09 Temmuz 2024, Salı 14:27:13

DHMİ derneklerinden ortak deklerasyon!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) dernekleri ortak bir açıklama yayınladı.
  • adil dağıtım yapılsın demek suç oldu kurumda öyle bir algı var ki karşı tarafta. Bize diğerleri muamelesi yapıldığı için karşı tarafta demekte bir maruzat görmedim.
  • Vay ne değişti de böyle kanka oldunuz? Kurum bölünüyor atcolar haklı çıkıyor diye mi bu telaş bu son çırpınışlar?
  • Her şeyi unutalım ekmeğimizden olmayalım, bölünmeyelim, siz ırgat gibi çalışın bizde yemeye devam edelim, sesimizi çıkartmayalım diye okudum
  • Bu dernekleri saçma sapan bir "deklerasyona" (daha nasıl yazıldığını bile bilmiyorlar) imza atmadıkları için kutluyorum
  • şark kurnazları!
  • Sendikaların gazına gelip kanunlara ve mevzuta aykırı bir bildiriye imza atarak iş yavaşlatma eylemi yaptığınızı yeni anladınız galiba. Yasal olarak Sendikalar kendilerini kurtarır ama siz kendinizi nasıl kurtarırsınız bilemiyorum.
  • Uluslararası Ariflerin güçü adına. Almanyadan Hans olarak size katılıyom. Evimde otursam bana daha masraf gelip Türküye de kiramdan ucuza kırallar gibi tatil yapçam. Alman arifler olarak duyduk barbekü paritisi işinde iyisiniz bratwurts kapıp gelçem. Sağolun.
  • Hani siz iş yavaşlatma yapıyordunuz.. rüzgar tersine dönünce ortada kaldınız.. başkasının ipiyle kuyuya inersen böyle olur
  • Bizim rahat etmediğimiz yerde kimse istirahat edemez
  • Bu 5 benzemezler, Atco arkadaşlar haklarını istedikçe iyice sarılıyor birbirlerine. Sizin inisiyatif almadan çalışabileceğiniz bir durum zaten yok boş show yapıyorsunuz. Seyrüsefere gölge etmeyin yeter.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) dernekleri ortak bir açıklama yayınladı.

Yayınlanan deklarasyonda; Sektörde faaliyet gösteren herkese çağrıda bulunularak yoğun turizm sezonunu odaklanılması gerektiği ve rekorlar kırılan bu dönemde Türk havacılığın gelişimi için çalışmaya devam edecekleri ifade edildi.

5 derneğin yayınladığı ortak deklarasyon:

DHMİ derneklerinden ortak deklerasyon!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

hakiki ~ 2 ay önce
adil dağıtım yapılsın demek suç oldu kurumda öyle bir algı var ki karşı tarafta. Bize diğerleri muamelesi yapıldığı için karşı tarafta demekte bir maruzat görmedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Noldu ~ 2 ay önce
Vay ne değişti de böyle kanka oldunuz? Kurum bölünüyor atcolar haklı çıkıyor diye mi bu telaş bu son çırpınışlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shortta adam var ~ 2 ay önce
Her şeyi unutalım ekmeğimizden olmayalım, bölünmeyelim, siz ırgat gibi çalışın bizde yemeye devam edelim, sesimizi çıkartmayalım diye okudum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apron arff ~ 2 ay önce
Bu dernekleri saçma sapan bir "deklerasyona" (daha nasıl yazıldığını bile bilmiyorlar) imza atmadıkları için kutluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üç kağıtçı ~ 2 ay önce
şark kurnazları!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çevir Kazı Yanmasın ~ 2 ay önce
Sendikaların gazına gelip kanunlara ve mevzuta aykırı bir bildiriye imza atarak iş yavaşlatma eylemi yaptığınızı yeni anladınız galiba. Yasal olarak Sendikalar kendilerini kurtarır ama siz kendinizi nasıl kurtarırsınız bilemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uluslarası Arifler ~ 2 ay önce
Uluslararası Ariflerin güçü adına. Almanyadan Hans olarak size katılıyom. Evimde otursam bana daha masraf gelip Türküye de kiramdan ucuza kırallar gibi tatil yapçam. Alman arifler olarak duyduk barbekü paritisi işinde iyisiniz bratwurts kapıp gelçem. Sağolun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavaş dönün yetişemiyoruz ~ 2 ay önce
Hani siz iş yavaşlatma yapıyordunuz.. rüzgar tersine dönünce ortada kaldınız.. başkasının ipiyle kuyuya inersen böyle olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ol. Hero ~ 2 ay önce
Bizim rahat etmediğimiz yerde kimse istirahat edemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atco ~ 2 ay önce
Görevlerini tamamlamışlar demek ki. İzin almadan nasıl önceki açıklamayı yapamayacakları gibi şimdi de tamam yeniden açıklama yapın demisler.
Atsep mühendis ~ 2 ay önce
Bu 5 benzemezler, Atco arkadaşlar haklarını istedikçe iyice sarılıyor birbirlerine. Sizin inisiyatif almadan çalışabileceğiniz bir durum zaten yok boş show yapıyorsunuz. Seyrüsefere gölge etmeyin yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hep bana sen bana ver bana ~ 2 ay önce
Hı hı
atsep ~ 2 ay önce
atco nun seni de çok sevdiğini sanma miyendis

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000