15 Eylül 2024, Pazar 16:00:00

THY'nin Londra uçağında olay!

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Londra seferini gerçekleştirecek uçağında sorunlu yolcu olay çıkardı.
  • sen türkçe okumayı bilmiyorsun herhalde, gel ögreteyim :))
  • arka galleye gelsene :))
  • Rxo adlı sahıs sen önce yazmayı ögren . Sonrasında da elestırırsin.Geliştir kendini :)
  • Dünyanın hangi hava yolu personeline böyle davrananin peşini bırakır. Mahkemelerde en ağır cezayı alması için uğraşır. Bu kadar hakaret, küfür, tehditlerine karşı THY Yönetimi insaallah bir özürle olayı kapatmamistir.
  • Koskocaman uçakta okadar yolcunun içinden bir delikanlı yiğitin çıkmaması fabrikaları varmış güya varsa ne üretiyor acaba
  • pıtlanmış oe
  • Adam tam ruh hastası belli.
  • ordaki kabin memuru arkadaşlar.. ah benim sevgili kardeşlerim.. özellikle erkek olan.. içinden neler geçmiştir de yapamadın eve ekmek götürebilmek için, işinden olmamak için.. gelelim bu ezik böceğe.. bazı çocuklar güçsüz çelimsiz doğar, büyüyünce çok güçlü biri olabilir. bazıları tembeldir dersleri kötüdür ama büyüyünce çok başarılı olabilir, ama eğer ruhun ezikse ölene kadar ezik kalırsın ne kadar paranın malın mülkün olduğunun bir önemi yok. senin gibi saygısız böceklerin hepsi korkaktır anca gücünün yettiğine bağırır çağırır. allah'tan tek dileğim sokakta seninle karşılaşmak. eğer o çirkin çeneni 3 yerden kırmazsam ben de ezik oğlu eziğim. yorumu yayınlarsanız sevinirim. sevgiler..
  • Kara listeye alınmış hayret, oysa ki biz yolcumuzdan özür dilenir bir sonraki uçuşu için upgrade hakkı tanınır diye düşünmüştük, bize böyle alıştırdılar çünkü, bunları tepemize çıkaranlar bizi bu hale getirenler, mesleği ayaklar altına alanlar, itibarsızlaştıranlar belli
  • Bir gün benim uçuşuma gelsene, küfürler ettiğin ağzının ortasına bir kafa gömeyim, gör ne yapacağımı! Kimse bana küfür edemez, üstüme yürüyemez! Yemin ederim o galley'den sürünerek çıkarsın delikanlı! İzlerken tansiyonum çıktı. Ayrıca yere düşen şey neyse artık, eğilerek adamın önünden alan ekip arkadaşımı da kınıyorum! Böyle bir tipin karşısında asla eğilmem!

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Londra seferini gerçekleştirecek uçağında sorunlu yolcu olay çıkardı.

THY uçağı İstanbul Havalimanı'ndan İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitmek üzere yolcu alımına başladı. Uçağa binen yolculardna biri uçak içerisinde küfretmeye başladı. 

Kabin ekiplerine de hakaret eden yolcu için uçağa polisler geldi. Polislerin uyarmasına rağmen sakinleşmeyen yolcu uçaktan indirildi. 

O anlar sosyal medyada paylaşıldı;
 

THY'nin Londra uçağında olay!

