20 Ekim 2024, Pazar 17:19:53

Ata Demirer, THY'ye Tepki Gösterdi

Ünlü komedyen Ata Demirer, Türk Hava Yolları (THY) ile yaptığı bir uçuş öncesinde yaşadığı koltuk değişikliği nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinden sitem etti.
  • Keşke bir yetki ile bu ampul kafalı ya 1F koltugunun arızalı olduğunu söyleseydi.
  • Uçaklarda F1 diye bir koltuk mu var? En ön sıraların birilerine uçsalar da uçmasalar da ayrılması,son ana kadar bekletilmesi anca bizim gibi geri kalmış ülkelerde görülür...
  • F16 verelim sana abim!
  • Engelli anne veya babam da uçağa bindiklerinde genelde bu koltukları veriyorlar. Sanırım tahliyeyi zorlaştırmasınlar diye. Bir de ilk alıyorlar uçağa, son indiriyorlar. Muhtemelen engelli birisidir diyorum (inşallah).

Ünlü komedyen Ata Demirer, Türk Hava Yolları (THY) ile yaptığı bir uçuş öncesinde yaşadığı koltuk değişikliği nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinden sitem etti. Demirer, havaalanına erken gelerek F1 numaralı koltuğa yerleştirildiğini ancak uçağa binmeden önce bu koltuğun değiştirildiğini belirtti.

"Koltuk Değişikliği Nedeniyle Şaşkınlık Yaşadım"

Uçağa biniş sırasında F1 koltuğunun F3 olarak değiştirildiğini öğrenen Demirer, bu durumu sorguladığını ve yetkililerden "Değişiklik oldu" yanıtını aldığını aktardı. Uçağa bindikten sonra F1 koltuğunun boş olduğunu fark ettiğini ve bir süre sonra kendisine tekrar bu koltuğa geçebileceğinin söylendiğini dile getirdi.

"Beklenen Ağır Abi Yetişememiş Uçağa"

Demirer, durumu eleştirerek, "Anlaşılan beklenen ağır abi yetişememiş uçağa, artık kimse? Çok ayıp. F1 meraklısı değilim ama ya o koltukları satma ya da böyle şeyler yapma" dedi. Yaşadığı olayı "tatlı bir isyan" olarak nitelendiren ünlü komedyen, asıl derdinin sadece hakkı olan koltuğu almak olduğunu vurguladı.

"İnsanlara Bunu Yapmayın"

Demirer, Türk Hava Yolları’na yönelik şikayetinde, "İnsanlara bunu yapmayın. Bu memlekette zaten yeterince değersiz hissettiriliyoruz, ayıptır. Tekrar edeyim, F1 falan umrumda değil, derdim sadece hakkım olanı almak ve başkalarının da hakkını alması" ifadelerini kullandı.

Ata Demirer’in paylaşımı, sosyal medyada kısa sürede büyük yankı uyandırdı ve birçok kişi yaşadığı duruma destek vererek havayolu şirketlerini eleştirdi.

Ata Demirer, THY'ye Tepki Gösterdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

AK ~ 1 gün önce
Keşke bir yetki ile bu ampul kafalı ya 1F koltugunun arızalı olduğunu söyleseydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F1 ~ 2 gün önce
Uçaklarda F1 diye bir koltuk mu var? En ön sıraların birilerine uçsalar da uçmasalar da ayrılması,son ana kadar bekletilmesi anca bizim gibi geri kalmış ülkelerde görülür...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F1 ~ 2 gün önce
F16 verelim sana abim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özgür ~ 2 gün önce
Engelli anne veya babam da uçağa bindiklerinde genelde bu koltukları veriyorlar. Sanırım tahliyeyi zorlaştırmasınlar diye. Bir de ilk alıyorlar uçağa, son indiriyorlar. Muhtemelen engelli birisidir diyorum (inşallah).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boşsa verirler tabi ki ~ 1 gün önce
Ki genelde boş kalmaz
Ya sacma sapan konusma ~ 1 gün önce
Dogudan falan geldigin icin sana oyle denk geliyordur.Annen baban businesa ucmuyorsa tabi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000