29 Temmuz 2024, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Bu arkadaş fıstıklı kadayıfmı sever?Yoksa cevizlisinimi?
  • Menderes kaptan neden işten atılmışşş
  • Kayıp eşya kurulan düzen muhteşem işliyor . Tk sorgulamaz kimse bir şey diyemez . Beğenmeyen çekip gidiyor . Kalanlar mecburiyetten kalıyor . Daha iyi bulan çekip gidiyor . Senelerdir harekat kökenli ve cemaaat tayfa takılanlar yönetici oluyor ve olacakta . Harama evet . Tatlı geliyor insanların hakkını yemek ve çoluk çocuklarına yedirmek .
  • alnı secdede kalbi cehennemde
  • İktidar ve yandaşlarıyla cümle tarikat ve cemaatlerin alnı secdede kalbi cehennemde ki ülkemizi getirdikleri halden belli!
  • Menderes kaptanın neden atıldığını biliyorsunuz. Hts...
  • Ali bey işten çıkarılanlar, zorla emekliliğe ,istifaya zorlananlar ne olacak? Ajanlar var diye yazdınız, doğru çıktı! eş zamanlı her departmanda işten çıkarma yapıldı sessiz sedasız,hepsine bir kılıf bulup çıkış verdiler! Ajanlar emir aldılar , tuşa bastılar sanki!! biz neyin içindeyiz, hiç ummadıklarımız, mağdur edebiyatı yapanlar, başka departmanlardan mağdurum diye gelenlerin iç yüzleri , hikayeleri , asıl görevleri bambaşkaymış!, resmen ajanlık yaptılar, vebal aldılar, ama Allah büyük bunu unuttular ! biz nasıl bir oyunun içindeyiz, kimin ne olduğu belli değil,tedirginiz.
  • Çalışanlardan alıyor devlet vergisini maşallah. Bir de şu olay var zarar eden şirket nasıl oluyor da Yatırım A.Ş. kurabiliyor? Madem para yok, yatırımı yapan kim? Şahıs yaptıysa neden THY bünyesinde bu şirket? Neden THY başkanları müdürleri şahıs şirketinde çalışıyor? O zaman THY çalışanları da 2-3 şirkette birden çalışabilir mi? Ha bu arada o görsel bende de var Ali Bey, 2020 matrahını ödeyen başkan kimdi??.
  • rkadaş Önce Haksız Yere İşten Attığını Uçak Teknisyenlerinin Mahkemeden Geri Dönüş Olsa da İşe almadığınız İçin Sizlerden Bunların Ahı Çıkacak, Orada Koltuklara Oturup Her Birinin Milyarlarca maaş alıp 15-20 yıl emeği olan personeli sudan sebeplerle işten atılmasına nasıl içiniz rahat edip hala insanların yüzüne bakıyorsunuz, Alma Mazlumun Ahını Çıkacak Aheste Aheste Her Birinizin Kızın dan Erkek Evladından Fazlası ile Çıkacak Çünkü Şu An cansız Yayında Kayıttasınız
  • Bilal eksi ve Ahmet Bolat dediniz kisiler yer doldurmaktan baska birseyleri yok bugune kadar sirkete ne kadar faydalari olmus sizce bu yasa gelmis halen koltuk pesindeler bu nasil reis gormuyor ve emekli etmiyor yazik acin genclerin onunu o kadar genc yonetici var bilgili basarili yazik yazik

Alnı Secdede Kalbi Cehennemde

Bu başlığın anlamını yazının sonuna doğru bulacaksınız. Önceliğimiz, havacılığımızın ve sektörün içinde yaşanan sıkışıklığın, açmazın nasıl bir çıkış yolu ile rahatlayacağını anlatmak olacak. Geçen hafta medyaya yansıyan ve benim de kısmen doğrulattığım iki bakan arasında yaşanan turizm kavgasını anlatmak olacak.

