10 Eylül 2024, Salı 17:19:52

THY 3 Ödülün Sahibi Oldu

Milli bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları (THY), havacılık endüstrisindeki üstün performansı ve finansal başarılarıyla üç prestijli ödülün sahibi oldu.
  • Ödül kazanımı için tebrikler, 900 ucaga ulaşacak ve 500 kadar ucak alimi yapacak bir şirket için bu odül desteği güzel bir şey iyi bir global reklam olacak, gurur verici... Ben tebrik ediyorum. Bu arada ucaklar ucup leasing borclarinin odenmesi lazim satıcıya, biz millet olarak borçlu kalamayiz. Bir yandan da elini vicdanına koyup, Tanrıdan adaletsizlikten korkan bir üst yonetici varsa, şirketteki atanan tüm başkan, müdür, sef ve alt yoneticiler için bir eğitim istatistik yapsın. Kac tane iyi eğitimli var, kac tane ozel whatapp üniversite mezunu var,kac tane acikogretim, kac tane Rusya azerbaycan, Polonya, Bulgaristan, moldova gibi yerlerden bir iki haftada bitirilen ve taninmayan universite mezunu ve lise mezunu var bir listesi yapılsın ve sonuctan utanılmazsa açıklansın. Yuksek lisans varsa hangi ozel universiten mezun ve 4 aylık MBA kursumu yoksa gerçek yüksek lisans mı belirtilsin. Bunca devlet üniversitesinden mezun insan varken kaci burada çalışıyor bilelim. Biraz da olsa seffaf olmak gerekmez mi? Liyakat teriminin sözlükte işgal ettiği bir yer var mi son zamanlar merak ediyorum!
  • Ben de finansman işlemini kendi şirketlerimin üzerinden yapılsa ben de ödüle boğardım Thy’yi. Bir zamanlar da Japon yeniyle finansman yapıp asrın icadı diye sunmuşlardı. Sonra yen yükselince hepsi sus pus olmuştu. Gören de harikalar yapıyor zanneder bu sugarı.
  • Bu tür başarıların tebrik edilmesi gerekir. Kutluyor daha iyilerini diliyoruz. Çetin Özbey
  • Sn. THY yöneticileri TGS de kamera üzerinden aşırı derecede mobbing var.İnsanların bu mobbing yüzünden psikolojileri bozuldu. Biran önce bu konuya el atmanız gerekmektedir.
  • Torpil airlines ve torpilli yöneticilerinin her tarafı ödül olsa ne olur...

Milli bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları (THY), havacılık endüstrisindeki üstün performansı ve finansal başarılarıyla üç prestijli ödülün sahibi oldu. Airline Economics platformu tarafından verilen ödüller, THY'nin güçlü finansal yapısını ve stratejik hamlelerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yılın Anlaşması ve Yılın Garantili Finansmanı Ödülleri

THY, Airline Economics tarafından düzenlenen ödül töreninde ‘Yılın Garantili Finansmanı (Avrupa)’ ve ‘Yılın Anlaşması (Avrupa)’ ödüllerine layık görüldü. Bu ödüller, THY’nin finansman stratejilerinin başarısını ve havacılık endüstrisinde lider konumunu pekiştirdi.

Yılın Anlaşması (Avrupa) ödülü, THY’nin 3 adet Airbus A350 uçağı için AVIC International Leasing ve CCB Financial Leasing ile yaptığı finansman anlaşmasıyla kazanıldı. Aynı zamanda BNP Paribas, Citibank ve NTT TC Leasing konsorsiyumu aracılığıyla Japon yeninde sağlanan kredi sayesinde Yılın Garantili Finansmanı (Avrupa) ödülü de Türk Hava Yolları’na verildi.

Murat Şeker, Avrupa’da Yılın CFO’su Seçildi

THY'nin CFO’su Doç. Dr. Murat Şeker, 2016 yılından bu yana şirkette sürdürdüğü başarılı finansal stratejileri sayesinde ‘Avrupa’da Yılın CFO’su’ ödülüne layık görüldü. Şeker’in liderliğinde THY, finansman operasyonlarında önemli bir rekabet avantajı sağlayarak sektörde fark yaratmaya devam ediyor.

