03 Haziran 2024, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Sn.Ali Kıdık bey Tgs"de Ramp biriminde özellikle C ve D ekiplerinde şef ve müdürler tarafından aşırı derecede personele mobing uygulanıyor biz emekçilere işten atarız diye tehditler savruluyor. Son bir ayda uçak kazaları bu iki ekipte meydana geldi. Bu kazaların sebebi mobingtir. Sizden ricamız sesimizi duyurmanız.
  • Yemekler çok kötü hiç yenilmiyor kumanya hiç yenilmiyor
  • VPN le bağlandım sosyal media da yayınlayın haberlerinizi oralara baktık kapanmaya ilişkin açıklamanız yok
  • sonra diğer kıtalara geçersiniz.Önce avrupadan başlayın başkanım. En az 8 yıldır müdür olanlar ve doğum yıllarını listeleyin. Ortaya çıkıyor zaten. Biz çalışanlar yaş ve müdür atanma yılları exl. de listeleyince anlıyoruz zaten çok zor değil yani. 2 bilinenli bir denklem.
  • Tgs de mobbing var
  • Uzun zamandır dikkatle sizlerin yazılarını takip ediyorum. Söyleyeceklerimi yapıcı eleştiri olarak alın lütfen. Genel olarak yazılarınızda ülkemizin güzide kurumlarını yöneticileri üzerinden yıpratmaya çalışan bir üslubunuz var. Başta Thy olmak üzere dhmı shgm gibi sektörün düzenlenmesi ve ilerlemesi açısından kritik önem arz eden kurumlar size göre hiçbir şey yapmıyor. Sürekli yanlış işler içerisindeler. Peki sorarım size madem dediğiniz gibi havacılıkta bu kadar büyümemiz ve başarılı olmamız nasıl gerçekleşiyor o zaman. Bence habercilik doğruya doğru yanlışa yanlış demektir. Fakat siz sürekli şekilde herşeyin yanlış olduğunu ifade ediyorsunuz. Burada bir çelişki yok mu ? Çuvaldızı biraz kendimize batırmamız gerektiğini düşünüyorum.
  • abi iyi guzel hos da.. konunun feto ile ne alakasi var. kendi magduriyetinizi duz bir sekilde aktarmaniz gerekir
  • Sayın kıdik genelde thy yönetimi elestiriyorsunuz tgs dende yüzlerce personel mobing baskısıyla işte istifa etti lakin hiç bir şekilde bir yazı bile yazmadınız hergün bu siteye binlerce tgs personeli giriş yapıyor ama nedense hiç tgsyle ilgili bir eleştiri yok neden diye soruyorum size
  • Feto feto feto feto feto feto.…….feto feto feto feto feto fetoooooo feto feto feto…..çigne cigne bitmez bu sakiz. Devam bu kafayla cok bahaneler bulursunuz.
  • Ben siyaseti arkana almışım Z cemaat ci iso efendiye de BIST eden tayfayla yolumuza devam ediyoruz . Kimse bizi sorgulamaz . Dil ve iş bilmeyenler biat etmesi yeterli . Bagaj hizmetleri tgs İst olarak gücünüz her geçen gün artiyor . Bay e fıçı ve bay o İlker müdürümüz sağolsun varolsun

Biz Çok Güçlüyüz…

Airporthaber, gücünü okurundan alan, havacılık sektöründen alan, bir gün dahi gücün yanında, patronajın yanında olmadan çalışanın yanında olup gücünü onlardan alan harika bir yayın organı. Kim ne derse desin, kim ne üfürürse üfürsün bu güç hep korkutucu, hep güç odaklarının korkulu rüyası oldu.

Olmaya da devam edecek. Geçtiğimiz Cuma günü tam mesai bitiminde Airporthaber erişime engellendi. Nedenini ve gerekçesini bilmiyoruz. Bir dönem FETÖ’cülerin önceden yapılacak operasyonları, kimlerin tutuklanacağını, kimlerin gözaltına alınacağını bildikleri gibi, bugün de bizim sitemizin, sizin haber kaynağınızın, sizin savunucunuzun ve sizin sesiniz olan AirportHaber’in neden erişime engellendiğini yazması akıllara yine FETÖvari olayları hatırlatıyor.

Korkmuyoruz, ağlamayacağız ve fakat asla yılmayacağız. Kimsenin tahakkümü altına girmeyeceğiz, sektörün özgür sesi, çalışanların yılmaz savunucusu olmaya devam edeceğiz.

