20 Eylül 2024, Cuma 14:33:28

HAKKARİ'DE AJET UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI!

Hakkari'de AJET'e ait yolcu uçağı Yüksekova'daki Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda pistten çıktı.
  • olmaz denilen oldu bu iktidar döneminde pistsiz il kalmadı , rüya gibi başlık teşekkürler reis
  • eeeee perşembenin gelişi çarşambadan bellidir demişler...bu ajet bir süpriz yapacakla diyorlardı ahaa işte yaptı...:)) :))
  • Geçmiş olsun ekibimize, oluyor böyle şeyler. Size olan hepimize olabilir, başınızı mümkünse dik tutun ve kendinizi suçlamayın bu yüzden. Kötü hava kötü meydan, daha kötüsü olmamamış olması sevindirici.
  • Allah beterinden saklasın , işi bilen çalışanlar nasip etsin Ajet'e

Hakkari'de AJet'e ait yolcu uçağı, Yüksekova'daki Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda pistten çıktı. Uçağın iniş yaptıktan sonra aşırı yağıştan çamura saplandığı belirtildi.

Yolcuların tahliyesi için çalışma başlatıldı. Olayda yolcu ve mürettebattan yaralanan olmadığı da kaydedildi.

Hakkari Valisi Ali Çelik, olayın yağış ve rüzgardan kaynaklandığını söyledi. Uçaktaki 180 yolcunun bulunduğunu ve güvenli şekilde tahliyelerinin yapıldığını belirten Vali Çelik, "Yoğun yağış ve rüzgar nedeniyle yolcu uçağı pisten çıkarak, ön tekeri yaklaşık 5 metre pistin dışına çıkmıştır. Olayda herhangi bir yaralanma olmamıştır. Uçakta da herhangi bir hasar meydana gelmemiştir" dedi

HAKKARİ'DE AJET UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

şükürler olsun ~ 3 saat önce
olmaz denilen oldu bu iktidar döneminde pistsiz il kalmadı , rüya gibi başlık teşekkürler reis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eco ~ 3 saat önce
eeeee perşembenin gelişi çarşambadan bellidir demişler...bu ajet bir süpriz yapacakla diyorlardı ahaa işte yaptı...:)) :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş olsun ~ 3 saat önce
Geçmiş olsun ekibimize, oluyor böyle şeyler. Size olan hepimize olabilir, başınızı mümkünse dik tutun ve kendinizi suçlamayın bu yüzden. Kötü hava kötü meydan, daha kötüsü olmamamış olması sevindirici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok geçmiş olsun ~ 3 saat önce
Allah beterinden saklasın , işi bilen çalışanlar nasip etsin Ajet'e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip ~ 3 saat önce
Ekip ajet ekibi değil
Geçmiş olsun ~ 3 saat önce
Allah beterinden saklasın, herkesin sağlıklı olması iyi haber, kader birliği yaptığımız tüm mesai arkadaşlarımıza geçmiş olsun
Yorgun Savaşcı ~ 3 saat önce
Ajeti doğru düzgün planlama ve programlama yapmadan direk hatta saldılar. Kendi ekiplerini oluşturduklarını zannediyorlar ama devamlı İstanbul’dan Türk hava yolları pilotlarına Ankara’ya pas çekip bu uçuşları yaptırıyorlar. Haliyle İstanbul baseli bir pilot Günde dört bacak bazen pas dönüşte beş bacak yapıyor. Adamlar uykusuzluktan yorgunluktan yaşayamayacak noktaya geldiler. Böyle kötü ekip planlama olduğu sürece bu tarz hataların kaçınılmaz olmasını nasıl öngöremiyorlar anlamıyorum!
GL ~ 2 saat önce
Geçmiş olsun.
Kpt ~ 2 saat önce
Geçmiş olsun mesajına 12 dislike atan ruhsuzlar kim ola?!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000