15 Ağustos 2024, Perşembe 13:12:15

Taksici ile kabin memuru arasında ücret kavgası!

Sabiha Gökçen'e taksiyle gelen bir kabin memuru taksi şoförüyle tartıştı.
  • Utanmıyor musun tanımadığın birisi hakkında böyle yorum yapmaya..bilmediğin şeyler hakkında yok sinyöritesi düşürülmüştü yok sorunlu bir tipti diye yalan yanlışyorum yazmışsın.Keşke sen de bu kadar kıskandığın o arkadaşın kadar dürüst bir şekilde mesleğini yapabilseydin..Biraz aklın varsa bu olayın öncesinde ya da sonrasında ne olmuş diye düşünebilirsin mesela? aynı şey senin başına gelseydi nasıl tepki verirdin biraz empati yaparsan anlarsın tacize uğramış olabilir mi sözlü yada fiziki olarak? Uçmaktan beynin yanmış sanırım bence sen bir psikoloğa görünmelisin acilen.
  • long live F/O leo...
  • mesai arkadaşlarına bu kadar düşman olan başka kurum varmıdır acaba
  • Bir kabin memurunun bu şiddetli davranışlarını yakıştıramadım, hele de üniforması üzerinde iken. Orada bulunan kişi/lerden yada güvenlikten yardım isteyebilirdi. Umarım böyle kabin memuru ile havada uçmayız. Kabin Hizmetleri Müdürlüğünün bu olayı araştırmasını talep ediyorum! THY 56. Dönem kabin memuru (Ayşe Tanören)
  • Olaydaki kabin memurunu tanırım, kendisi ile THY den temel arkadaşıydık, sorunlu bir tipti. Uçuşlarda ekiplerle ve yolcularla kavga ediyordu, sonuç olarak THY’den çıkarıldı yada çıkmak zorunda kaldı. THY temel eğitim sınıfında bile eğitmenlerle takışan birisiydi. Bu yüzden daha eğitim bitmeden sinyoritesi düşürülmüştü. Kendisinin psikolojik sorunları olmakla beraber tedavi olması şart, kendi iyiliği açısından.
  • Mesela size bir soru sorulsa bu yorumu NE ÇOCUĞUNUN yazma potansileyi olduğu sorulsa ve şıklar şöyle olsa; A) onn bnn çocuğu B) O.Ç C)…penin çocuğu D)F0 Leo E)HEPSİ
  • Sizce, beyni mercimekten küçük olanlar hariç, bu kabin memuru arkadaş üzerinde parası olmadığını, taksi parasını veremeyeceğini bile bile evinden taksiye binmiş olabilir mi….birçok uçuşa ya da ara sıra uçuşlara taksiyle gidiyor olma ihtimaline karşı arada bir böyle taksi parasını vermeden taksicilerle tekme tokat kavga edip taksi parasından kurtulup uçuşlarına gidiyor olabilir mi…?
  • Ister kavga ederler ,ister dovusurler...neden bu km isinden atilmali doye tuturan bir kesim var ...size ne aloo
  • km hanim kizimiz yuzde yuz hakli. zorla alikonulup, istegi disinda feribota bindirilmis. feribottan inince de havalimanina devam etmek yerine inip baska bi sekilde havalimanina gitmek istemis. taksici dolandirmaya kalkmis kadini.
  • Zaten uçuşa yetişme stressi oluyor bide üstüne böyle taksicilere denk geliyorlar! Çok üzüldüm! Bence taksiciyi araştırsınlar mutlaka hakkında gasp şiddet suçları vardır ! Taksiciler fazla para almak için herşeyi yapıyor! Belki hatırlarsınız seneler önce Atatürk hava limanında terör saldırısı olmuştu insanlar çok korkmuştu taksiciler o zamanın parası 100 tl den aşşağıya yolcu almam diyorlardı o durumda bile insanlarla pazarlık ediyorlardı.