İstiyorlar ki kusurları görülmesin, istiyorlar ki yanlışları yazılmasın, istiyorlar ki işten çıkartılan onlarca insanın haksızlığa uğradıkları dillendirilmesin.

Değerli okurlarımız, kıymetli çalışanlar ve birbirinden özgün sektörün yatırımcıları; emin olun ki bizim varlığımız sizin teminatınız.

Bu sektörün en büyük oyuncusu Türk hava Yolları. Dolayısıyla ağırlıklı olarak bu köşeye ve bu siteye konu olarak en çok haber olan THY’dir. Bu yadsınamaz gerçeği görmezden gelmek kör olmakla eşdeğerdir.

İştirakleri ile düşündüğünüzde devasa bir yapıdan haber oluşturmak kadar doğal bir durum olamaz. Ancak bize övgü yapın diyenlere bizim cevabımız “Biz yalaka değiliz, biz olumlu ya da olumsuz haberleri gören bir yapıyız” demeye cesaret eden bir ekip anlayışıyla hareket ederiz.

Biliyorum ki bu yapıdan arkadaşlarıma çirkin teklifler geliyor ve gelmeye de devam edecektir. Bizim arkadaşlarımız onurludur, omurgalıdır ve en önemlisi mesleki kariyerlerini paraya değişecek karakter bozukluğuna sahip değiller.

Airporthaber, başlı başına bir güçtür.

Geçen hafta yazdığımız haberler eksiksiz doğrudur. Birilerinin “yalan” dediği haberin doğru olmadığı anlamı çıkmaz. Onlara sorarsanız dünya da tersine dönüyor. Beslemeleri ile birlikte bize saldıracaklardır.

Bakın, biz Ahmet Bolat’ın yetkileri elinden alınıyor, iştiraklerden gönderiliyor haberi yaparken, bir başkaları görevini devrediyor yazıyorsa bilin ki bu sahibinin sesidir.

Sorarım size kim elindeki gücü devretmek ister, kim daha çok kazandığı sistemi bırakıp gider. “Külahıma anlatın” tabirini hepiniz bilirsiniz ve ben de diyorum ki kimi kandırıyorsunuz. Bal gibi Cumhurbaşkanı tarafından yetkileri budandı.

Sayın Cumhurbaşkanı da gördü ki güç zehirlenmesi var, astığım astık kestiğim kestik havası var. Ama şuna emin olun ki Ahmet Bolat THY’de bir görseldir, bir makam bekçisidir. Asıl arka plan yöneticileri başkaları, karar alıcılar başkaları. Bunları yazacağım. Önce şu hukuki işlemleri bir halledelim.

Kimler kimlerle beraber, kimler nasıl ve nereden güç alıyor onları yazalım o zaman giden yetkilerin kalan yetki ile idare et denilen gücün ne olduğunu daha da anlayacaksınız.

Airporthaber’in değerli okurları, sektörümüzün kıymetlileri hepinize bu süreçte verdiğiniz destek için sonsuz saygılarımı sunuyorum.

Bir teşekkür de ekibimize etmek isterim. Cuma gününden itibaren canla başla çalışan yazarlarımızdan, bir gram esnemeyen editörlerimize ve sabahlara kadar sistemimizi ayakta tutan bilişim ekibimize sevgilerimi iletiyorum.

Daima sesiniz olmaya kararlıyız, güçlüyüz.

