10 Eylül 2024, Salı 11:18:42

Kozuva'da üst düzey yönetici ataması

Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın hem yapımını üstlenen hem de işletmecisi konumundaki KOZUVA Şirketler Grubu, insan kaynakları yönetiminde önemli bir adım atarak Ahmet Hakan Arslan’ı İnsan Kaynakları Başkanı olarak atadı.
  • Ahmet Hakan Arslan’ın KOZUVA Şirketler Grubu’na katılmasıyla birlikte şirketin insan kaynakları yönetiminde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Demiş. Çok saçma ve abartılı bir ifade olmuş. İK yönetiminde önemli ne olabilir? Köle pazarı mı kuracakmış?
  • Sevdiğimiz birisidir, hayırlı olsun, başarılar dilerim...
  • Evlimi Yoksa Bekar mı Bilen Varmı
  • Ben kendisine hakkımı helal etmiyorum hiçbir zamanda etmeyeceğim. Sabiha da kurdukları düzende az insan harcamadılar. Kendinden olmayanlara ne kıdem verdiler ne terfi.. Emeğim çok geçti havalimanına ama ne hakettiğim pozisyonu ne de maaşı bu ve yandaşları yüzünden alamadım. Benim hakkım hiçbir zaman helal değil bu da böyle biline…

KOZUVA Şirketler Grubu, insan kaynakları yönetiminde önemli bir adım atarak Ahmet Hakan Arslan’ı İnsan Kaynakları Başkanı (Chief Human Resources Officer - CHRO) olarak atadı. Şirket, havalimanı işletmeciliği, eğitim, tekstil, turizm, inşaat ve bilişim teknolojileri gibi birçok sektörde faaliyet göstererek Türkiye ekonomisine katkı sağlarken, yönetim kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyor.

Stratejik İnsan Kaynakları Yönetiminde Yeni Dönem

Ahmet Hakan Arslan, KOZUVA Şirketler Grubu'nda insan kaynakları, idari işler ve kurumsal iletişimden sorumlu olacak. Şirketten yapılan açıklamada, Arslan’ın bilgi birikimi ve deneyimi ile insan kaynakları yönetiminde önemli ilerlemeler kaydedileceği vurgulandı. KOZUVA yetkilileri, “Sn. Arslan’ın liderliğiyle, stratejik insan kaynakları yönetimimizi daha ileriye taşıyacağına inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan Arslan’ın Kariyeri

1975 doğumlu olan Ahmet Hakan Arslan, 1999 yılında Uludağ Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra Maltepe Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı. Halen aynı üniversitede doktora çalışmalarını sürdüren Arslan, kariyerine genel yönetim danışmanlığı alanında başladı. 2006 yılında HAVAŞ Yer Hizmetleri A.Ş.’de Lean Six Sigma Black Belt eğitimi alarak projelerde koordinatörlük yaptı. Daha sonra Turkcell’in Global Bilgi Çağrı Merkezi’nde stratejik planlama ve kurumsal performans izleme alanlarında görev aldı.

2009 yılında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yönetim geliştirme müdürü olarak çalışmaya başlayan Arslan, 2010-2021 yılları arasında insan kaynakları direktörü olarak görev yaptı. Kariyerine havacılık sektöründe devam eden Arslan, 2021’de İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.’de insan kaynakları direktörlüğü görevini üstlendi. 2023 yılı sonuna kadar bir holdingde yatırımcı ilişkilerinden sorumlu genel müdür yardımcılığı görevinde bulundu.

Ahmet Hakan Arslan’ın KOZUVA Şirketler Grubu’na katılmasıyla birlikte şirketin insan kaynakları yönetiminde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Kozuva'da üst düzey yönetici ataması

Yorumlar

İK CI AHMET ~ 6 gün önce
Ahmet Hakan Arslan’ın KOZUVA Şirketler Grubu’na katılmasıyla birlikte şirketin insan kaynakları yönetiminde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Demiş. Çok saçma ve abartılı bir ifade olmuş. İK yönetiminde önemli ne olabilir? Köle pazarı mı kuracakmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski çalışan ~ 7 gün önce
Sevdiğimiz birisidir, hayırlı olsun, başarılar dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurbağa ~ 7 gün önce
Evlimi Yoksa Bekar mı Bilen Varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarı derken? ~ 7 gün önce
Ben kendisine hakkımı helal etmiyorum hiçbir zamanda etmeyeceğim. Sabiha da kurdukları düzende az insan harcamadılar. Kendinden olmayanlara ne kıdem verdiler ne terfi.. Emeğim çok geçti havalimanına ama ne hakettiğim pozisyonu ne de maaşı bu ve yandaşları yüzünden alamadım. Benim hakkım hiçbir zaman helal değil bu da böyle biline…

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000