15 Eylül 2024, Pazar 12:12:31

Etihad Airways, Avrupa'da Frekans Artıracak

Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen havayolu şirketi Etihad Airways, 2025 yaz sezonunda Avrupa’ya olan uçuşlarını artırma kararı aldı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen havayolu şirketi Etihad Airways, 2025 yaz sezonunda Avrupa’ya olan uçuşlarını artırma kararı aldı. Şirket, Paris, Milano, Roma, Manchester, Frankfurt, Münih, Zürih, Barcelona ve Madrid gibi önemli destinasyonlara daha fazla uçuş düzenleyecek. Özellikle Frankfurt, Münih ve Zürih'e yapılacak ek seferlerle birlikte, bu şehirler arasındaki bağlantılar daha da güçlenecek.

Etihad Airways, ayrıca İspanya'nın popüler tatil noktalarından Malaga’ya olan sezonluk uçuşlarını da haftada beş sefere çıkarıyor. Avrupa dışında, Bali'ye yapılacak uçuşlar haftada yediye, Sidney’e olan seferler ise haftada ona yükseltiliyor.

Yeni uçuş programı, yolculara hem sabah hem de akşam saatlerinde uçma imkanı tanıyarak, esnek seyahat planları sunacak. Bu hamle, Etihad’ın küresel uçuş ağını genişletme ve yolcu deneyimini iyileştirme hedefinin bir parçası olarak görülüyor.

Etihad Airways, Avrupa'da Frekans Artıracak

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000