AÇIKLAMA GELDİ

AJet'e ait yolcu uçağının Yüksekova'daki Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda pistten çıkmasının ardından açıklama geldi. AJet Basın Müşaviri Mehmet Yeşilkaya, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
  • Aşırı yağış olduğu bilinmiyor muydu, önlem alınamaz mıydı?
  • İlgili basın müşavirinin açıklamasını okudum. Cidden ekibin sağlığına değinmemiş. Ekipler bunların gözünde insan değil zaten; makine & demirbaş, kolaylıkla değiştirilebilecek bir sicil numarası. Bakın bu hata üzerine eksik yapılmış bir açıklama değil, üst yönetim ve yönetimlerin ve onların çevresindekilerinin organizasyona ve uçuş ekiplerine tepeden kibirli bakışının küçük bir yansıması.
  • elin yabancı pilotu buza iniş yapıyor,sebebe bak hele yağış sebebiyleymişşş mişşşte mişşşş ..körler sağırlar birbirini ağırlar

AJet'e ait yolcu uçağının Yüksekova'daki Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda pistten çıkmasının ardından açıklama geldi.  AJet Basın Müşaviri Mehmet Yeşilkaya, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Açıklamada, "Esenboğa Havalimanı’ndan saat 11.20’de kalkan VF4316 uçuş kodlu uçağımızın Hakkâri Yüksekova Havaalanı’na saat 13.15’te inişi sırasında aşırı yağış nedeniyle ön tekerleği çamura saplanmıştır. Yolcularımızın sağlık durumu iyi. Misafirlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

AJET'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Yorumlar

Ajet ~ 2 saat önce
Aşırı yağış olduğu bilinmiyor muydu, önlem alınamaz mıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekibin Sağlığı? ~ 2 saat önce
İlgili basın müşavirinin açıklamasını okudum. Cidden ekibin sağlığına değinmemiş. Ekipler bunların gözünde insan değil zaten; makine & demirbaş, kolaylıkla değiştirilebilecek bir sicil numarası. Bakın bu hata üzerine eksik yapılmış bir açıklama değil, üst yönetim ve yönetimlerin ve onların çevresindekilerinin organizasyona ve uçuş ekiplerine tepeden kibirli bakışının küçük bir yansıması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eco ~ 3 saat önce
elin yabancı pilotu buza iniş yapıyor,sebebe bak hele yağış sebebiyleymişşş mişşşte mişşşş ..körler sağırlar birbirini ağırlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000