12 Eylül 2024, Perşembe 12:37:21

Hava Pilot Albay Alper Gezeravcı Uzay Komutanlığı'na atandı

MSB'den yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kara, deniz, hava, siber ve uzay alanındaki etkinlik ve caydırıcılığının her geçen gün daha da artırıldığı belirtildi.
  • Beyler, boşuna kasmayın. Devlet artık Hava Kuvvetleri’nde personel, istihbarat, MEBS eliyle ne işler yaptığımızı, kimlere ne operasyon çektiğimizi, herşeyi biliyor. Teker teker sordular, herşeyi anlattım. Sadece ben değil, bir gecede açıkta bıraktığınız benim gibi yüzlerce itirafçı yaptığımız herşeyi anlattı. İşini bilen, yolunu tutan kaçtı, kapağı dışarı attı. Bizi ortada koydunuz, açıkta bıraktınız! Artık vicdanım rahat. Cezam neyse çektim, anam-babam içleri sızlayarak, gözleri açık gittiysede, çocuklarıma bari yaşatmayacağım ileride yaban ellerde mülteci hayatını. Madem adım itirafçıya çıktı, o zaman hakkını vereyim. İsimsiz ihbar mektupları ile kimlere ne operasyonlar çekildiğini, sorgu odalarında insanların yapmadıkları işlerle nasıl sorgulandığını, tutanak altına imza attıramadıklarının başına neler geldiğini, sıralı sicil amirlerinin ne dümenler çevirdiğini, herşeyi anlattım. Yenilen haltları, personele çekilen operasyonları karargahta bilmeyen yoktu… Devlete kafa tutmak haddimize değildi! Devlete kafa tutmaya çalışırken, ayağımıza takılan vatan evlatlarını harcamak haddimize değildi! Ben içerideyken bana ve aileme sırtını dönerek, kuyruğu kıstırıp yurtdışına kaçan vatan hainleri yurtdışında paraları bölüşme kavgasına girerken, hatamı kabul edip af dilediğimde bana kucak açan, yeni bir hayat veren yine bu Devlet oldu! Daha fazla hainlik, daha fazla namertlik ederek, kıyıda köşede geçmişte yaptığımız işlere heveslenerek haysiyet cellatlığı ile bana geçmişi sürekli hatırlatmayın!... Siz bana o günleri hatırlattıkça, bende geçmişin tüm pisliklerini anlatıp ruhumu arındıracağım. Sadece ben değildim hata yapan. Elebaşı sizlerdiniz. Artık herşey Devletin kayıtlarında. Buralarda dahada fazla takla atmayın.
  • Benim uçuş öğrencimdi. Ordunun içine sızmış vatan hainlerinin kendilerinden olmayana, boyun eğdiremediklerine kumpas kurduğu dönemde mağdur ettiği yüzlerce subaydan sadece birisi. Ama hiçbir zaman pes etmedi. Burada kaptan olarak kat kat fazlasını kazanırken orduya dönmek gibi bir mecburiyetide yoktu. Fakat onurlu yolu tercih etti, mücadele etti, haklılığını ispatladı. Onun içindir burada kin kusanların kuyruk acısı.
  • Sayın Editör, öğrencimi linç eden onca yoruma rağmen, 24 yıldır kendisini tanıyan uçuş öğretmeni olarak aşağıdaki yorumumu yayınlamamanızın gerekçesi nedir? Daha önce 2 kere daha gönderdim ve ”Mesajımın gönderildiğini, Editör değerlendirmesinde olduğunu” belirten mesajınızın ekran görüntüsünü aldım. Bu kez de yayınlamamanız durumunda, ne tür mesaj/yorumları yayınladığınızı, kişileri linç etmeye yönelik mesajlara tüm kapılarınızı açarken, kendisini 24 yıldır tanıyan ve doğru/olumlu yorum yapmaya çalıştığınız benim gibilere geçit vermediğinizi başka bir haber platformu ile paylaşacağım. Saygılarımla
  • Alper Fetöden dolayı atılmadı ve geri dönmedi. Onun mevzusu bireyseldi. Yurttışında yaptığı bir ahlaksızlık atıldı. Yazan eski filo komutanı
  • Benim uçuş öğrencimdi. Ordunun içine sızmış vatan hainlerinin kendilerinden olmayana, boyun eğdiremediklerine kumpas kurduğu dönemde mağdur ettiği yüzlerce subaydan sadece birisi. Ama hiçbir zaman pes etmedi. Burada kaptan olarak kat kat fazlasını kazanırken orduya dönmek gibi bir mecburiyetide yoktu. Fakat onurlu yolu tercih etti, mücadele etti, haklılığını ispatladı. Onun içindir burada kin kusanların kuyruk acısı!