Malum havalimanlarımızdan kötü görüntüler geliyor. Uçaklar rötar yapıyor, teknik arızalar gecikmelere neden oluyor ve bunun ucu da hava trafik kontrolörlerine kadar uzanıyor. Hal böyle olunca da turizm yara alıyor, bazı seferler iptal oluyor ve şikayetlerin odak noktası da turizm bakanlığı oluyor.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı başkanlığında toplanan merkez karar yönetim kurulu toplantısına bakanlar da katılmış. Bu toplantıda Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, hava trafiğinde yaşanan sıkıntılardan dolayı Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’na yönelik suçlamalarda bulundu ve sorunu çözmemekle suçladı.

Bu suçlama karşısında Ulaştırma Bakanı özellikle hava trafik kontrolörleri konusundaki suçlamalara yeterli cevap veremedi.

Bu gergin toplantı sonrası havacılığın içinde bulunduğu sorunların çözülememesi ulaştırma bakanının negatif bir görüntü çizmesi çeşitli spekülasyonlara sebep oldu.

Bakanın yurtdışına bir şirketin özel uçağı ile gitmesi de çokça eleştirilmişti. Sektörde konuşulanlara göre bu uçuş bilgisini de ulaştırma bakanlığında gözü olan bir genel müdürün danışmanı tarafından medyaya sızdırıldığı ve fakat bakanın bu sızdırma olayından haberi olmasına rağmen kendisine bağlı genel müdürlükte çalışan danışman hakkında işlem yapamadığı ifade ediliyor.

Bilal Ekşi’nin Algı Paylaşımları…

Bilal Ekşi sessiz bir adam görüntüsünde. Açıkçası genel müdür title hariç THY’de ne yapıyor, nasıl bir inisiyatif kullanıyor, hangi konularda yetkisi var bilen var mı merak ediyorum. En son toplantı yaptığı, her hafta bir araya geldiği THY’nin Boeing 777 filosunu kuran ve bir numara olarak anılan Menderes Çakıcı kaptanın gidişine bile ses çıkarmayan adam olarak söyleyebilirim size.

Düşünün Menderes Çakıcı;  THY’nin en kaliteli pilotlarından birisi. Ama Bilal Ekşi ile toplantı yapınca pilotlardan, uçuculardan sorumlu genel müdür yardımcısı Mehmet Kadaifçiler tarafından afaroz ediliyor ve Bilal beyin sesi çıkmıyor.

Zira söz hakkı yok, zira icrada yok velhasıl sadece form 4 sahibi olarak duruyor.

Bir genel müdür düşünün ki toplantı yaptığı, sürekli bilgisine başvurduğu adamın gönderilmesine “neden” sorusunu dahi soramıyor.

Gelelim başlığımızın anlamına.

Havacılık sektöründe bir adam tanıyorum. Büyük bir kuruluşta önemli göreve sahip. Alnı secdeye gidiyor kisvesinde. Görseniz FETÖvari bir eylem içinde. İçenlerle içiyor, özellikle Ataköy Marina’da bir restaurantta. Tesadüfen görenlerin de ayağını kaydırıyor.

Ama çalıştığı kurumda herkes onu sofi sanıyor.

Kısacası alnı cennette kalbi cehennemde.

Bilin bakalım kim bu abiniz!

CEVAP VER THY, HESAP VER THY

Yazımı hazırladığım sıralarda elime bir belge ulaştı. THY’nin son üç yıldır vergi ödemediği, matrahsız bildirimde bulunduğu iddia ediliyor.

Ey THY yönetimi, şu kadar kar ettik, bu kadar ciro yaptık derken; yaptığınız karın vergisi nerede? Lütfen açıkla.

