20 Ekim 2024, Pazar 09:29:08

Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü Kutlu Olsun

Bugün, uçuş emniyetinin sağlanmasında kritik bir rol oynayan Hava Trafik Kontrolörleri'nin günü.
  • Atc kardeşlerimizin günü kutlu olsun, mutlu olsun. Umarım bir gün mutlu olurlar. Dünyaları versek de razı edemedik bi şunları.
  • Bir an önce isteklerimizin meclise gelmesi ve kabul edilmesi dileğiyle günümüz kutlu olsun
  • Gününüz kutlu olsun. O kadar para alıyorsunuz ya girin bi dil ogrenin en olmadı kurumun zorunlu tuttugu ydsden gerekli puanı alin. Ya da gidin başka iş yapın
  • Her yıl kutlanan bu önemli günde ,tüm meslektaşlarıma kolaylıklar diliyorum.Gelecek yıl ki kutlamalarda ,yeniden yapılanma gerçekleşmiş,özlük hakları iade edilmiş bir konumda olmak dileklerimle..
  • Gününüz kutlu olsun,iyiki varsınız.
  • 2. Grup hayırlı olsun
  • Umarım Hava Trafik Kontrolörlüğü mesleği, dünya standartlarında haklarını alan, vasıfsız yada düşük vasıf gerektiren kadrolarla bir tutulmayan, hantallaşmış ve aşşağıya çeken kurumsal yapılardan uzak, yüzünü Dünyaya, teknolojiye ve geleceğe çevirmiş eller üzerinde yükseleceği günlere tez zamanda kavuşur.
  • Tüm ATC'lerin günü kutlu olsun.

Bugün, uçuş emniyetinin sağlanmasında kritik bir rol oynayan Hava Trafik Kontrolörleri'nin günü. Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Dernekleri Federasyonu (IFATCA), 20 Ekim 1961 tarihinde kuruldu ve o tarihten bu yana her yıl 20 Ekim, Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü olarak çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

IFATCA'nın kuruluşunun yıl dönümü dolayısıyla, dünyanın dört bir yanında gerçekleştirilen kutlamalar, hava trafiğinin kesintisiz yönetimi için gece gündüz çalışan Hava Trafik Kontrolörleri'nin fedakarlığını vurguluyor. Görev başında üstün bir gayretle çalışan kontrolörler, uçuş güvenliğinin tahsisinde hayati bir sorumluluk üstleniyorlar.

AiportHaber Ailesi olarak, Hava Trafik Kontrolörleri'nin Dünya Günü'nü kutluyor ve her birinin uçuş emniyetine sunduğu katkıyı büyük bir takdirle karşılıyoruz. Tüm Hava Trafik Kontrolörleri'ne teşekkür ediyor ve güvenli uçuşların mimarları olarak gösterdikleri üstün çaba için minnettarlığımızı ifade ediyoruz.

Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü Kutlu Olsun

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Ryan Reynolds ~ 1 gün önce
Atc kardeşlerimizin günü kutlu olsun, mutlu olsun. Umarım bir gün mutlu olurlar. Dünyaları versek de razı edemedik bi şunları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cleartoland ~ 1 gün önce
Bir an önce isteklerimizin meclise gelmesi ve kabul edilmesi dileğiyle günümüz kutlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşsız atcler ~ 2 gün önce
Gününüz kutlu olsun. O kadar para alıyorsunuz ya girin bi dil ogrenin en olmadı kurumun zorunlu tuttugu ydsden gerekli puanı alin. Ya da gidin başka iş yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atcoday ~ 2 gün önce
Her yıl kutlanan bu önemli günde ,tüm meslektaşlarıma kolaylıklar diliyorum.Gelecek yıl ki kutlamalarda ,yeniden yapılanma gerçekleşmiş,özlük hakları iade edilmiş bir konumda olmak dileklerimle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Push back tgs ~ 2 gün önce
Gününüz kutlu olsun,iyiki varsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Htk ~ 2 gün önce
2. Grup hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tramer ~ 2 gün önce
Umarım Hava Trafik Kontrolörlüğü mesleği, dünya standartlarında haklarını alan, vasıfsız yada düşük vasıf gerektiren kadrolarla bir tutulmayan, hantallaşmış ve aşşağıya çeken kurumsal yapılardan uzak, yüzünü Dünyaya, teknolojiye ve geleceğe çevirmiş eller üzerinde yükseleceği günlere tez zamanda kavuşur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bulunmaz Hint Kumaşı ~ 1 gün önce
Herhangi bir lisans mezunu olmak, +70 yds, -27 yaş. Vasfını sevsinler.
HTKM-ATSEP ~ 2 gün önce
Tüm ATC'lerin günü kutlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000