28 Eylül 2024, Cumartesi 12:17:19

Kabin Memurları İçin "İç Çamaşırı" Kuralları Güncellendi

Kabin memurları ve işe alım sürecindeki adaylar için görünüm standartlarını yeniledi. Özellikle "görünür iç çamaşırı" konusunda katı bir düzenleme getirilerek, iç çamaşırlarının kesinlikle görünmemesi gerektiği vurgulandı.
  • Kabin memuru denilince eskiden miss kokulu hostesler gelirdi akla, simdi agalar ve torpilii sisman fadimeler
  • Donsuz dolaşsınlar
  • Kabin memurunun ic camasirinda size ne kardesim; oha!

Delta Airlines, kabin memurları ve işe alım sürecindeki adaylar için görünüm standartlarını yeniledi. Şirket, çalışanların ve adayların iş yerinde profesyonel ve düzenli bir görünüm sergilemelerini sağlamak amacıyla yeni kurallar belirledi. Özellikle "görünür iç çamaşırı" konusunda katı bir düzenleme getirilerek, iç çamaşırlarının kesinlikle görünmemesi gerektiği vurgulandı.

Yayımlanan iki sayfalık "görünüm gereksinimleri" belgesi, giyim, saç, takı ve genel görünümle ilgili detaylı beklentiler sunuyor. Belgeye göre, kabin memurlarının ve adayların uygun iç çamaşırı giymeleri zorunlu tutulurken, kıyafetlerin profesyonel bir görünümde ve doğru bedende olması gerektiği ifade edildi. Yeni kıyafet yönetmeliğinde, diz altında biten elbiseler, spor ayakkabı olmayan kapalı ayakkabılar ve erkek çalışanlar için kravat ile düğmeli yakalı gömlek gibi kriterler yer alıyor.

Şirketin belirlediği diğer görünüm kuralları arasında hafif parfüm kullanımı, doğal uzunlukta kirpikler, tek renkte oje ve bakımlı sakal bulunuyor. Saçların da doğal renkte olması ve omuzları aşan saçların toplanarak gözlerden uzak tutulması gerekiyor.

Delta Airlines’ın bu yeni düzenlemesi, çalışanların profesyonel duruşunu koruma ve müşterilere karşı olumlu bir izlenim bırakma hedefini taşıyor.

Kabin Memurları İçin "İç Çamaşırı" Kuralları Güncellendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Eskidendi ~ 5 gün önce
Kabin memuru denilince eskiden miss kokulu hostesler gelirdi akla, simdi agalar ve torpilii sisman fadimeler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 5 gün önce
Donsuz dolaşsınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Size ne ~ 5 gün önce
Kabin memurunun ic camasirinda size ne kardesim; oha!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ohaya ~ 5 gün önce
Aynen kardeşim oha yani. Bize ne iç çamaşırından kendine saklasın.
Yorum ~ 4 gün önce
Okumadan neden yorum yapıyorsunuz. Zaten şirkette bana ne demiş. İç çamaşırı görülmeyecek şekilde kullanılmalı demiş. Gayet açık net. Bunun nesi rahatsız etti sizi. Demekki böyle bir problem var ki yazmışlar. Doğal değil mi!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000