Güngören'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmek için taksiye binen bir hostes, ücret ödememek için çeşitli bahaneler üretti. Hostes ile taksi şoförü arasında ücret ödememe nedeniyle tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma ise taksicinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, 13 Temmuz 2024 tarihinde İstanbul Üsküdar İlçesinde akşam saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, Pınar isimli bir hostes Güngören ilçesinden Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmek için ticari taksiye bindi. Ticari taksi şoförü aşırı araç trafiği nedeniyle köprüden gidemeyeceğini ve tünelden gideceğini ve ücreti de kendisinin karşılayacağını söyledi. Ticari taksi şoförünün Avrasya tünelinin de yoğun olduğunu görünce daha da hızlı gitmek için arabalı vapura bindi. Bu durum karşısında öfkelenen Pınar isimli hostes taksi şoförü Mehmet Ayaz'a ben hostes kıyafetiyle toplu taşımaya binemiyorum diyerek bağırmaya başladı. Vapurdan ininceye kadar taksiciye hakaret edip, bağıran hostes kendisini indirmesini istedi. Taksi şoförü ise 550 lira yol ücretini ödeyerek inebileceğini söylemesi üzerine çantasıyla kaçmaya başladı. Ticari taksi şoförü parayı alabilmek için arkasından gitti. Pınar isimli hostes ise parayı vermeyerek taksiciye vurmaya başladı. Yaşanılan o anlar ise taksi şoförünün cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Taksici Mehmet Ayaz, "13 Temmuz günü yaklaşık altı sıralarında ben Sabiha Gökçen Havalimanı'nın taksicisi olarak çalışıyordum. O sıralarda bizim çalışan arkadaşlardan bir tanesinin kendi abone yolcusu vardı. Kendisi hostes havalimanında çalışıyor. Gidip aldım kendisini. Sabiha Gökçen'e gelecektik. Yolda gelirken navigasyonda köprü trafiği inanılmaz gösteriyordu. Çok yoğundu. Ben de hanım efendiye sordum. Pınar Hanım dedim köprü değil de tünelden gideceğim dedim. Ücretini karşılar mısın dedim. Hayır karşılayamam dedi. Bende sıkıntı yok. Gerekse ben cebimden veririm ama oradan gidelim. Çünkü çok trafik vardı. Tünelin oraya geldiğimde baktım orası da çok yoğun. Vapur boş olduğu için vapura döndüm. Pınar hanım vapura gelince bozuldu. Bana neden vapura geldiğimizi söyledi. Ben de açıklamasını yaptım. Ücreti sonuçta ben veriyorum. Köprüden gitsek de tünelden gitsek de fark etmiyor. Tünel de yoğundu. Ben de burayı tercih ettim. Sonra kendisinin bana şu açıklama yaptı benim için kesinlikle buradan gelmemesi gerektiğini. çünkü hostes kıyafetiyle toplu taşıma binmelerinin yasak olduğunu söyledi. Ben de bunu bilmediğimi ilk defa duyduğumu söyledim" dedi.

"Bana küfür edip tekme attı"

Mehmet Ayaz, "Vapurdan indikten sonda sürekli bana laf söylemeye başladı duymamazlıktan geldim müzik açtım daha da bağırdı. Ben de çocuk değilim dedim. Birden beni indir diye bağırmaya başladı. Ben de paramı öde isteğin yerde inebilirsin dedim. Çantasını tutuyordum. IBAN üzerinden ödeyeceğim dedi. Çantayı alıp gitti ben de arkasından gittim. Paramı alabilmek için. Bana küfür edip tekme attı" dedi.


 

Taksici ile kabin memuru arasında ücret kavgası!

