01 Ekim 2024, Salı 12:41:33

Emirates, Türkiye'den kabin memuru arayışını sürdürüyor

Dubai merkezli havayolu Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılmak isteyen adaylar için 31 Ekim 2024 tarihinde Antalya Crown Plaza’da değerlendirme günleri düzenleyeceğini duyurdu. Ayrıca, yalnızca özel davetle katılım sağlanabilecek değerlendirme günleri ise 9 Ekim’de İstanbul’da ve 11 Ekim’de Ankara’da gerçekleştirilecek.
  • Ajetli olup bedavaya calisanlarla thyde olup karin tokluguna calisan %35/55 kazananlar için çok iyi firsat gece gündüz İngilizce çalışıp gitmeleri gereken şirket hele ki yaşı 25 ve altiysa hiç düşünmeden basvurun ve GİDİN, GİDİN GİDİN....
  • Girebilen icin tk hala iyidirden sonrasini okumak istedim...
  • 6 aydır EK da çalışırım. Lojman destekli maaşım 12.000AED kemiksiz. Lojmandan çıkarsanız 17.000AED oluyor. Eğer TK da 2-3 senedir çalışıyorsanız çıkın gelin.
  • Ülkemizde kendini yetiştiren insanlarımızın dedikodudan uzak insani şartlarda ve adil ücretle çalışabileceği uluslararası bir havacılık firması. Mitteki ajanlarla beraber olduğu yalanını söyleyen aptal kadınları alacak hali yok! Kendini yetiştiren insanları alacak !!! Torpil yok yaw tamamen liyakat ladies
  • emirates ekipleri için briefing ve debriefing toplamda en az 1 saat sürer. tk da er dahi yarım saatten kısa sürer. tk ekipleri için en can sıkan şey grooming ve uds dir, grooming ayda 1 olur 30 sn sürer, yarısı nasılsın hoşgeldindir, uds den ise senede 5 kişi bile atılmaz. emirates grooming için bir uyarı yapar ikincide atar. uds ise maddeye göre yine hızlı atılmaya gidebilir. karne her ay çıkar, iki yetersizde yine atarlar. tk sadece standart olmanı bekler, amircidir, yolcu ne derse desin istisnalar hariç amir raporunu dikkate alır. khb başkanına 10 dakikada ulaşırsın, müdürlere çat kapı gidersin. bunlar körfezde imkansızdır. maaş ise tk da ilk iki sene fiyaskodur sonra düzelir. 5 yıllık kıdem 3 ay ortalaması 500k+ kazanır, 7.5 yıl ve amir 3 ayda 600k kazanır, bu da tr için iyidir. emirates bunun %30 40 fazlasını verir ama çok çalıştırır ve baskı uygular.
  • haber reklam olduğu için eksiler gözardı edilmiş. 3 yıl emirates, 7 yıl tk da uçmuş, ikisinden de isteğiyle istifa edip geçen sene kanada'ya yerleşmiş eski km olarak gençleri aydınlatmak adına düşüncelerimi yazacağım. girebilen için tk hala iyidir. ( ilk iki sene hariç ) emirates konaklama verir ama ev arkadaşın artık hintli mi olur çinli mi olur seçemezsin ve asla değiştirmezler. uçuş öncesi 8 saatten bir dk az dinlen kovar. kaptana dahi şapka takmadı diye kınama veren bir düzen var. tk da en zor amir dahi insiyatif alır istirahat verir. çoğunluk akrandır birbirini anlar en kötü uzamasın der sineye çeker. emirates de 77 millet vardır birinin güldüğünü diğeri raporlar. baskı had safhadadır, emeklilik planı imkansızdır. istifa veya atılma bankodur. tk da kırmızı çizgilere basma ( siyasi konusmalar gibi ) atılmak imkansızdır, atılmak isteyeni atmamak zaten şirket politikasıdır. emirates de ayda en az iki kat fazla uçarsın, mesain daha uzundur. ( %90geniş gövde ) maaş ise yüzde 30 oynar.

Dubai merkezli havayolu Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılmak isteyen adaylar için 31 Ekim 2024 tarihinde Antalya Crown Plaza’da değerlendirme günleri düzenleyeceğini duyurdu. Ayrıca, yalnızca özel davetle katılım sağlanabilecek değerlendirme günleri ise 9 Ekim’de İstanbul’da ve 11 Ekim’de Ankara’da gerçekleştirilecek.

Emirates, adayların kişiye özel ve yüksek kalitede hizmet sunmaya istekli olmalarını bekliyor. Havayolu, yolculara unutulmaz deneyimler yaşatacak yetenekler ararken, güvenlik ve hizmet kalitesini ön planda tutuyor. Adayların, uçak içi hizmetleri ve güvenlik prosedürlerini etkin bir şekilde yönetebilecek liderlik yeteneğine sahip olmaları isteniyor. Emirates, kabin ekibi üyelerine Dubai'deki son teknoloji ile donatılmış havacılık akademisinde birinci sınıf eğitim fırsatları sunuyor.

Emirates, dünyanın en büyük Boeing 777 ve Airbus A380 filosuna sahip olup, altı kıtada 135’i aşkın şehirde operasyon yürütüyor. Adaylar, vergiden muaf maaş, ücretsiz konaklama, işe gidiş-dönüş servisleri ve kapsamlı sağlık sigortası gibi cazip yan haklarla birlikte, Dubai'deki alışveriş ve eğlence etkinliklerinde özel indirimlerden de yararlanabilecek. Ayrıca, Emirates kabin ekibi üyeleri ve aileleri, havayolunun global uçuş ağı kapsamında ayrıcalıklı seyahat avantajlarına sahip olacak.

