09 Ekim 2024, Çarşamba 12:11:48

THY Kaptan Pilotu sefer sırasında hayatını kaybetti

Türk Hava Yolları kaptan pilotu sefer sırasında hayatını kaybetti.
  • müşavir hemen yangın yapmış. tamam sizin mobbinglerinizden değil allahtan. yedik. eyw.
  • Evet en azından ilk açıklamada sadece bir rahmet, hizmetleri için teşekkür ve sevenlerine sabır dilenebilir. Daha sonra sorulursa veya gerek görülürse sağlığı ve olayın oluş biçimi hakkında detaylı bilgi geçilirdi. Sanki insan değil de, yarış atı ölmüş.. incelik, hassasiyet namına bir şey kalmadı memlekette. Sizlerde böyle yaparsanız diğerleri ne yapmaz.. ?
  • Bu basın açıklaması yapan arladaş hemen savunmaya geçmiş bizim hiçbir suçumuz yok kendiliğinden öldü demeye getirmiş,sağlık kontrollerinde bir şey çıkmamış olabilir ama kaptanın uçuş yoğunluğuna baksınlar son 6 ay nasıl uçuş limitleri sonuna kadar zorlamışlar mı zorlamamışlar mı,ekip planlama olaya hiçbir zaman insani yönden bakmıyor uçuş görevlilerini robot sanıyorlar,14 saatlik uçuş 29 sastlik mesai sonrası bh insanlar İstanbul havalimanına inil sonra eve gitmek için 2-3 saat daha trafikte boğuşuyorlar buna insan dayanır mı be,sağlık kontrolleri tamdı diyip bu işten biz sorumlu değiliz demek resmen vurdumduymazlıktır,

Türk Hava Yolları kaptan pilotu sefer sırasında hayatını kaybetti.

THY Basın Müşavirliği'nden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

TK204 sefer sayılı Seatle- İstanbul seferini icra eden TC-LGR kuyruk tescilli Airbus 350 tipi uçağımızın Kaptan Pilot’u İlçehin PEHLİVAN, sefer esnasında baygınlık geçirmiştir. Kaptanımıza uçakta yapılan ilk doktor müdahalesi sonuçsuz kalınca 1 kaptan ve 1 yardımcı pilottan oluşan kokpit ekibi, acil iniş kararı almış ancak Kaptanımız iniş öncesi hayatını kaybetmiştir.

2007 yılından bu yana Türk Hava Yolları’nda görev yapan İlçehin PEHLİVAN, 59 yaşındaydı.Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilmiş Havacılık Tıp Merkezinde 08.03.2024 tarihinde periyodik sağlık muayenesi yapılmış olup, görev yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu tespit edilmemiştir.

Uçağımız New York’a iniş kararı almış olup, yolcularımızın yurda dönüşleri New York istasyon üzerinden planlanmaktadır.

Türk Hava Yolları ailesi olarak, kaptanımıza Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere tüm çalışma arkadaşları ve sevenlerine sabır diliyoruz.

THY Kaptan Pilotu sefer sırasında hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

basın ~ 10 saat önce
müşavir hemen yangın yapmış. tamam sizin mobbinglerinizden değil allahtan. yedik. eyw.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 10 saat önce
Evet en azından ilk açıklamada sadece bir rahmet, hizmetleri için teşekkür ve sevenlerine sabır dilenebilir. Daha sonra sorulursa veya gerek görülürse sağlığı ve olayın oluş biçimi hakkında detaylı bilgi geçilirdi. Sanki insan değil de, yarış atı ölmüş.. incelik, hassasiyet namına bir şey kalmadı memlekette. Sizlerde böyle yaparsanız diğerleri ne yapmaz.. ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hemen Savunma ~ 11 saat önce
Bu basın açıklaması yapan arladaş hemen savunmaya geçmiş bizim hiçbir suçumuz yok kendiliğinden öldü demeye getirmiş,sağlık kontrollerinde bir şey çıkmamış olabilir ama kaptanın uçuş yoğunluğuna baksınlar son 6 ay nasıl uçuş limitleri sonuna kadar zorlamışlar mı zorlamamışlar mı,ekip planlama olaya hiçbir zaman insani yönden bakmıyor uçuş görevlilerini robot sanıyorlar,14 saatlik uçuş 29 sastlik mesai sonrası bh insanlar İstanbul havalimanına inil sonra eve gitmek için 2-3 saat daha trafikte boğuşuyorlar buna insan dayanır mı be,sağlık kontrolleri tamdı diyip bu işten biz sorumlu değiliz demek resmen vurdumduymazlıktır,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hemen saldırı ~ 10 saat önce
Ne alaka? Bir pilot genç yaşta muhtemelen ani kalp kriziyle hayatını kaybetmiş, kamuya açık şirket açıklama yapmasın mı? Başsağlığı mesajı yayınlamasın mı? Herkes ne dertte, sen ne derttesin? Üstelik pilotlar 14 saat devamlı uçmuyor, 29 saat gözünü kırpmadan mesai yapmıyor ya. İstanbul'da yaşayan herkes kendince yorucu mesaisini yapıp 2-3 saat trafik çekiyor. İstanbul trafiğinin suçunu da THY'nin üzerine atman saçma olmuş.
Yatısız yatı ~ 10 saat önce
14 saat uçuş 17-18 saat mesai .. yatı dinlenme süresi 23-24 saat buna Can mı dayanır ! Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000