  • Bir bu eksikti ulkemiz icin tam oldu :))
  • Uzay tabi lazım... o ona komutanlık verecek ki gidecek
  • Bu adam tsk dan atildi sonra geri dondu emekli oldu sonra 7 yil ozel sirkette calisti simdi tekrar hv KK na nasil girer kardesim; ozaman bizde girelim!
  • Ülkede neredeyse herşey ithal,yerli ve milli yapıyoruz denilen şeyler de yurtdışından destekle yapılabiliyor, eğitim sistemi ve kalitesi felaket, genelkurmay başkanı yapılmış şahıs eğitim Allah korkusu öğretmek için yapılmalı diyebiliyor,yetişmiş insan gücü az, var olanlara da giderlerse gitsinler deniyor,torpil,partizanlık liyakatsizlik,hukuksuzluk almış yürümüş diğer ciddi sorunlar da cabası ama biz hala tribüne oynamak için uzay komutanlığı kurup başına da milletin vergileriyle milyonlarca dolara mal olan turistik uzay gezisi yapanı getiriyoruz!
  • Space Force dizisine döndü ortalık TRT de izleriz.

MSB'den yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kara, deniz, hava, siber ve uzay alanındaki etkinlik ve caydırıcılığının her geçen gün daha da artırıldığı belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hava Kuvvetleri bünyesinde kurulan Uzay Komutanlığı'nın teşkil faaliyetlerinin de devam ettiği kaydedildi.

Bu kapsamda, Milli Uzay Programı kapsamında bir ilki gerçekleştirerek insanlı uzay misyonunu başarıyla tamamlayan Hava Pilot Albay Alper Gezeravcı'nın "2024 Yılı Genel Atamaları" ile Uzay Komutanlığı emrine atandığı bilgisi paylaşıldı.

 

Hava Pilot Albay Alper Gezeravcı Uzay Komutanlığı'na atandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Kasmayın beyler ~ 2 gün önce
Beyler, boşuna kasmayın. Devlet artık Hava Kuvvetleri’nde personel, istihbarat, MEBS eliyle ne işler yaptığımızı, kimlere ne operasyon çektiğimizi, herşeyi biliyor. Teker teker sordular, herşeyi anlattım. Sadece ben değil, bir gecede açıkta bıraktığınız benim gibi yüzlerce itirafçı yaptığımız herşeyi anlattı. İşini bilen, yolunu tutan kaçtı, kapağı dışarı attı. Bizi ortada koydunuz, açıkta bıraktınız! Artık vicdanım rahat. Cezam neyse çektim, anam-babam içleri sızlayarak, gözleri açık gittiysede, çocuklarıma bari yaşatmayacağım ileride yaban ellerde mülteci hayatını. Madem adım itirafçıya çıktı, o zaman hakkını vereyim. İsimsiz ihbar mektupları ile kimlere ne operasyonlar çekildiğini, sorgu odalarında insanların yapmadıkları işlerle nasıl sorgulandığını, tutanak altına imza attıramadıklarının başına neler geldiğini, sıralı sicil amirlerinin ne dümenler çevirdiğini, herşeyi anlattım. Yenilen haltları, personele çekilen operasyonları karargahta bilmeyen yoktu… Devlete kafa tutmak haddimize değildi! Devlete kafa tutmaya çalışırken, ayağımıza takılan vatan evlatlarını harcamak haddimize değildi! Ben içerideyken bana ve aileme sırtını dönerek, kuyruğu kıstırıp yurtdışına kaçan vatan hainleri yurtdışında paraları bölüşme kavgasına girerken, hatamı kabul edip af dilediğimde bana kucak açan, yeni bir hayat veren yine bu Devlet oldu! Daha fazla hainlik, daha fazla namertlik ederek, kıyıda köşede geçmişte yaptığımız işlere heveslenerek haysiyet cellatlığı ile bana geçmişi sürekli hatırlatmayın!... Siz bana o günleri hatırlattıkça, bende geçmişin tüm pisliklerini anlatıp ruhumu arındıracağım. Sadece ben değildim hata yapan. Elebaşı sizlerdiniz. Artık herşey Devletin kayıtlarında. Buralarda dahada fazla takla atmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karaktersiz seni ~ 2 gün önce
