08 Eylül 2024, Pazar 09:55:34

THY ile rekabete dayanamadı! O hattan çekiliyor...

Emirates, Singapur ile Melbourne arasındaki uzun menzilli uçuşlarını sonlandırmayı planladığını duyurdu.
  • şu haberleri görünce gülmekten bi hal oluyorum artık. adamların dar gövde uçağı yok. senden daha az uçağı var ama senden daha fazla personeli var. uçuşlarda bir çok o havayolunu tercih etmiş insan thyde uçunca başta uçakların eskiliğinden şikayet ediyor sen ne yapıyorsun? çalışanlar yerden göğe kadar sürekli güleryüz gösterip hiç dinlenmeden servis yaparsa kotarırız diyorsun. senin kokpit çalışanın kabin çalışanın yer hizmetlerin hepsi emiratestekinden az kazanıyor. adamlar her şeyi bol kepçeden dağıtmasına rağmen senden fazla kar ediyor. 3 yıldır kar rekorunu kırıyor. tgs ne kadar kar ediyor? adamlarda dnata 400milyon dolar kar bırakmış son sene. tgsdeki ne kadar kazanıyor? dnatadaki göçmen adamın yarısı kadar belki. ama sorsan emirates baş edemiyor. işte petrol vs diyenler için, thy kamu şirketi gözükmüyor mu? kimden destek alıyor? bir de yetmedi ajet denen şirketi bindirdiler thynin üstüne. star alliance içinde bir pegasus hayaleti dolaşıyor.
  • Adamlar A380 ile Dubai’den direkt Melbourne’e uçuyor zaten. Ne alaka rekabet edemedi falan..
  • firavun kölesi çalıştırmadıkları için kâr edemezler
  • Yine bir gaz haberi,emirates thy ile rekabet edememişmiş. Benzeri şeyler geçenlerde diğer şirketler için de söylenmişti. Thy abd ve almanya'da bir çok yere uçuyor onlara bir sürü vergi,kira,konma,konaklama,park, köprü,ikram vs bedeli ödüyor, istihdam sağlıyor,şirketler üstüne de code share ile para kazanıyor. Adamlar maksimum para kazanma ve kar etme,minimum gider odaklı çalışıyor en'lerle övünen bizimkiler de devlet desteğiyle göz boyayıp,gaz odaklı...
  • Emirates ingiliz klan sirket; bu hatta doğal olarak yolcu bulur; sorun bolgenin kisa girmesi ve kis kosullarinda yolcu sayisinin azalmasi baska birsey degil

Emirates, Singapur ile Melbourne arasındaki uzun menzilli uçuşlarını sonlandırmayı planladığını duyurdu.

Emirates, Türk Hava Yolları'nın güçlü rekabeti karşısında Singapur ile Melbourne arasındaki uzun menzilli uçuşlarını sonlandırmaya hazırlanıyor. Mart 2024'te bu rotada düzenli uçuşlarına başlayan Türk Hava Yolları, özellikle sunduğu kaliteli hizmet ve rekabetçi fiyatlarla yolcu tercihlerini etkilemeyi başardı.

Rekabet Koşulları Zorladı

Türk Hava Yolları'nın yanı sıra Singapur Havayolları ve Qantas gibi devlerle aynı hatta rekabet eden Emirates, yolcu sayısını artırmakta zorlandı. Bu yoğun rekabet ortamında Emirates, pazardaki yerini koruyamayarak geri adım atma kararı aldı. Şirket, yaklaşık 28 yıldır bu hatta tarifeli uçuş düzenliyordu.

Ortak Uçuşlarla Hizmet Devam Edecek

Emirates, uçuşlarını tamamen durduracak olsa da, Qantas ile yaptığı ortak uçuş (codeshare) anlaşması sayesinde Singapur-Melbourne hattında hizmet sunmaya devam edecek. Yolcular, Emirates'ten aldıkları biletlerle, Qantas’ın uçuşlarına yönlendirilecek.

Bölgedeki Rekabet Artmaya Devam Ediyor

Singapur-Melbourne hattında Türk Hava Yolları, Singapur Havayolları, Jetstar ve Scoot gibi havayolu firmaları büyük bir rekabet içinde. Emirates’in çekilmesiyle Türk Hava Yolları’nın pazarda daha da güç kazanması ve yolcu talebini artırması bekleniyor.

THY ile rekabete dayanamadı! O hattan çekiliyor...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

hahaha ~ 7 gün önce
şu haberleri görünce gülmekten bi hal oluyorum artık. adamların dar gövde uçağı yok. senden daha az uçağı var ama senden daha fazla personeli var. uçuşlarda bir çok o havayolunu tercih etmiş insan thyde uçunca başta uçakların eskiliğinden şikayet ediyor sen ne yapıyorsun? çalışanlar yerden göğe kadar sürekli güleryüz gösterip hiç dinlenmeden servis yaparsa kotarırız diyorsun. senin kokpit çalışanın kabin çalışanın yer hizmetlerin hepsi emiratestekinden az kazanıyor. adamlar her şeyi bol kepçeden dağıtmasına rağmen senden fazla kar ediyor. 3 yıldır kar rekorunu kırıyor. tgs ne kadar kar ediyor? adamlarda dnata 400milyon dolar kar bırakmış son sene. tgsdeki ne kadar kazanıyor? dnatadaki göçmen adamın yarısı kadar belki. ama sorsan emirates baş edemiyor. işte petrol vs diyenler için, thy kamu şirketi gözükmüyor mu? kimden destek alıyor? bir de yetmedi ajet denen şirketi bindirdiler thynin üstüne. star alliance içinde bir pegasus hayaleti dolaşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gaz Alma Haberi ~ 8 gün önce
Adamlar A380 ile Dubai’den direkt Melbourne’e uçuyor zaten. Ne alaka rekabet edemedi falan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bizim gibi ~ 8 gün önce
firavun kölesi çalıştırmadıkları için kâr edemezler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hikaye ~ 9 gün önce
Yine bir gaz haberi,emirates thy ile rekabet edememişmiş. Benzeri şeyler geçenlerde diğer şirketler için de söylenmişti. Thy abd ve almanya'da bir çok yere uçuyor onlara bir sürü vergi,kira,konma,konaklama,park, köprü,ikram vs bedeli ödüyor, istihdam sağlıyor,şirketler üstüne de code share ile para kazanıyor. Adamlar maksimum para kazanma ve kar etme,minimum gider odaklı çalışıyor en'lerle övünen bizimkiler de devlet desteğiyle göz boyayıp,gaz odaklı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karli bulmamistir ~ 9 gün önce
Emirates ingiliz klan sirket; bu hatta doğal olarak yolcu bulur; sorun bolgenin kisa girmesi ve kis kosullarinda yolcu sayisinin azalmasi baska birsey degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km6 ~ 8 gün önce
Bolge yaza giriyor olmasın yakında...
Km ~ 7 gün önce
Sallama ziyaaa, bölge bizim tersimiz yaza girecek coğrafya hocanın...ellerinden öpeyim

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000