27 Ağustos 2024, Salı 20:53:04

THY purseri trafik kazasında hayatını kaybetti

Türk Hava Yolları’nda purser olarak görev yapan Onur Aykanat geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
  • İstediğin kadar göz limitine uy, bak kaza görüntüleri çıktı. İnsan müsvetteleri çarpıp kaçmışlar. Görüntüleri izleyin.
  • Arkadaşlar hız falan değil ,araç süren başka biri yüzünden olmuş .artık amirimizi sıkıştırdılar mı nedir bilmiyorum.görüntüleri bekliyorlarmış.metris cezaevinde sürücü şuan.herkes bilip bilmeden motor kelimesini duyan suçlamış siz bari yapmayın ya kahvede oturup ,haberi okuyup yorumlayan cahilden ne farkınız kalıyor .sürücü sol şeritte hızlı gittiğini ve sonra sağ şeride geçtiğini hatırlıyor başka bir şey hatırlamıyor o da şoka girmiş sanıyorum.Tüm bunları nerden biliyorum tesadüfen sürücü uzaktan bir tanıdığımızın oğlu çıktı.
  • Kaza yaptığı motorla arasında 800 metre mesafe varmış hız hız hız
  • Hayat, ömür akıp geçiyor, akılda kalan hoş bir tebessüm, sada… keşke böyle olmasaydı diyorsunuz içten içe, ama maalesef bir yerde sonlanacak ömür. Eşiyle de eşim daha yeni uçmuştu, çok iyi bir insan demişti. Ben de Onur Beyle ilk 2017 de uçmuştum, 6 numarasıydım, hatta o yatımızdan fotoğraflarımızı buldum baktım. sonra da 330’la çok git gel yaptık. Beyefendi, pozitif, güleryüzlü, akılda güzel kalan bir insandı. Allah rahmet eylesin, gencecik, hayata veda etmiş oldu. Evladına eşine sevdiklerine sabırlar dilerim.
  • Ah Onur, ah, cok uzuldum, Allah ailesine sabir versin...
  • Bizler bazen isim hatırlamayız ama sima ve o simanın bizde bıraktığı izler unutulmaz. 10 sene de geçse simasından hatırlarsın iyi biri miydi nasıl biriydi diye. İşte onur amirim in adını duyunca hatırlayamasamda fotoğrafını görünce nasıl iyi, güler yüzlü , çözüm odaklı pozitif biri oldugunu hatırladım gözyaşımı durduramadım . Ölenin arkasından Rahmet dilemek kalana bi borçtur , Allah rahmet eylesin başta ailesine ve tüm arkadaşlarına ve kabin hizmetleri camiasına başsağlığı dilerim.
  • Resmine bakinca guzel bir yuregi ve kalbi oldugunu anladim. Taniyanlarda oyle soyluyor. Huzur icinde uyu guzel insan. Mekanin cennet olsun.Allah kalanlara sabir versin
  • Ben oradan geçerken üstünü örtmüşlerdi . Araba çarptı heralde diye düşünürken. İlerde bari yerin yanında kırmızı motoru görünce anladım ama kim olduğunu bilmiyordum . Ailesine sabırlar dilerim .
  • Allah geride bıraktıklarına sabırlar versin, Mekanı cennet olsun inşallah
  • Rabbim mekanını cennet eylesin. Seneler önce uçuşumuzda yolcuya karşı beni koruduğu an geliyor aklıma. Tertemiz bir kişilikti. Her selamımda tebessümle samimiyetle karşılık verirdi. İlk duyduğumda konduramadım, değildir dedim ama insan yavaş yavaş herşeye alışıyor. Sonunda herkes Allah'a döndürülecek, bu somut örnekle bir kez daha ne olduğumu anladım. Rabbim eşi ve çocuğuna sabırlar versin. Koca THY ailesi her daim yanında olacaktır. Yatida olduğum için cenazesine katılamıyorum. Ancak dünyanın her yerinde bulunan arkadaşlarımızın dualarıyla uğurlanacaktır.

Türk Hava Yolları’nda purser olarak görev yapan Onur Aykanat geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Mesai arkadaşları tarafından sevilen bir isim olan Aykanat’ın motosiklet kullandığı sırada geçirdiği kaza sonrası hayata veda etti.

Onur Aykanat’ın eşinin de kendisi gibi Hava Yolları’nda kabin amiri olarak görev yaptığı öğrenildi.