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

km4 ~ 14 gün önce
Utanmıyor musun tanımadığın birisi hakkında böyle yorum yapmaya..bilmediğin şeyler hakkında yok sinyöritesi düşürülmüştü yok sorunlu bir tipti diye yalan yanlışyorum yazmışsın.Keşke sen de bu kadar kıskandığın o arkadaşın kadar dürüst bir şekilde mesleğini yapabilseydin..Biraz aklın varsa bu olayın öncesinde ya da sonrasında ne olmuş diye düşünebilirsin mesela? aynı şey senin başına gelseydi nasıl tepki verirdin biraz empati yaparsan anlarsın tacize uğramış olabilir mi sözlü yada fiziki olarak? Uçmaktan beynin yanmış sanırım bence sen bir psikoloğa görünmelisin acilen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komutan Vasilis ~ 25 gün önce
long live F/O leo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işyeri hekimi ~ 28 gün önce
mesai arkadaşlarına bu kadar düşman olan başka kurum varmıdır acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayşin Ayşe Yüksel ~ 29 gün önce
Bir kabin memurunun bu şiddetli davranışlarını yakıştıramadım, hele de üniforması üzerinde iken. Orada bulunan kişi/lerden yada güvenlikten yardım isteyebilirdi. Umarım böyle kabin memuru ile havada uçmayız. Kabin Hizmetleri Müdürlüğünün bu olayı araştırmasını talep ediyorum! THY 56. Dönem kabin memuru (Ayşe Tanören)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 1 ay önce
Olaydaki kabin memurunu tanırım, kendisi ile THY den temel arkadaşıydık, sorunlu bir tipti. Uçuşlarda ekiplerle ve yolcularla kavga ediyordu, sonuç olarak THY’den çıkarıldı yada çıkmak zorunda kaldı. THY temel eğitim sınıfında bile eğitmenlerle takışan birisiydi. Bu yüzden daha eğitim bitmeden sinyoritesi düşürülmüştü. Kendisinin psikolojik sorunları olmakla beraber tedavi olması şart, kendi iyiliği açısından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km6 ~ 1 ay önce
Mesela size bir soru sorulsa bu yorumu NE ÇOCUĞUNUN yazma potansileyi olduğu sorulsa ve şıklar şöyle olsa; A) onn bnn çocuğu B) O.Ç C)…penin çocuğu D)F0 Leo E)HEPSİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km6 ~ 1 ay önce
Sizce, beyni mercimekten küçük olanlar hariç, bu kabin memuru arkadaş üzerinde parası olmadığını, taksi parasını veremeyeceğini bile bile evinden taksiye binmiş olabilir mi….birçok uçuşa ya da ara sıra uçuşlara taksiyle gidiyor olma ihtimaline karşı arada bir böyle taksi parasını vermeden taksicilerle tekme tokat kavga edip taksi parasından kurtulup uçuşlarına gidiyor olabilir mi…?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ister kavga ederler ~ 1 ay önce
Ister kavga ederler ,ister dovusurler...neden bu km isinden atilmali doye tuturan bir kesim var ...size ne aloo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Körmüymüş ~ 1 ay önce
Vapura binerken körmüymüş? Vapura binmek yasak ama vapurda 1 saat boyunca küfür etmek serbest mi? Sokakta kamera ile tekme atarak küfür etmek serbest mi? Bazıları insan kaynaklarını atlatarak işe girebiliyor, insan kaynaklarının yorgun, uykusuz haline falan denk gelmiş heralde, ulan tesadüfen taksiye binmiyorsun cebinde nakdin neden yok? Bu mesleğe vapurun önünden geçerken gel sen bakalım diye mi aldılar seni????
aloo ~ 30 gün önce
üzerindeki üniforma ile çalıştığı şirketi temsil ettiği için ağzına gelen her lafı sölemiycek. küfür etmiycek.
gurbetci kaptan ~ 1 ay önce
km hanim kizimiz yuzde yuz hakli. zorla alikonulup, istegi disinda feribota bindirilmis. feribottan inince de havalimanina devam etmek yerine inip baska bi sekilde havalimanina gitmek istemis. taksici dolandirmaya kalkmis kadini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hostes haklı ~ 1 ay önce
Zaten uçuşa yetişme stressi oluyor bide üstüne böyle taksicilere denk geliyorlar! Çok üzüldüm! Bence taksiciyi araştırsınlar mutlaka hakkında gasp şiddet suçları vardır ! Taksiciler fazla para almak için herşeyi yapıyor! Belki hatırlarsınız seneler önce Atatürk hava limanında terör saldırısı olmuştu insanlar çok korkmuştu taksiciler o zamanın parası 100 tl den aşşağıya yolcu almam diyorlardı o durumda bile insanlarla pazarlık ediyorlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000