Emirates, Türkiye’ye 37 yıldır uçuşlar düzenlemekte olup, İstanbul’dan haftalık 21 sefer ile Dubai ve dünya genelinde birçok noktaya seferler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Emirates, Türkiye'den kabin memuru arayışını sürdürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Km6 ~ 2 gün önce
Ajetli olup bedavaya calisanlarla thyde olup karin tokluguna calisan %35/55 kazananlar için çok iyi firsat gece gündüz İngilizce çalışıp gitmeleri gereken şirket hele ki yaşı 25 ve altiysa hiç düşünmeden basvurun ve GİDİN, GİDİN GİDİN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km6 ~ 2 gün önce
Girebilen icin tk hala iyidirden sonrasini okumak istedim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski TK’lı ~ 2 gün önce
6 aydır EK da çalışırım. Lojman destekli maaşım 12.000AED kemiksiz. Lojmandan çıkarsanız 17.000AED oluyor. Eğer TK da 2-3 senedir çalışıyorsanız çıkın gelin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vira ~ 2 gün önce
Ülkemizde kendini yetiştiren insanlarımızın dedikodudan uzak insani şartlarda ve adil ücretle çalışabileceği uluslararası bir havacılık firması. Mitteki ajanlarla beraber olduğu yalanını söyleyen aptal kadınları alacak hali yok! Kendini yetiştiren insanları alacak !!! Torpil yok yaw tamamen liyakat ladies

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir bilen 2 ~ 3 gün önce
emirates ekipleri için briefing ve debriefing toplamda en az 1 saat sürer. tk da er dahi yarım saatten kısa sürer. tk ekipleri için en can sıkan şey grooming ve uds dir, grooming ayda 1 olur 30 sn sürer, yarısı nasılsın hoşgeldindir, uds den ise senede 5 kişi bile atılmaz. emirates grooming için bir uyarı yapar ikincide atar. uds ise maddeye göre yine hızlı atılmaya gidebilir. karne her ay çıkar, iki yetersizde yine atarlar. tk sadece standart olmanı bekler, amircidir, yolcu ne derse desin istisnalar hariç amir raporunu dikkate alır. khb başkanına 10 dakikada ulaşırsın, müdürlere çat kapı gidersin. bunlar körfezde imkansızdır. maaş ise tk da ilk iki sene fiyaskodur sonra düzelir. 5 yıllık kıdem 3 ay ortalaması 500k+ kazanır, 7.5 yıl ve amir 3 ayda 600k kazanır, bu da tr için iyidir. emirates bunun %30 40 fazlasını verir ama çok çalıştırır ve baskı uygular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km6 ~ 2 gün önce
So what?
Bir bilen? ~ 1 gün önce
Hangi amir ya da 7.5 yıllık amir ya da kıdemli 7.5 yıllık kabin çalışanı 3 ayda ortalama 600 bin kazanıyormuş? 5 yıllık amirim, ömrümde böyle para görmedim. Siz art niyetli bir trol müsünüz, yoksa bilgisizlikten mi böyle konuşuyorsunuz? İnsanları yanıltmayın.
bir bilen 1/1 ~ 3 gün önce
haber reklam olduğu için eksiler gözardı edilmiş. 3 yıl emirates, 7 yıl tk da uçmuş, ikisinden de isteğiyle istifa edip geçen sene kanada'ya yerleşmiş eski km olarak gençleri aydınlatmak adına düşüncelerimi yazacağım. girebilen için tk hala iyidir. ( ilk iki sene hariç ) emirates konaklama verir ama ev arkadaşın artık hintli mi olur çinli mi olur seçemezsin ve asla değiştirmezler. uçuş öncesi 8 saatten bir dk az dinlen kovar. kaptana dahi şapka takmadı diye kınama veren bir düzen var. tk da en zor amir dahi insiyatif alır istirahat verir. çoğunluk akrandır birbirini anlar en kötü uzamasın der sineye çeker. emirates de 77 millet vardır birinin güldüğünü diğeri raporlar. baskı had safhadadır, emeklilik planı imkansızdır. istifa veya atılma bankodur. tk da kırmızı çizgilere basma ( siyasi konusmalar gibi ) atılmak imkansızdır, atılmak isteyeni atmamak zaten şirket politikasıdır. emirates de ayda en az iki kat fazla uçarsın, mesain daha uzundur. ( %90geniş gövde ) maaş ise yüzde 30 oynar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski TK yeni EK ~ 2 gün önce
EK da çalışıyorum ev arkadaşını neden seçeceksin ? zaten bedava lojman var . Bedavacı ilticacı ırkçının tekisin . Ev istiyorsan çıkarsın 4000 AED yardım alırsın . Bende TK gördüm .
Eski TK ~ 2 gün önce
EK da çalışırken ev aldığında 500.000 AED kredi alsan yarısının EK Tarafından verildiğini de yazsana. 5milyonluk ev. sana 2.5milyona geliyor. 15k AED kemiksiz maaş aldığında ev ödemen 4k AED. EK dan yazıyorum. TK da 5-10 senelik çalışan değilseniz aman aman düzen vs. yoksa çıkın gelin. Her avrupa YATI olur. Istanbul git gel. Tek tip 380-777-787 var öyle NARROW BODY yok.
Necati ~ 1 gün önce
Şimdi ben ekonomi kötü diyemem mi ? Avukatım ben lan ekonomistim ben ! Kamu yönetimi konusunda uzmanım ! Neymiş ekonomi kötü Almanya bizden iyi Fransızlar iyi kazanıyor bizi yoluyorlar desem atarlar mı!? Liyakat değil mi bildiğimi öğrendiğimi söylemek !

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000