AirportHaber olarak elim trafik kazasında hayatını kaybeden Aykanat’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

THY purseri trafik kazasında hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Ne gözü cinayet resmen ~ 9 gün önce
İstediğin kadar göz limitine uy, bak kaza görüntüleri çıktı. İnsan müsvetteleri çarpıp kaçmışlar. Görüntüleri izleyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km Q ~ 17 gün önce
Arkadaşlar hız falan değil ,araç süren başka biri yüzünden olmuş .artık amirimizi sıkıştırdılar mı nedir bilmiyorum.görüntüleri bekliyorlarmış.metris cezaevinde sürücü şuan.herkes bilip bilmeden motor kelimesini duyan suçlamış siz bari yapmayın ya kahvede oturup ,haberi okuyup yorumlayan cahilden ne farkınız kalıyor .sürücü sol şeritte hızlı gittiğini ve sonra sağ şeride geçtiğini hatırlıyor başka bir şey hatırlamıyor o da şoka girmiş sanıyorum.Tüm bunları nerden biliyorum tesadüfen sürücü uzaktan bir tanıdığımızın oğlu çıktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adem ~ 18 gün önce
Kaza yaptığı motorla arasında 800 metre mesafe varmış hız hız hız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.A. ~ 19 gün önce
Hayat, ömür akıp geçiyor, akılda kalan hoş bir tebessüm, sada… keşke böyle olmasaydı diyorsunuz içten içe, ama maalesef bir yerde sonlanacak ömür. Eşiyle de eşim daha yeni uçmuştu, çok iyi bir insan demişti. Ben de Onur Beyle ilk 2017 de uçmuştum, 6 numarasıydım, hatta o yatımızdan fotoğraflarımızı buldum baktım. sonra da 330’la çok git gel yaptık. Beyefendi, pozitif, güleryüzlü, akılda güzel kalan bir insandı. Allah rahmet eylesin, gencecik, hayata veda etmiş oldu. Evladına eşine sevdiklerine sabırlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
civa ~ 19 gün önce
klasik uçuş kaçış hikayeleri :))
Olga ~ 20 gün önce
Ah Onur, ah, cok uzuldum, Allah ailesine sabir versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 20 gün önce
Adam vefat etmiş Allah rahmet eylesin. Şu olayda bile kavga moduna giden insanlar var gereksiz tartışmalar ışık nur vs toplum olarak ruh sağlığımız gerçekten bozuk
Z.Y. ~ 20 gün önce
Bizler bazen isim hatırlamayız ama sima ve o simanın bizde bıraktığı izler unutulmaz. 10 sene de geçse simasından hatırlarsın iyi biri miydi nasıl biriydi diye. İşte onur amirim in adını duyunca hatırlayamasamda fotoğrafını görünce nasıl iyi, güler yüzlü , çözüm odaklı pozitif biri oldugunu hatırladım gözyaşımı durduramadım . Ölenin arkasından Rahmet dilemek kalana bi borçtur , Allah rahmet eylesin başta ailesine ve tüm arkadaşlarına ve kabin hizmetleri camiasına başsağlığı dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guzel yurek ~ 20 gün önce
Resmine bakinca guzel bir yuregi ve kalbi oldugunu anladim. Taniyanlarda oyle soyluyor. Huzur icinde uyu guzel insan. Mekanin cennet olsun.Allah kalanlara sabir versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üzücü ~ 20 gün önce
Ben oradan geçerken üstünü örtmüşlerdi . Araba çarptı heralde diye düşünürken. İlerde bari yerin yanında kırmızı motoru görünce anladım ama kim olduğunu bilmiyordum . Ailesine sabırlar dilerim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derin üzüntü duyduk... ~ 20 gün önce
Allah geride bıraktıklarına sabırlar versin, Mekanı cennet olsun inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 20 gün önce
Rabbim mekanını cennet eylesin. Seneler önce uçuşumuzda yolcuya karşı beni koruduğu an geliyor aklıma. Tertemiz bir kişilikti. Her selamımda tebessümle samimiyetle karşılık verirdi. İlk duyduğumda konduramadım, değildir dedim ama insan yavaş yavaş herşeye alışıyor. Sonunda herkes Allah'a döndürülecek, bu somut örnekle bir kez daha ne olduğumu anladım. Rabbim eşi ve çocuğuna sabırlar versin. Koca THY ailesi her daim yanında olacaktır. Yatida olduğum için cenazesine katılamıyorum. Ancak dünyanın her yerinde bulunan arkadaşlarımızın dualarıyla uğurlanacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000