14 Eylül 2024, Cumartesi 00:13:58

DHMİ Genel Müdürü Enes Çakmak oldu

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin'in yerine Enes Çakmak'ın atandığı Resmi Gazete'de de yayımlandı.
  • Dhmi genel müdürü olmak için iki şart vardır saçsız olmak ve havacılıkla alakalı olmamak.
  • Durmak yok torpile devam. Liyakatsiz bilmeyen,vizyonsuz,hayatlarında her işlerini torpille yapabilmiş, yaptırmışlara torpil yapmaya devam edin bakalım nereye kadar? Ülke her bakımdan iyice kötüye gidiyor ama akape torpilden vazgeçemiyor !
  • Sayın Enes Çakmak 2 yıldır havacılık sektöründe bulunan bir isimdir. Üstelik havacılığa dair herhangi bir eğitimi bulunmaktadır. Yardımcıları Sayın Fatih Çakmak ve Sayın Mustafa Akkaya’da belediye geçmişi bulunan isimlerdir. Bu isimlerle köklü bir kuruluş olan DHMİ nin ileriye dönük havacılık sektörüne ne katacağı kuşku uyandırmaktadır.
  • Hayırlı olsun. Çok isabetli bir karar. Kurum içinden yetişmiş çok aktif ve çalışkan her kademede çalışan kişilerle ayrım yapmadan hal hatır soran güler yüzlü sektörden olan birisi Allah yolunu açık etsin inşallah başarılar diliyorum
  • Değişen ne anlayamadık.
  • Dhmi'de sonun başlangıcı mi demeliyiz? Genel Müdür ve Yardımcısının havacılıkla alakası yok.
  • İki taraf içinde hayırlı olsun. Hava trafiğin paralarını kim verirse o bu kurumda kalıcı olur. Yancıları ayırsınlar. Parayı gerçek sahibine versinler. Başarılar yeni Genel Müdüre
  • Dhm nin ruhuna fatiha.Helvaları dağıt oğlum bekleme hadi...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin'in yerine Enes Çakmak'ın atandığı Resmi Gazete'de de yayımlandı.

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin'in bugün görevden alınarak yerine yardımcısı Enes Çakmak'ın getirileceği konuşuluyordu. 

Bugün tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarında DHMİ Genel Müdürlüğü kararı da yer aldı. 

Hüseyin Keskin 2019 yılında atama kararıyla DHMİ Genel Müdürü olmuştu. Yandan DHMİ Genel Müdür Yardımcılığına da Mustafa Akkaya atandı.

DHMİ Genel Müdürü Enes Çakmak oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Şartlar ~ 3 gün önce
Dhmi genel müdürü olmak için iki şart vardır saçsız olmak ve havacılıkla alakalı olmamak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T ~ 2 gün önce
3 Sakallı olmak 4 Akepeye yak8n olmak
torpil ülkesi ~ 3 gün önce
Durmak yok torpile devam. Liyakatsiz bilmeyen,vizyonsuz,hayatlarında her işlerini torpille yapabilmiş, yaptırmışlara torpil yapmaya devam edin bakalım nereye kadar? Ülke her bakımdan iyice kötüye gidiyor ama akape torpilden vazgeçemiyor !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ? Havacılık? ~ 5 gün önce
Sayın Enes Çakmak 2 yıldır havacılık sektöründe bulunan bir isimdir. Üstelik havacılığa dair herhangi bir eğitimi bulunmaktadır. Yardımcıları Sayın Fatih Çakmak ve Sayın Mustafa Akkaya’da belediye geçmişi bulunan isimlerdir. Bu isimlerle köklü bir kuruluş olan DHMİ nin ileriye dönük havacılık sektörüne ne katacağı kuşku uyandırmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacı Osmanoğlu ~ 5 gün önce
Hayırlı olsun. Çok isabetli bir karar. Kurum içinden yetişmiş çok aktif ve çalışkan her kademede çalışan kişilerle ayrım yapmadan hal hatır soran güler yüzlü sektörden olan birisi Allah yolunu açık etsin inşallah başarılar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 5 gün önce
Değişen ne anlayamadık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SayınX ~ 5 gün önce
Dhmi'de sonun başlangıcı mi demeliyiz? Genel Müdür ve Yardımcısının havacılıkla alakası yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cleartoland ~ 5 gün önce
İki taraf içinde hayırlı olsun. Hava trafiğin paralarını kim verirse o bu kurumda kalıcı olur. Yancıları ayırsınlar. Parayı gerçek sahibine versinler. Başarılar yeni Genel Müdüre

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz 1 ~ 5 gün önce
Dhm nin ruhuna fatiha.Helvaları dağıt oğlum bekleme hadi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000