31 Ağustos 2024, Cumartesi 09:47:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan "uçak gemisi" hakkında konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Zafer Bayramı Özel Konseri"nde açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin savunma sanayiinde attığı adımlara dikkat çeken Erdoğan, uçak gemisiyle ilgili hazırlıkların sürdüğünü belirtti.
  • Uçak gemisi yapacağız ki bizim bildiğimiz tarzda değil tamam da hangi kaliteli eğitim,yetişmiş insan ve bütçeyle? Dışardan mühendislik, teknoloji,ekipman,parça vs ithal edip ülkeyi daha da borca sokup bir şey yapmak marifet değil ve yapıldı diyelim işletme maliyeti,masrafı ne olacak? Bu kadar ağır dış borç,cari açık,ekonomik ciddi sıkıntılar varken bu işler çok zor.
  • Önceleri Türk diye bir şey yoktur, Türklük faşistliktir milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyen,terör destekçileriyle elele megri diye şarkılar söyleyen,askerliği parayla satan,şanlı ordusu kumpasla içeri atılırken kıs kıs gülen,şehirlere hendekler kazılırken askere karışmayın emri veren,aponun kardeşini devlet tvsine çıkarıp kendisine oy isteten,apoya sayın şehitlere kelle diyen,fetoyu pkkyı şımartan palazlandıran,pkk terör örgütü değildir diyenleri vekil ve iktidar ortağı yapan,devletin kurumlarını tarikat ve cemaatlerin çiftliğine döndüren,abd ne derse onu harfiyen yapan siyasi islamcı,din tüccarı zat şimdi de tam bağımsız Türkiye ve ordumuz diyor...
  • Ses var görüntü yok. KAAN 50 seneye uçar herhalde. Daha KT1 Hürküş bile yok filolarda.
  • 110 personelli uçak gemisi haaaa,güldermeyin yaaaa, tur teknesi bile bunda fazla insan taşır,yine sazan avı...uçak gemisinde 6000-6500 personel çalışır tabiki gerçek uçak gemisinde :))
  • Şanlı ordumuz şımarttığın hainlerce derdest edilirken bıyık altından gülüyordun şimdi koltuk ve çıkar uğruna ordumuz diyorsun vatan,millet edebiyatı yapıyorsun da gerçek milliyetçi,vatanseverler yemez. Ve de Türkiye borcundan dolayı ilaç ithal edemiyor,3-4 milyar dolar borç için kapı kapı geziyor ama hala uçak gemisi yapacağız masalları. Yaparsın milleti daha da borca sokarak tabii!
  • Uçak gemisi denilen şey basit bir gemi değil,yapması çok para ister, motoru,ekipmanları vs hepsi ithal olacak,seferdeyken yanında destek gemilerinin olması da şart, bunca masraf neyle,nasıl karşılanacak?Uçak gemisinden önce halletmemiz gereken bir sürü önemli şey var,millet çöpten yemek topluyor,pazarda artık için birbirleriyle kavga ediyor!
  • Bre cahiller belki yaptığımız gemi yüzde yüz yerli olmayabilir belki Amerikanın o devasa uçak gemişeri ile aşık ayamayabilir ancak bu uçak gemisi yapma çalışmaları belki de ilerde dünyanın en gelişmiş uçak gemileriini yapmak için atılan BİR ADIMdir.Burda edinilen bilgi ve beceriy bugünün çocuklarını ve gençleri yarının bilim adamı mühendisi olarak daha iyi yerlere getirecek.Ne yapalım yani bu uğurda çalışmayalım mı?Bu türeden teknolojileri hep batılı devletler binbir zorlama be yalvar yakarla bize versin diyemi bekleyelim?!Biraz da saygı duyun sahip çıkın!Ya sahip çımıyorsanız bari en azından karşı durmayın gölge etmeyin!
  • Seninleyiz
  • Sayende ekonomik,sosyal,ahlaki, hukuki,ticari her bakımdan iyice kötüye gidiyoruz hala göz boyama, tribüne oynama derdindesin. Uçak gemisi yapmak,işletmek kolay iş mi o kadar para bizde var mı? Ayrıca 110 personelli uçak gemisi olur mu? Elin adamı 3000 personeli olan 14 milyar dolarlık uçak gemisi yapıyor bizimki olsa olsa uçak gemiciği olur...
