16 Eylül 2024, Pazartesi 15:39:24

İzmir-Ercan Uçağında Olay Çıkaran Yolcu Tutuklandı

SunExpress'in İzmir'den Ercan Havalimanı'na gerçekleştirdiği uçuş sırasında olay çıkaran bir yolcu, polis tarafından tutuklandı.
  • havacılık sözde global ama türkiyede kabin ekibine küfür her türlü hakaret edersiniz sağı solu yumruklarsınız diğer yolcuları tedirgin eder herkesin başını ağrıtırsınız birşey olmaz size neredeyse "efendim neden sinirlisiniz" diye terapi uygulamadıkları eksik kalır sadece. Ama yavruvatanda bile haddini bildirirler bu tip hanzolara. Türkiyede adalet bu mu diyesi geliyor insanın. Hanzo olursan kimse birsey demez sana.
  • 20 gün değil, 20 sene ceza verilmeli..
  • Yavru vatanda olması gereken yapılıyor,kanunlar ve uygulama da bizden iyi, Türkiye'de de olan dünkü olayda Londra uçağında olay çıkaran yolcuya 900 küsur TL para cezası kesilip evine yollandı...

SunExpress'in İzmir'den Ercan Havalimanı'na gerçekleştirdiği uçuş sırasında olay çıkaran bir yolcu, polis tarafından tutuklandı. KKTC Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 277 promil alkollü olan 27 yaşındaki E.C.Ö., uçakta kabin görevlisine hakaret edip darp ettikten sonra havalimanında da çevreye rahatsızlık verdi.

Olay, dün saat 09.30 sıralarında meydana geldi. İzmir-Ercan seferini gerçekleştiren uçakta servisi beğenmediğini öne süren E.C.Ö., bir kabin görevlisine küfür etti ve ardından görevlinin elini sıkarak darp etti. Uçaktaki olayın ardından Ercan Havalimanı'na inen E.C.Ö., burada yüksek sesle bağırıp çağırarak çevreye rahatsızlık vermeye devam etti.

Polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanan E.C.Ö., tutuklandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece TC uyruklu olduğu, KKTC’de herhangi bir bağı bulunmadığı ifade edilerek, 20 günü aşmayacak süreyle cezaevine gönderildi.

İzmir-Ercan Uçağında Olay Çıkaran Yolcu Tutuklandı

Yorumlar

fark ~ 2 gün önce
havacılık sözde global ama türkiyede kabin ekibine küfür her türlü hakaret edersiniz sağı solu yumruklarsınız diğer yolcuları tedirgin eder herkesin başını ağrıtırsınız birşey olmaz size neredeyse "efendim neden sinirlisiniz" diye terapi uygulamadıkları eksik kalır sadece. Ama yavruvatanda bile haddini bildirirler bu tip hanzolara. Türkiyede adalet bu mu diyesi geliyor insanın. Hanzo olursan kimse birsey demez sana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yetmez ama evet ~ 2 gün önce
20 gün değil, 20 sene ceza verilmeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Puhahaha ~ 2 gün önce
Adam öldüren 10 sene yatmıyor sen ne diyorsun
Fark ~ 2 gün önce
Yavru vatanda olması gereken yapılıyor,kanunlar ve uygulama da bizden iyi, Türkiye'de de olan dünkü olayda Londra uçağında olay çıkaran yolcuya 900 küsur TL para cezası kesilip evine yollandı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000