11 Eylül 2024, Çarşamba 14:10:25

THY'den 368 bin TL'ye uçak bileti

Türk Hava Yolları'nın aktarmasız en pahalı gidiş dönüş bileti kurdaki artış ve yapılan yeni zamlarla İstanbul'dan Los Angeles'a Business Class'ta 368 bin liraya kadar çıktı.
  • Arkadaşlar çok vizyonsuzsunuz. Google'dan Singapur - New York, SİNGAPUR HAVAYOLLARI'nın Business Class gidiş dönüş bilet fiyatı sorgularsanız, en ucuz 405.000 TL en pahalı ise 1.055.000 TL oduğunu göreceksiniz. Yorum yapmadan biraz googling yaparsanız, sözkonusu business class ücretin çok fazla yüksek olmadığını görürsünüz.
  • Kar payı artik sene sonu verilecek diyen Sn. Bolat malum TGS sizin ile şaha kalkti. Arkadaslar cok abuk subuk yorumlar yapti hakkinizi helal edin. TGS yonetim kurulundan ayrilmaniz bizi cok uzdu.
  • menzilciler ve rizeli muteahhitlere bedava veriliyor bu biletler. merak etmeyin.
  • Vay bee .. yolcunun 12 saatlik uçuşta verdiği parayı ben yemeden içmeden 6.5 ayda biriktirebiliyorum. Adaleti dünya :((
  • Direk uçuş diye bilete o kadar para verene Allah akıl versin...

Türk Hava Yolları'nın aktarmasız en pahalı gidiş dönüş bileti kurdaki artış ve yapılan yeni zamlarla İstanbul'dan Los Angeles'a Business Class'ta 368 bin liraya kadar çıktı.

Türk Hava Yolları bilet fiyatları dudak uçuklatıyor. Döviz kurlarındaki artışlar ve yapılan yeni zamlar bilet fiyatlarına tavan yaptırdı. Boeing 777 tipi geniş gövdeli uçaklarla 13 saat süren uçuşlarda Business Class'ta bilet fiyatları gidiş dönüş olarak 368 bin liraya kadar çıktı.

Los Angeles-İstanbul uçuşlarındaki anlık bu bilet fiyatı THY'nin aktarmasız uçuşlardaki en pahalı bilet oldu. THY'nin özellikle uzun uçuşlarında Business Class bilet fiyatları zaman zaman artan kur, zam ve yoğun talebin de etkisiyle dikkat çekici rakamlara çıkıyor.

THY'den 368 bin TL'ye uçak bileti

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Bahri Yılmaz ~ 4 gün önce
Arkadaşlar çok vizyonsuzsunuz. Google'dan Singapur - New York, SİNGAPUR HAVAYOLLARI'nın Business Class gidiş dönüş bilet fiyatı sorgularsanız, en ucuz 405.000 TL en pahalı ise 1.055.000 TL oduğunu göreceksiniz. Yorum yapmadan biraz googling yaparsanız, sözkonusu business class ücretin çok fazla yüksek olmadığını görürsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Performans ve satislar guzel ama ... ~ 5 gün önce
Kar payı artik sene sonu verilecek diyen Sn. Bolat malum TGS sizin ile şaha kalkti. Arkadaslar cok abuk subuk yorumlar yapti hakkinizi helal edin. TGS yonetim kurulundan ayrilmaniz bizi cok uzdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurbetci kaptan ~ 5 gün önce
menzilciler ve rizeli muteahhitlere bedava veriliyor bu biletler. merak etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
%55'lik memur ~ 6 gün önce
Vay bee .. yolcunun 12 saatlik uçuşta verdiği parayı ben yemeden içmeden 6.5 ayda biriktirebiliyorum. Adaleti dünya :((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vortex ~ 6 gün önce
Ne kadar ekmek okadar kofte yegen
%55e ~ 6 gün önce
%55ken 60K alabiliyorsan ne mutlu sana, 10 yillik personel yarısını ancak kazanabiliyor.
Hepiniz ~ 6 gün önce
Business yemeklerine ususmeyi biliyorsunuz; otele ickide yemekte atiyorsunuz; belesciler daha ne istiyorsunuz?
Hepiniz'e ~ 5 gün önce
Kişi kendinden bilirmiş
Lax ~ 6 gün önce
Direk uçuş diye bilete o kadar para verene Allah akıl versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
konuştu fakir ~ 6 gün önce
sus fakir sus
Km ~ 6 gün önce
Veren veriyor var ki veriyor dert etme sen kafanı yorma bırak versinler maaşlarimiz bu paralarla karşılanıyor
Cpt ~ 6 gün önce
Biraz zengin düşünün bırakın şu fakir düşünce kafasını yapısını
Km6 ~ 5 gün önce
Ne içiyorsunuz lan siz söyleyin ben de bu kafa yapan şeyden icmek istiyorum sana ne oğlum milletin verdiği bilet parasından sana kimse aciyor mu 100 bin lira bir tane iPhonea verirken kayit parasi da 30 bin küsur verirken cahil herifler her şeyin en pahalısini kullanırken kimse sana acıyor mu, kimse sana acıyor mu benzinin litresine nerdese 50 liraya yakin para verirken gereksizler...
km6 yazana ~ 5 gün önce
Ne demek sana kimse acıyor mu, yorumda bu bilete bu parayı verene acıyorum mu yazıyor? Acınacak biri varsa o da sen ve senin gibiler ahmak,gafil!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000