Alnı Secdede Kalbi Cehennemde

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Kadayıfın altı ile üstü ~ 2 ay önce
Bu arkadaş fıstıklı kadayıfmı sever?Yoksa cevizlisinimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nedenmişş ~ 2 ay önce
Menderes kaptan neden işten atılmışşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben iSMaiL ~ 2 ay önce
Kayıp eşya kurulan düzen muhteşem işliyor . Tk sorgulamaz kimse bir şey diyemez . Beğenmeyen çekip gidiyor . Kalanlar mecburiyetten kalıyor . Daha iyi bulan çekip gidiyor . Senelerdir harekat kökenli ve cemaaat tayfa takılanlar yönetici oluyor ve olacakta . Harama evet . Tatlı geliyor insanların hakkını yemek ve çoluk çocuklarına yedirmek .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bana siyasal islamı anlat abidin ~ 2 ay önce
alnı secdede kalbi cehennemde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xo ~ 2 ay önce
Teknikte mescit varken motor atölyesinde bir mescit daha yapıldı kalbi kurumuş motor atölyesi bademleri yobaz olmayanlara sürekli mobbing yapıyorlar isteyen gitsin araştırsın hergün sürülme işten atma tehditleri eski müdür yobazdı yenisi daha da yobaz çıktı.Biat etmezsen kan kustururlar.
Gerçek şu ki ~ 2 ay önce
İktidar ve yandaşlarıyla cümle tarikat ve cemaatlerin alnı secdede kalbi cehennemde ki ülkemizi getirdikleri halden belli!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali bey ~ 2 ay önce
Menderes kaptanın neden atıldığını biliyorsunuz. Hts...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 2 ay önce
Nedir soyleyinde bilelim
tarikat teşkilat ~ 2 ay önce
Ali bey işten çıkarılanlar, zorla emekliliğe ,istifaya zorlananlar ne olacak? Ajanlar var diye yazdınız, doğru çıktı! eş zamanlı her departmanda işten çıkarma yapıldı sessiz sedasız,hepsine bir kılıf bulup çıkış verdiler! Ajanlar emir aldılar , tuşa bastılar sanki!! biz neyin içindeyiz, hiç ummadıklarımız, mağdur edebiyatı yapanlar, başka departmanlardan mağdurum diye gelenlerin iç yüzleri , hikayeleri , asıl görevleri bambaşkaymış!, resmen ajanlık yaptılar, vebal aldılar, ama Allah büyük bunu unuttular ! biz nasıl bir oyunun içindeyiz, kimin ne olduğu belli değil,tedirginiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ajan ~ 2 ay önce
Ajanlar havacılığı öğrenci gibi 6 ayda ders çalışarak öğrenen ! hamdi ve takunyalı temel zamanından beri var ve bir tek Thy değil tüm devlet kurumlarında da varlar ! İşte akape işte ülkeyi getirdikleri hal !
Merak Etmeyin ~ 2 ay önce
Çalışanlardan alıyor devlet vergisini maşallah. Bir de şu olay var zarar eden şirket nasıl oluyor da Yatırım A.Ş. kurabiliyor? Madem para yok, yatırımı yapan kim? Şahıs yaptıysa neden THY bünyesinde bu şirket? Neden THY başkanları müdürleri şahıs şirketinde çalışıyor? O zaman THY çalışanları da 2-3 şirkette birden çalışabilir mi? Ha bu arada o görsel bende de var Ali Bey, 2020 matrahını ödeyen başkan kimdi??.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çay şeker kadayıf ~ 2 ay önce
rkadaş Önce Haksız Yere İşten Attığını Uçak Teknisyenlerinin Mahkemeden Geri Dönüş Olsa da İşe almadığınız İçin Sizlerden Bunların Ahı Çıkacak, Orada Koltuklara Oturup Her Birinin Milyarlarca maaş alıp 15-20 yıl emeği olan personeli sudan sebeplerle işten atılmasına nasıl içiniz rahat edip hala insanların yüzüne bakıyorsunuz, Alma Mazlumun Ahını Çıkacak Aheste Aheste Her Birinizin Kızın dan Erkek Evladından Fazlası ile Çıkacak Çünkü Şu An cansız Yayında Kayıttasınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burma kadayıf ~ 2 ay önce
Özellikle kadayıf emekliliğinin huzurlu geçeceğine inanıyorsa çok yanılıyor, önce şerbetini tadacaklar
Bosa koltuk doldurma ~ 2 ay önce
Bilal eksi ve Ahmet Bolat dediniz kisiler yer doldurmaktan baska birseyleri yok bugune kadar sirkete ne kadar faydalari olmus sizce bu yasa gelmis halen koltuk pesindeler bu nasil reis gormuyor ve emekli etmiyor yazik acin genclerin onunu o kadar genc yonetici var bilgili basarili yazik yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000