03 Ekim 2024, Perşembe 17:05:02

Oktoberfest, BTA ile havalimanlarına taşınıyor

TAV Havalimanları’nın yiyecek-içecek iştiraki BTA Food & Services, dünyanın en büyük halk festivali Oktoberfest’i havalimanlarına taşıyor.

TAV Havalimanları’nın yiyecek-içecek iştiraki BTA Food & Services, dünyanın en büyük halk festivali Oktoberfest’i havalimanlarına taşıyor. 3-7 Ekim tarihleri arasında BTA’nın Tickerdaze ve Brewmark  markalarının İstanbul Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve Milas-Bodrum Havalimanı şubelerinde gerçekleştirilecek etkinlikler, uçuş öncesi tüm misafirlere unutulmaz bir festival deneyimi yaşatacak!

TAV Havalimanları iştiraki BTA Food & Services, dünyanın en büyük festivallerinin başını çeken efsanevi Oktoberfest coşkunu İstanbul Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve Milas-Bodrum Havalimanı’ndaki pub’larına taşıyor. 3-7 Ekim tarihleri arasında BTA Food & Services tarafından işletilen Tickerdaze ve Brewmark’ta gerçekleştirilecek etkinlikler, seyahatlerini lezzet ve eğlenceyle birleştirmek isteyen yolculara unutulmaz bir festival deneyimi yaşatma hedefiyle hazırlandı, 

Oktoberfest etkinlikleri Brewmark’ın İstanbul Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı şubeleri ile Tickerdaze’in İstanbul Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı ve Milas-Bodrum Havalimanı şubelerinin yanı sıra Ankara Esenboğa Havalimanı’nda da düzenlenecek.

İkonik Oktoberfest oyunları havada uçuşacak!

Etkinlikler kapsamında Bavyera bardağını en uzun süre havada tutma, ring toss, beer pong, çark çevirme, Octoberfest trivia gibi birbirinden ikonik oyunlar ve festivale özel menüler uçuş öncesinde misafirlere eşlik edecek. Geniş ekranlarda canlı spor yayınları, zengin içecek menüsü ve lezzetli atıştırmalıklarla dolu keyifli ortamıyla Tickerdaze, festival boyunca dünya çapında popüler içecek markaları ve imza kokteyller sunacak. Brewmark ise Oktoberfest ruhunu gastro pub konseptiyle birleştirecek. Rahat ve samimi atmosferiyle dikkat çeken mekân, özenle seçilmiş premium içecek çeşitleri, enfes pub lezzetleri ve Oktoberfest’e özel yiyecek menüsüyle festivale katılanları benzersiz bir deneyim yaşatacak. 

Oktoberfest, BTA ile havalimanlarına taşınıyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000