  • Gemi var ucak yok; nerde F35; ihaylami kandiracaksin bizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'deki Zafer Bayramı Özel Konseri'nde yaptığı açıklamada, Türkiye'nin savunma sanayiinde attığı son adımı duyurdu. Erdoğan, "Anadolu gemimizle inşallah şimdi onun daha büyüğünü yani uçak gemimizi hazırlıkları yapılıyor bir an önce onu da ordumuzun saflarına katacağız. KAAN'ımız, Hürjet'imiz, Atak'ımız, Gökbey'imiz, denizaltılarımızla, Altay Tank'ımız füzelerimizle nice savunma kabiliyetlerimizle tam bağımsız Türkiye idealimize emin adımlarla ilerliyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Zafer Bayramı Özel Konseri"nde açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin savunma sanayiinde attığı adımlara dikkat çeken Erdoğan, uçak gemisiyle ilgili hazırlıkların sürdüğünü belirtti.

"İSTİKLAL HARBİ DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BÜYÜK BİR BAŞARI"

Erdoğan şunları söyledi: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyorum. Ölümü öldüren cesaret abidelerinden devraldığımız emaneti şanla taşımaya devam edeceğiz. Ağustos ayı tarihimizde Türk'ün zaferler ayı olarak bilinir. 4 gün önce milletimize Anadolu'nun kapısını açan Malazgirt Zaferi'nin sene-i devriyesini kutladık. Aynı gün Büyük Taarruz'un yıldönümünü andık. İstiklal harbimiz başlı başına dünyada eşi benzeri olmayan büyük bir başarıdır.Türk milleti tarih yapan ve tarih yazan vasfını bir kez daha göstermiştir. Türlü meşakkatlerle elde edilen başarıyla Türk askerinin kahramanlığı perçinlenmiştir. 5 ayda ayda aşılmaz denilen hattı, ordumuz taktik bir baskınla 5 günde darmadağın etmiştir. Milletin bağrından çıkan ordumuz, Gazi Mustafa Kemal'in yürüttüğü titiz bir çalışma sonucunda büyük bir başarıya imza atmıştır. Taarruz kararı önceden alındığı halde aylar boyunca savaş vasıtalarının tamamlanmasına öncelik verildi. Tüm imkanlar seferber edildi. Silah, mühimmat, ilave kuvvet gibi hazırlıkların yanı sıra iç cephenin tahkimi sağlandı. Bugün yaşadığımız hadiselere baktığımızda bir millet için iç cephenin ne kadar mühim olduğunu görüyoruz.

"UÇAK GEMİMİZİN HAZIRLIKLARI YAPILIYOR"

Ülkemizi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Anadolu gemimizle inşallah şimdi onun daha büyüğünü yani uçak gemimizin hazırlıkları yapılıyor bir an önce onu da ordumuzun saflarına katacağız. KAAN'ımız, Hürjet'imiz, Atak'ımız, Gökbey'imiz, denizaltılarımızla, Altay Tank'ımız füzelerimizle nice savunma kabiliyetlerimizle tam bağımsız Türkiye idealimize emin adımlarla ilerliyoruz.85 milyonun her konuda aynı fikirde olmasını beklemek doğru değildir. İç kalemizde gedik açılırsa bunu toparlamak meşakkatli olacaktır. Hepimiz bedel öderiz. Milletini seven kendini bu topraklara ait hisseden kimsenin kaybet kaybet denklemine fırsat vermeyeceğine inanıyorum. Son dönemlerde çeşitli kışkırtmalara şahitlik ediyoruz. Kirli dilin, ülkeyi sürüklemek istediği tehlikeli yeri görmekteyiz. 5.kol aparatlarının tuzağına düşmeyeceğiz. 85 milyon olarak hepimiz aynı gemideyiz. Siyasi görüşlerimiz kökenlerimiz inançlarımız farklı olsa da aynı gök kubbenin altında aynı vatan toprağının üzerinde yaşıyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan "uçak gemisi" hakkında konuştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Hamaset ~ 15 gün önce
Uçak gemisi yapacağız ki bizim bildiğimiz tarzda değil tamam da hangi kaliteli eğitim,yetişmiş insan ve bütçeyle? Dışardan mühendislik, teknoloji,ekipman,parça vs ithal edip ülkeyi daha da borca sokup bir şey yapmak marifet değil ve yapıldı diyelim işletme maliyeti,masrafı ne olacak? Bu kadar ağır dış borç,cari açık,ekonomik ciddi sıkıntılar varken bu işler çok zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum yok ~ 15 gün önce