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Bvj yee ~ 2 gün önce
sen türkçe okumayı bilmiyorsun herhalde, gel ögreteyim :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
an bana ya ~ 2 gün önce
arka galleye gelsene :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bjv ~ 2 gün önce
Rxo adlı sahıs sen önce yazmayı ögren . Sonrasında da elestırırsin.Geliştir kendini :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 3 gün önce
Dünyanın hangi hava yolu personeline böyle davrananin peşini bırakır. Mahkemelerde en ağır cezayı alması için uğraşır. Bu kadar hakaret, küfür, tehditlerine karşı THY Yönetimi insaallah bir özürle olayı kapatmamistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahki ah ~ 3 gün önce
Koskocaman uçakta okadar yolcunun içinden bir delikanlı yiğitin çıkmaması fabrikaları varmış güya varsa ne üretiyor acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
coconut ~ 3 gün önce
pıtlanmış oe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 3 gün önce
Adam tam ruh hastası belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lobo ~ 3 gün önce
ordaki kabin memuru arkadaşlar.. ah benim sevgili kardeşlerim.. özellikle erkek olan.. içinden neler geçmiştir de yapamadın eve ekmek götürebilmek için, işinden olmamak için.. gelelim bu ezik böceğe.. bazı çocuklar güçsüz çelimsiz doğar, büyüyünce çok güçlü biri olabilir. bazıları tembeldir dersleri kötüdür ama büyüyünce çok başarılı olabilir, ama eğer ruhun ezikse ölene kadar ezik kalırsın ne kadar paranın malın mülkün olduğunun bir önemi yok. senin gibi saygısız böceklerin hepsi korkaktır anca gücünün yettiğine bağırır çağırır. allah'tan tek dileğim sokakta seninle karşılaşmak. eğer o çirkin çeneni 3 yerden kırmazsam ben de ezik oğlu eziğim. yorumu yayınlarsanız sevinirim. sevgiler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret ~ 3 gün önce
Kara listeye alınmış hayret, oysa ki biz yolcumuzdan özür dilenir bir sonraki uçuşu için upgrade hakkı tanınır diye düşünmüştük, bize böyle alıştırdılar çünkü, bunları tepemize çıkaranlar bizi bu hale getirenler, mesleği ayaklar altına alanlar, itibarsızlaştıranlar belli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne mi yapacam? ~ 3 gün önce
Bir gün benim uçuşuma gelsene, küfürler ettiğin ağzının ortasına bir kafa gömeyim, gör ne yapacağımı! Kimse bana küfür edemez, üstüme yürüyemez! Yemin ederim o galley'den sürünerek çıkarsın delikanlı! İzlerken tansiyonum çıktı. Ayrıca yere düşen şey neyse artık, eğilerek adamın önünden alan ekip arkadaşımı da kınıyorum! Böyle bir tipin karşısında asla eğilmem!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne mi yapacam... diyene ~ 2 gün önce
Davranisin o adamın yaptığı ile aynı seviyede sayılır(ki doğru davranis değil) arkadaşım, havacilikta kafa gömme,devletin ucaginda ceza verme gibi mafyavari havalar hoş değil arkadaşım, belki de gucun de yetmez döverim derken orselenirsin bilinmez,ama agzimizda boyle kabadayi sozlere cogumuz aliskiniz, suçlunun gereken merciye teslimi yapilir cezayı katiyen kimse veremez. uçan biri isen ve dediğin gibi tansiyonun artan biriysen onca yolcunun hayatini lutfen tehlikeye atma, kahvede okey oyna daha iyi! Seni Kırmak için değil fakat kavga iyi bir şey değil arkadaşım..
Ne mi yapicim... diyene ~ 2 gün önce
Arkadaşlar adamın yaptığı bastan sona yanlış ama biraz da vicdan! Cogumuzda var hayat şartları adaletsizlikler, güçsüzlük, liyakatsizlikleri izlemek insanı çıldırtıyor, insan bu pa tlar bazen ansızın. Belki ruh hastasidir ve bilmeden bu ahkam kesmeler adil degil.Cezasını devlet verir biz değil. (Kafa gommeymis, bunu yapani ya da ifade bile edeni de yola getirmek lazim once) suclu önce sorgulanır adalet böyle sağlanır. Kalbalik kabalıkla çözülmez. Polislerin kötü de olsa bir vatandaşa o şartlarda bile nazik yaklaşımıni tebrik ediyorum, suçluysa zaten öder bunu. Polis önüne gelene durumu bilmeden birileri bir şey dedi diye girissin ve adaleti vergimle alinan malzemelerle ve gücüyle göstersin o zaman. Yargı bu durumlar için var. Düşüncem bu, iyi akşamlar...
Nemi yapıcan sonra ~ 2 gün önce
Bak bunu yapamazsın hadi yaptın diyelim salya sümük ağlayıp özürde dilesen o güzel maaş ve haklara bye bye dersin.ha şanslıysan tazminat alırsın ama şanslıysan

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000