11 Eylül 2024, Çarşamba 19:19:24

Pegasus Ağustos ayı rakamlarını açıkladı

Pegasus Havayolları Ağustos ayı trafik verilerini açıkladı.
  • Tk da kabin kokpit harici personel, idareci ve yöneticilerin yerine pgs dekiler olsa tk hissesi şu an 10 kat daha değerli olurdu.

Pegasus Hava Yolları, 2024 yılı Ağustos ayı ve Ocak-Ağustos dönemi yolcu sayılarıyla ilgili verileri kamuoyuyla paylaştı. Ağustos ayında, geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 9'luk bir artışla toplam 3,67 milyon yolcuya hizmet verildi. Yolcu sayısındaki bu artış, havayolunun yaz sezonunda artan talepleri karşılamada başarılı olduğunu gösteriyor.

2024 yılının Ocak-Ağustos dönemine ait verilere göre ise Pegasus, toplamda 24,65 milyon yolcuya hizmet verdi. Bu rakam, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 19 oranında bir artışa işaret ediyor. Havayolu şirketi, yılın ilk 8 ayında gösterdiği büyüme performansıyla dikkat çekiyor.

Pegasus Hava Yolları, yolcu sayısındaki bu yükselişi, artan kapasitesi ve genişleyen uçuş ağı ile desteklemeye devam ediyor.

İşte Pegasus'un 8 aylık trafik sonuçları:

Pegasus Ağustos ayı rakamlarını açıkladı

Yorumlar

Elite Plus ~ 6 gün önce
Tk da kabin kokpit harici personel, idareci ve yöneticilerin yerine pgs dekiler olsa tk hissesi şu an 10 kat daha değerli olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000