Biz senin gibilere çok küfür ettik etmeye de devam ediyoruz. Sizin gibi karaktersizler yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı. Bi de çıkmışsın hala o olmayan beyninle bize akıl vermeye çalışıyorsun. Seni ve senin gibileri kimse istemiyor. Yok ol ve sakın ağzına bir daha açma
Sayın Editöre ~ 3 gün önce
Benim uçuş öğrencimdi. Ordunun içine sızmış vatan hainlerinin kendilerinden olmayana, boyun eğdiremediklerine kumpas kurduğu dönemde mağdur ettiği yüzlerce subaydan sadece birisi. Ama hiçbir zaman pes etmedi. Burada kaptan olarak kat kat fazlasını kazanırken orduya dönmek gibi bir mecburiyetide yoktu. Fakat onurlu yolu tercih etti, mücadele etti, haklılığını ispatladı. Onun içindir burada kin kusanların kuyruk acısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neyse ~ 3 gün önce
Senden de bir çok şeyi gizlemiş demek ki. Gerçekleri bir bilsen nefret edersin.
Klavyeci ~ 2 gün önce
Ben hala ordudadayım sen hangi deliğe saklanıyorsun klavye delikanlısı
Sayın Editöre ~ 3 gün önce
Sayın Editör, öğrencimi linç eden onca yoruma rağmen, 24 yıldır kendisini tanıyan uçuş öğretmeni olarak aşağıdaki yorumumu yayınlamamanızın gerekçesi nedir? Daha önce 2 kere daha gönderdim ve ”Mesajımın gönderildiğini, Editör değerlendirmesinde olduğunu” belirten mesajınızın ekran görüntüsünü aldım. Bu kez de yayınlamamanız durumunda, ne tür mesaj/yorumları yayınladığınızı, kişileri linç etmeye yönelik mesajlara tüm kapılarınızı açarken, kendisini 24 yıldır tanıyan ve doğru/olumlu yorum yapmaya çalıştığınız benim gibilere geçit vermediğinizi başka bir haber platformu ile paylaşacağım. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış bilgi ~ 3 gün önce
Alper Fetöden dolayı atılmadı ve geri dönmedi. Onun mevzusu bireyseldi. Yurttışında yaptığı bir ahlaksızlık atıldı. Yazan eski filo komutanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski Filo Komutanı ~ 3 gün önce
Sen ne tür bir vatan hainliği yaptında halen yurtdışında firardasın ? Çocuklarına anlatıyormusun neden mülteci olarak dışarıda kaçak yaşadığını? Sen ve senin gibi FETÖ tohumlarını bu Devlet kökünüzle birlikte söktü attı. Sen önce o filo komutanlığını almak için kimlere kölelik ettiğini, eşini hangi katalogtan seçtiğini bir anlat. Yazan Eski Filondan Senin Ciğerini Bilen Devren
Ek not ~ 3 gün önce
Ona AFIT te neler olduğunu sorun. Yüz kızartıcı neler yaptığını.
Eski Filo Komutanına ~ 23 saat önce
“Abi”leri tarafından hediye edilen Fl.K.lığı, ne kadar çapsız olduğu anlaşılıp 8 ay sonra kıçına tekme yiyince gazinoda salya sümük ağlayan müptezelde buradaymış. Fl.K. olduğu halde ABDdeki kursa en önce kendi ismini yazan utanmaz “50 cents”. Rulede üzerinden koskoca tekerle geçerek kırdığın taxiway lightı, değdentteki abinle nasıl örtbas ettiğini senmi anlatırsın, benmi anlatayım? Yazan Hakkını yediğin CP, Yeni UK. (Bir sonraki mesajım eşini nerede, nasıl işe soktu?)
