17 Eylül 2024, Salı 09:40:19

Emirates İstanbul Golf Cup 2024, Kemer Golf Kulübü’nde Gerçekleşti

Emirates Havayolu tarafından Türkiye’de ikinci kez düzenlenen Emirates İstanbul Golf Cup 2024, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'da Kemer Golf Kulübü'nde gerçekleştirildi.

Emirates Havayolu tarafından Türkiye’de ikinci kez düzenlenen Emirates İstanbul Golf Cup 2024, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'da Kemer Golf Kulübü'nde gerçekleştirildi. İş, spor ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılımıyla düzenlenen turnuva, sabah saat 09.00’da başladı ve kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Turnuvada çeşitli kategorilerde başarı gösteren sporculara, düzenlenen ödül töreniyle kupaları takdim edildi. Özellikle kadınlar B kategorisinde yarışan Evrim Çetin, sergilediği üstün performansla birinci olurken, erkekler B kategorisinde zirveye çıkan Cengizhan Karaduman, ödülünü Emirates Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Bölge Müdürü Mehmet Gürkaynak’ın elinden aldı.

Turnuva sonucunda her iki isim de Emirates Business Class ile Dubai’ye uçuş hakkı kazanarak, DP World Tour Championship'i yerinde izleme fırsatına sahip oldular.

Emirates Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Bölge Müdürü Mehmet Gürkaynak, her yıl düzenlenen Emirates İstanbul Golf Cup ile golf sporuna olan desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Turnuva Sonuçları:

  • Erkekler A Kategorisi: Kemal Veli
  • Erkekler B Kategorisi: Cengizhan Karaduman
  • Erkekler C Kategorisi: Ömer Faruk Sönmez
  • Kadınlar A Kategorisi: Zehra Çilingiroğlu
  • Kadınlar B Kategorisi: Evrim Çetin


Turnuva, golfseverler arasında büyük ilgi görerek gelecek yıllarda da aynı heyecanla devam edeceğinin sinyallerini verdi.










 

Emirates İstanbul Golf Cup 2024, Kemer Golf Kulübü’nde Gerçekleşti

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000