Biz Çok Güçlüyüz…

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

TGS Emekçisi ~ 3 ay önce
Sn.Ali Kıdık bey Tgs"de Ramp biriminde özellikle C ve D ekiplerinde şef ve müdürler tarafından aşırı derecede personele mobing uygulanıyor biz emekçilere işten atarız diye tehditler savruluyor. Son bir ayda uçak kazaları bu iki ekipte meydana geldi. Bu kazaların sebebi mobingtir. Sizden ricamız sesimizi duyurmanız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yenilmiyor! ~ 3 ay önce
Yemekler çok kötü hiç yenilmiyor kumanya hiç yenilmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VPN ~ 3 ay önce
VPN le bağlandım sosyal media da yayınlayın haberlerinizi oralara baktık kapanmaya ilişkin açıklamanız yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpilli avrupa müdürleri araştırılsın ~ 4 ay önce
sonra diğer kıtalara geçersiniz.Önce avrupadan başlayın başkanım. En az 8 yıldır müdür olanlar ve doğum yıllarını listeleyin. Ortaya çıkıyor zaten. Biz çalışanlar yaş ve müdür atanma yılları exl. de listeleyince anlıyoruz zaten çok zor değil yani. 2 bilinenli bir denklem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mobbing ~ 4 ay önce
Tgs de mobbing var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İst bagaj hizmetleri ~ 3 ay önce
Alasını yapıyorlar cemaat düzeni geldiğinden beri . Çakma dindarlar el aldılar fatih cemaatinden ve siyasetten . Bütün şef müdürleri kendi adamlarından seçiyorlar . Ya sadece harekattanmı çıkar bagaj hizmetleri ne şef müdür .
Ali Bey ~ 4 ay önce
Uzun zamandır dikkatle sizlerin yazılarını takip ediyorum. Söyleyeceklerimi yapıcı eleştiri olarak alın lütfen. Genel olarak yazılarınızda ülkemizin güzide kurumlarını yöneticileri üzerinden yıpratmaya çalışan bir üslubunuz var. Başta Thy olmak üzere dhmı shgm gibi sektörün düzenlenmesi ve ilerlemesi açısından kritik önem arz eden kurumlar size göre hiçbir şey yapmıyor. Sürekli yanlış işler içerisindeler. Peki sorarım size madem dediğiniz gibi havacılıkta bu kadar büyümemiz ve başarılı olmamız nasıl gerçekleşiyor o zaman. Bence habercilik doğruya doğru yanlışa yanlış demektir. Fakat siz sürekli şekilde herşeyin yanlış olduğunu ifade ediyorsunuz. Burada bir çelişki yok mu ? Çuvaldızı biraz kendimize batırmamız gerektiğini düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 4 ay önce
Kendi Ülkemizin evlatlarına zulüm eden, gençlerin önünü kapatmış tamamen liyakatsiz bir sistemi olan THY'nin yönetimsel olarak sadece bu mecrada doğru haberinin yapılmasımı sizi üzen yoksa nedir?Ah almayın arkadaşlar nasıl hesap vereceksiniz öbür tarafta sizler bu halinizle kaybettiniz.Milletin duasını değil bedduasını aldınız.
Jeopolitik Konum ~ 4 ay önce
Türkiyede havacılık gelişiyor evet ama bunun tek nedeni hatta şöyle söyleyeyim bu atanmışlara rağmen gelişmesinin tek nedeni Türkiyenin konumudur. Türkiyeden 4 saatlik uçuşla Londraya, Dubaiye uçabiliyorsunuz. Büyük bir pazar olan Afrikaya Air France gibi bir güç mecburen geniş gövde ile uçarken siz üçte bir maliyetle dar gövdeyle uçabiliyorsunuz. Türkiyede havacılık gelişiyor, THY kar ediyor evet ama bir de şöyle düşünün. RyanAir'in CEO'su THY CEO'su olsaydı THY ne kadar kar ederdi sizce? Ben söyleyeyim; şu ankinin en az 5 katı.
kenan ~ 4 ay önce
abi iyi guzel hos da.. konunun feto ile ne alakasi var. kendi magduriyetinizi duz bir sekilde aktarmaniz gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adanalı ~ 4 ay önce
Sayın kıdik genelde thy yönetimi elestiriyorsunuz tgs dende yüzlerce personel mobing baskısıyla işte istifa etti lakin hiç bir şekilde bir yazı bile yazmadınız hergün bu siteye binlerce tgs personeli giriş yapıyor ama nedense hiç tgsyle ilgili bir eleştiri yok neden diye soruyorum size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çünkü bu site ~ 4 ay önce
THY hakkinda yaziyor, TGS okadar değerliyse açsin kendi bi sitede orda Marti gibi anirirsiniz bayram bayram veya zam zam veya bolat baba diye. En azindan biz kurtuluruz bu dilenci tayfadan.
211’li ~ 4 ay önce
Feto feto feto feto feto feto.…….feto feto feto feto feto fetoooooo feto feto feto…..çigne cigne bitmez bu sakiz. Devam bu kafayla cok bahaneler bulursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih Zob or ~ 4 ay önce
Ben siyaseti arkana almışım Z cemaat ci iso efendiye de BIST eden tayfayla yolumuza devam ediyoruz . Kimse bizi sorgulamaz . Dil ve iş bilmeyenler biat etmesi yeterli . Bagaj hizmetleri tgs İst olarak gücünüz her geçen gün artiyor . Bay e fıçı ve bay o İlker müdürümüz sağolsun varolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000