17 Eylül 2024, Salı 16:43:14

LATAM'dan 360 milyon dolarlık modernizasyon kararı

Güney Amerika'nın önde gelen havayolu şirketlerinden LATAM, filosundaki 24 Boeing 787 Dreamliner uçağını modernize etmek için 360 milyon dolarlık bir yatırım yapacağını duyurdu.

Güney Amerika'nın önde gelen havayolu şirketlerinden LATAM, filosundaki 24 Boeing 787 Dreamliner uçağını modernize etmek için 360 milyon dolarlık bir yatırım yapacağını duyurdu. Bu kapsamda, uçaklarda yeni koltuklar, geliştirilmiş eğlence sistemleri ve kabin tasarımında yenilikler sunulacak.

Öne Çıkan Yenilikler

LATAM’ın Premium Business kabininde, daha fazla mahremiyet ve konfor sağlayan Recaro R7 Suite koltukları yer alacak. Bu koltuklar, ilk kez bir Güney Amerika havayolu tarafından kullanılacak olan özel kapılarla donatılacak. Ekonomi sınıfı da tamamen yenilenerek ergonomik koltuklar ve geniş diz mesafesi sunan Economy-Plus koltukları ile yolculara daha konforlu bir seyahat deneyimi sunacak.

Filonun Bölgesel Kullanımı

Modernize edilecek uçakların on tanesi Boeing 787-8 modeli olup, bu uçaklar öncelikli olarak Şili’nin iç hatlarında kullanılacak. Geri kalan 14 Boeing 787-9 ise Şili, Brezilya ve Peru’da hizmet verecek.

Uçuşlara Başlama Tarihi

Modernizasyon çalışmaları başladı ve 2026 ortasına kadar tamamlanması planlanıyor. Modernize edilen ilk uçak, 1 Mart 2025 tarihinde hizmete girecek.

LATAM, bu modernizasyonla birlikte yolcularına daha yüksek standartlarda bir uçuş deneyimi sunmayı hedefliyor.

LATAM'dan 360 milyon dolarlık modernizasyon kararı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000