İnovasyon ve Sektördeki Liderlik

Türk Hava Yolları, deneyimli uçak finansman ekibiyle son yıllarda uyguladığı yenilikçi finansman modelleriyle dikkat çekiyor. 2009’dan bu yana Global Transport Finance ve Airline Economics gibi saygın kuruluşlardan aldığı ödüllerle sektördeki finansal liderliğini pekiştiren THY, son 10 yılda gerçekleştirdiği yaklaşık 16 milyar dolarlık finansman işlemleriyle toplamda 30 uluslararası ödül kazandı.

THY’nin Gelecek Hedefleri

Ödül töreninde konuşan Doç. Dr. Murat Şeker, kazandıkları ödüllerin THY ailesinin özverili çalışmasının bir yansıması olduğunu belirtti. Şeker, “Bu ödüllere layık görüldüğümüz için teşekkür ediyor, güçlü Türk Hava Yolları ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bu başarı, şirketimizin tüm çalışanlarının özverili çabalarının bir yansımasıdır” ifadelerini kullandı ve şirketin gelecekteki hedeflerine olan inancını vurguladı.

Türk Hava Yolları, dünya çapındaki başarılarını daha da ileriye taşıyarak, havacılık sektöründe öncü olmaya devam ediyor.

THY 3 Ödülün Sahibi Oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Yorumcu... ~ 6 gün önce
Ödül kazanımı için tebrikler, 900 ucaga ulaşacak ve 500 kadar ucak alimi yapacak bir şirket için bu odül desteği güzel bir şey iyi bir global reklam olacak, gurur verici... Ben tebrik ediyorum. Bu arada ucaklar ucup leasing borclarinin odenmesi lazim satıcıya, biz millet olarak borçlu kalamayiz. Bir yandan da elini vicdanına koyup, Tanrıdan adaletsizlikten korkan bir üst yonetici varsa, şirketteki atanan tüm başkan, müdür, sef ve alt yoneticiler için bir eğitim istatistik yapsın. Kac tane iyi eğitimli var, kac tane ozel whatapp üniversite mezunu var,kac tane acikogretim, kac tane Rusya azerbaycan, Polonya, Bulgaristan, moldova gibi yerlerden bir iki haftada bitirilen ve taninmayan universite mezunu ve lise mezunu var bir listesi yapılsın ve sonuctan utanılmazsa açıklansın. Yuksek lisans varsa hangi ozel universiten mezun ve 4 aylık MBA kursumu yoksa gerçek yüksek lisans mı belirtilsin. Bunca devlet üniversitesinden mezun insan varken kaci burada çalışıyor bilelim. Biraz da olsa seffaf olmak gerekmez mi? Liyakat teriminin sözlükte işgal ettiği bir yer var mi son zamanlar merak ediyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendileri çalıp kendileri oynuyor ~ 6 gün önce
Ben de finansman işlemini kendi şirketlerimin üzerinden yapılsa ben de ödüle boğardım Thy’yi. Bir zamanlar da Japon yeniyle finansman yapıp asrın icadı diye sunmuşlardı. Sonra yen yükselince hepsi sus pus olmuştu. Gören de harikalar yapıyor zanneder bu sugarı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 gün önce
Bu tür başarıların tebrik edilmesi gerekir. Kutluyor daha iyilerini diliyoruz. Çetin Özbey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çetin Özbey'e ~ 6 gün önce
İyi niyetinizi,Thy aidiyetinizi ve sevginizj takdir etmemek mümkün değil de bu tarz ödüllerin çıkar için verildiği sektörde iyi bilinir. Aklı başında bir kurum, kötü yönetilen, çalışanların son derece huzursuz ve mutsuz olduğu Thy ve yönetimine ödül veremez,mümkün değil...
Apron Muhbiri ~ 7 gün önce
Sn. THY yöneticileri TGS de kamera üzerinden aşırı derecede mobbing var.İnsanların bu mobbing yüzünden psikolojileri bozuldu. Biran önce bu konuya el atmanız gerekmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil airlines ~ 7 gün önce
Torpil airlines ve torpilli yöneticilerinin her tarafı ödül olsa ne olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000