Kuyruk Acısı ~ 3 gün önce
Benim uçuş öğrencimdi. Ordunun içine sızmış vatan hainlerinin kendilerinden olmayana, boyun eğdiremediklerine kumpas kurduğu dönemde mağdur ettiği yüzlerce subaydan sadece birisi. Ama hiçbir zaman pes etmedi. Burada kaptan olarak kat kat fazlasını kazanırken orduya dönmek gibi bir mecburiyetide yoktu. Fakat onurlu yolu tercih etti, mücadele etti, haklılığını ispatladı. Onun içindir burada kin kusanların kuyruk acısı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komutan Logar ~ 4 gün önce
Bir bu eksikti ulkemiz icin tam oldu :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzay ~ 5 gün önce
Uzay tabi lazım... o ona komutanlık verecek ki gidecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaaaa :)))))) ~ 4 gün önce
Kimler çalışacak ve ne giyecekler :)))))
Atilmamismiydi ~ 5 gün önce
Bu adam tsk dan atildi sonra geri dondu emekli oldu sonra 7 yil ozel sirkette calisti simdi tekrar hv KK na nasil girer kardesim; ozaman bizde girelim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ustalarla Sohbetler ~ 5 gün önce
Ahlaksızlıktan atıldı hem de. Öyle Fetö filan da değil.Hikayeyi merak eden TK nın Ustalarla Sohbetler gününde sorabilir. Artık neyin ustalığını yapmışsa.
scn ~ 5 gün önce
bu orası olmazları olur eden bir ülke..niçin şaşırıyorsunuz ki? atılır,geri döner burası böyle bir ülke daha neler görecek millet nelerrr
Ahlaksızlık her yerde ~ 5 gün önce
Yolsuzluk,rüşvet,çürümüşlük,suç kokuşmuşluk,düzensizlik almış yürümüş,onca video ifşa oldu kimse üstüne gidemedi,eski genelkurmay başkanı eğitim Allah korkusu öğretmek için yapılmalı diyebiliyor, tecavüz örtbas edilmeye çalışılıyor, devletin başı para sıfırlıyor,onca şaibeli işlere bulaşmışlar,mafya, tarikat,cemaat,devlet,iktidar,asker,polisle iç içe,ülkede nereyi tutsan elinde kalıyor,bu şahıs tsk'dan ahlaksızlık sonucu atılsa ne? Akape ve onlara oy verenler sayesinde yapanın yanına kar kaldığı,herşeyin iyice rezilleştiği,utanmanın arlanmanın bittiği ülke olduk hal ortada...
Ustalarla Sohbetçi ~ 4 gün önce
Ne oldu? Adam sen ve senin gibi FETÖcü artıklarının kendi elleriyle yazdığı kumpas senaryolarına boyun eğmeyip mücadele ederek üniformasına geri kavuştu diye içine oturdu değilmi? Sen ne yaptın? FETÖcü avanelerinin kimi içeride hapiste, kimi dışarıda firarda iken, hangi USTA SOHBETLERİ çevirerek bu şirkette saklanıyorsun halen?
Yazık ~ 5 gün önce
Ülkede neredeyse herşey ithal,yerli ve milli yapıyoruz denilen şeyler de yurtdışından destekle yapılabiliyor, eğitim sistemi ve kalitesi felaket, genelkurmay başkanı yapılmış şahıs eğitim Allah korkusu öğretmek için yapılmalı diyebiliyor,yetişmiş insan gücü az, var olanlara da giderlerse gitsinler deniyor,torpil,partizanlık liyakatsizlik,hukuksuzluk almış yürümüş diğer ciddi sorunlar da cabası ama biz hala tribüne oynamak için uzay komutanlığı kurup başına da milletin vergileriyle milyonlarca dolara mal olan turistik uzay gezisi yapanı getiriyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xXx ~ 5 gün önce
Space Force dizisine döndü ortalık TRT de izleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000