11 Temmuz 2024, Perşembe 14:20:33

AJET uçağında yine rötar krizi; 'İsteyen inebilir'

Türk Hava Yolları'nın (THY) iştiraki olan Ajet'in İstanbul-İzmir uçuşunda rötar krizi yaşandı.
  • Anadolu jeti madem değiştiriyorsunuz bir üst sınıfa geçmeniz gerekmiyor mu. Koymuşlar oraya Tgs diye taşeron onlarada doğru dürüst bilgi veren yok herkes küfür ediyor onların suçu ne, yazılım teknoloji çağında onca ülke gezdim pasifikten atlantise hiç bir havalımanında sabihadaki kaosu görmedim işleten firma yabancı versinler Tava ya da İga ya, resmen doksanların Harem otogarı zihniyeti ile iş yapıyorlar bu havalımanına yönetimine Devletin acilen el atması gerekir
  • Bu ajetin tarife planlamasini Hitite verin kurtulun. Pgs Hitit ile calsiiyor 10 numara ne gecikme ne aksaklik. Saw meydani haric baska hicbi yerde ne gecikme ne bir sey
  • Maliye bakanı eşi ve çocukları binecek diye uçaktan yolcu indiren bir şirket!Akp ve şirket yönetimi ve zihniyetiyle de bu ülke hiçbir yere gidemez!!!
  • Yeni kampanya: Ajet CEOsu Kerem Sarp ile daha da dibe uçuyoruz.
  • Rötar ve iptallerin yanı sıra uçakta oturan biniş kartlı yolcuların bakan eşi binecek diye uçaktan indirilmesi gibi akıl almaz iddialar da mevcut ki bu konuyla ilgili yalanlama da gelmedi. Ülke akape sayesinde 22 yılda her konuda iyice mahvoldu.
  • Sırf bu AJet rezaleti nedeniyle Ahmet Bolat istifasını vakit geçirmeden sunmalıdır. Görevden alınmaktan iyidir. Ama ne kendisinde böyle bir erdem, ne de onu görevden alabilecek olanlarda böyle bir sorumluluk duygusu olduğunu zannetmiyorum.
  • İktidarın bol maaşlı,sosyal haklı torpilli tosuncukları neredeler? Çıkıp açıklama yapsalar ya !
  • Mis gibi çalışan Anadolu Jet' i Ajet yapıp kötü çalıştırıp Arap' lara satacaklar. Aynı taktiği devlet işletmelerinde de yaptılar. Zarar ettir, çalışmıyor de, ve peşkeş çek. Sat Arap' a!

Türk Hava Yolları'nın (THY) iştiraki olan Ajet'in İstanbul-İzmir uçuşunda rötar krizi yaşandı. Saatlerce uçakta bekletilen yolcular, adeta çileden çıktı. 

Türk Hava Yolları'na ait bölgesel hava yolu şirketi olarak kurulan Ajet'te skandallar ve yolcu mağduriyetleri artarak devam ediyor. Son olarak dün gece 00.10’da Ajet'e ait VF3062 sefer sayılı Sabiha Gökçen-Adnan Menderes uçuşunu gerçekleştiren Airbus A321 tipi uçakta, yolcuların içinde olduğu an rötar anonsu yapıldı. Uçakta yerini alan yolcular kalkıştan kısa süre sonra gerçekleştirilen anons karşısında çileden çıkarken, mağduriyet alkışlarla protesto edildi. 

"Dışarıda bir otobüs yolcuları bekliyor isteyen inebilir"

Yapılan anonsta, "Uçuşa devam etmek istemeyen yolcularımız varsa, dışarıda bir otobüs bekliyor. İsteyen inebilir ama bilet iadesi ve sizlere bir otel imkanı sunulacak mı bilmiyorum" ifadeleri kullanıldı.

Anonsun ardından yolcuların Ajet'i alkışlarla protesto etti. Ayrıca erkek bir yolcu ile yer hizmetleri memuru arasında sözlü tartışma yaşandı. Öte yandan, Ajet'in Sabiha Gökçen-İzmir uçuşunu gerçekleştiren yolcu uçağı, 5 saatlik rötarın ardından inişini ancak bu sabah saat 07.30 sıralarında gerçekleştirdi.

AJET uçağında yine rötar krizi; 'İsteyen inebilir'

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Sondem ~ 2 ay önce
Anadolu jeti madem değiştiriyorsunuz bir üst sınıfa geçmeniz gerekmiyor mu. Koymuşlar oraya Tgs diye taşeron onlarada doğru dürüst bilgi veren yok herkes küfür ediyor onların suçu ne, yazılım teknoloji çağında onca ülke gezdim pasifikten atlantise hiç bir havalımanında sabihadaki kaosu görmedim işleten firma yabancı versinler Tava ya da İga ya, resmen doksanların Harem otogarı zihniyeti ile iş yapıyorlar bu havalımanına yönetimine Devletin acilen el atması gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarife planlama ~ 2 ay önce
Bu ajetin tarife planlamasini Hitite verin kurtulun. Pgs Hitit ile calsiiyor 10 numara ne gecikme ne aksaklik. Saw meydani haric baska hicbi yerde ne gecikme ne bir sey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ajet !!!!! ~ 2 ay önce
Maliye bakanı eşi ve çocukları binecek diye uçaktan yolcu indiren bir şirket!Akp ve şirket yönetimi ve zihniyetiyle de bu ülke hiçbir yere gidemez!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sarper Kerem ~ 2 ay önce
Yeni kampanya: Ajet CEOsu Kerem Sarp ile daha da dibe uçuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 2 ay önce
Rötar ve iptallerin yanı sıra uçakta oturan biniş kartlı yolcuların bakan eşi binecek diye uçaktan indirilmesi gibi akıl almaz iddialar da mevcut ki bu konuyla ilgili yalanlama da gelmedi. Ülke akape sayesinde 22 yılda her konuda iyice mahvoldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 2 ay önce
Sırf bu AJet rezaleti nedeniyle Ahmet Bolat istifasını vakit geçirmeden sunmalıdır. Görevden alınmaktan iyidir. Ama ne kendisinde böyle bir erdem, ne de onu görevden alabilecek olanlarda böyle bir sorumluluk duygusu olduğunu zannetmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ajet ~ 2 ay önce
İktidarın bol maaşlı,sosyal haklı torpilli tosuncukları neredeler? Çıkıp açıklama yapsalar ya !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SATTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR ~ 2 ay önce
Mis gibi çalışan Anadolu Jet' i Ajet yapıp kötü çalıştırıp Arap' lara satacaklar. Aynı taktiği devlet işletmelerinde de yaptılar. Zarar ettir, çalışmıyor de, ve peşkeş çek. Sat Arap' a!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000