Önceleri Türk diye bir şey yoktur, Türklük faşistliktir milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyen,terör destekçileriyle elele megri diye şarkılar söyleyen,askerliği parayla satan,şanlı ordusu kumpasla içeri atılırken kıs kıs gülen,şehirlere hendekler kazılırken askere karışmayın emri veren,aponun kardeşini devlet tvsine çıkarıp kendisine oy isteten,apoya sayın şehitlere kelle diyen,fetoyu pkkyı şımartan palazlandıran,pkk terör örgütü değildir diyenleri vekil ve iktidar ortağı yapan,devletin kurumlarını tarikat ve cemaatlerin çiftliğine döndüren,abd ne derse onu harfiyen yapan siyasi islamcı,din tüccarı zat şimdi de tam bağımsız Türkiye ve ordumuz diyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ses var görüntü yok ~ 16 gün önce
Ses var görüntü yok. KAAN 50 seneye uçar herhalde. Daha KT1 Hürküş bile yok filolarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dc-3 ~ 16 gün önce
110 personelli uçak gemisi haaaa,güldermeyin yaaaa, tur teknesi bile bunda fazla insan taşır,yine sazan avı...uçak gemisinde 6000-6500 personel çalışır tabiki gerçek uçak gemisinde :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordu ~ 17 gün önce
Şanlı ordumuz şımarttığın hainlerce derdest edilirken bıyık altından gülüyordun şimdi koltuk ve çıkar uğruna ordumuz diyorsun vatan,millet edebiyatı yapıyorsun da gerçek milliyetçi,vatanseverler yemez. Ve de Türkiye borcundan dolayı ilaç ithal edemiyor,3-4 milyar dolar borç için kapı kapı geziyor ama hala uçak gemisi yapacağız masalları. Yaparsın milleti daha da borca sokarak tabii!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 17 gün önce
Uçak gemisi denilen şey basit bir gemi değil,yapması çok para ister, motoru,ekipmanları vs hepsi ithal olacak,seferdeyken yanında destek gemilerinin olması da şart, bunca masraf neyle,nasıl karşılanacak?Uçak gemisinden önce halletmemiz gereken bir sürü önemli şey var,millet çöpten yemek topluyor,pazarda artık için birbirleriyle kavga ediyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amir ~ 17 gün önce
Bre cahiller belki yaptığımız gemi yüzde yüz yerli olmayabilir belki Amerikanın o devasa uçak gemişeri ile aşık ayamayabilir ancak bu uçak gemisi yapma çalışmaları belki de ilerde dünyanın en gelişmiş uçak gemileriini yapmak için atılan BİR ADIMdir.Burda edinilen bilgi ve beceriy bugünün çocuklarını ve gençleri yarının bilim adamı mühendisi olarak daha iyi yerlere getirecek.Ne yapalım yani bu uğurda çalışmayalım mı?Bu türeden teknolojileri hep batılı devletler binbir zorlama be yalvar yakarla bize versin diyemi bekleyelim?!Biraz da saygı duyun sahip çıkın!Ya sahip çımıyorsanız bari en azından karşı durmayın gölge etmeyin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aliveli ~ 17 gün önce
Seninleyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyy ~ 17 gün önce
Sayende ekonomik,sosyal,ahlaki, hukuki,ticari her bakımdan iyice kötüye gidiyoruz hala göz boyama, tribüne oynama derdindesin. Uçak gemisi yapmak,işletmek kolay iş mi o kadar para bizde var mı? Ayrıca 110 personelli uçak gemisi olur mu? Elin adamı 3000 personeli olan 14 milyar dolarlık uçak gemisi yapıyor bizimki olsa olsa uçak gemiciği olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ordan ~ 17 gün önce
Gemi var ucak yok; nerde F35; ihaylami kandiracaksin bizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000