12 Eylül 2024, Perşembe 10:32:52

Golf tutkunları, 9. TAV Passport Bodrum Golf Turnuvası’nda buluştu

Türkiye’nin önde gelen golf tutkunları dokuzuncu kez TAV Passport Bodrum Golf Turnuvası’nda bir araya geldi.
  • Evet çok önemli. Ülkenin en büyük ihtiyacıydı. Millet ne derdinde siz ne derdinseniz

Türkiye’nin önde gelen golf tutkunları dokuzuncu kez TAV Passport Bodrum Golf Turnuvası’nda bir araya geldi. Her yıl büyük bir heyecanla beklenen turnuvaya; Kerem-Buket Salman, Ceylan İnsel, Gökhan Avcıoğlu, Gülgün Çavuşoğlu gibi iş, spor ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. 7-8 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenen turnuvanın gross birincisi Zühra Kırımgeri oldu.

Golf dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren TAV Passport Bodrum Golf Turnuvası, bu yıl dokuzuncu kez düzenlendi. Bodrum Golf ve Tenis Kulübü’nde 7-8 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşen turnuvanın gross birincisi Zühra Kırımgeri oldu. Kırımgeri, ödülünü Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve TAV Havalimanları Holding Ticari İşler Grup Başkanı ve TAV İşletme Hizmetleri CEO’su Aude Ferrand’ın elinden aldı. İlk günkü mücadelenin ardından golf severlerin açık hava etkinliğine katıldığı turnuva, ikinci gün TAV Passport ev sahipliğindeki ödül töreni ve davetlilere bir gastronomi ve müzik şöleni sunan özel kapanış etkinliği ile sona erdi.

“Her yıl daha da güçlenen bir katılımla Bodrum’dayız”

Ödül töreninde konuşan TAV Havalimanları Holding Ticari İşler Grup Başkanı ve TAV İşletme Hizmetleri CEO’su Aude Ferrand, “Her yıl daha güçlü bir katılımla gerçekleştirdiğimiz TAV Passport Bodrum Golf Turnuvası’na bu yıl 9. kez TAV Passport olarak ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İş ve spor dünyasından birbirinden değerli isimleri bir araya getiren bu keyifli etkinliğe katılan tüm misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyor, ödül kazanan sporcularımızı içtenlikle tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Turnuvanın kazananları belli oldu

Turnuvanın gross birincisi Zühra Kırımgeri olurken, Erkekler A kategorisinde Bora Arıcı, B kategorisinde Birol Uygurlu ilk sırayı aldı. C kategorisinin kazananı ise Cemal Can oldu. Kadınlar A kategorisinde Handan Aktı, B kategorisinde ise Berna Ekiz birinci oldu. Gençler kategorisinde Ege Aydın şampiyon olurken, turnuvanın ‘En Uzun Vuruş Ödülü’nü erkeklerde Nejmettin Kılıç, kadınlarda Aslı Kutal Çulha kazandı. ‘Bayrağa En Yakın Atış Ödülü’nü ise Dilek Altun aldı. 

Golf tutkunları, 9. TAV Passport Bodrum Golf Turnuvası’nda buluştu

Yorumlar

Tav ~ 5 gün önce
Evet çok önemli. Ülkenin en büyük ihtiyacıydı. Millet ne derdinde siz ne derdinseniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karıştırmayalım ~ 5 gün önce
Seçilmiş bir gurup var ve onlar hayatlarından çok memnunlar.Bol bol sıfırlı maaşlar,primler,arabalar,telefonlar,şirket kartları,... daha ne olsun?Allah(c.c) hepimize o şartlarda yaşam nasip etsin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000