02 Eylül 2024, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • BİZİM PAZAR MESAİLERİ NE OLDU? ARABULUCUYLA HALLEDİLECEK DENİLDİ AMA SES SOLUK YOK
  • yorum yazan tüm tgslilerin bayramını kutluyor ve sormak istiyorum: OYUNUZU KİME VERDİNİZ?
  • tgs kapatılsın artık.insanlık dışı çalışma şartları var
  • Sayın başkan Bolat tss iftar yemeğinde eline mikrofonu alıp yıl sonunda tüm personele kar payı dağıtılacağını açıklamıştır tarafına hatırlatılır
  • Ahmet başkan vereceğini söyledi hermes bunu bekliyor. tgs şirketi öyle bir kan emici şirket oldu ki nefes aldırmıyor ceza uygumak için seferberlik ilan etmiş yönetim insanların paralarını kesmek uğraşıyorlar Yatacak yerleri olmayacak inşallah bu zihniyetin
  • Dağıtmıyorum dese herkes tıpış tıpış kabul eder sabahına alarm kurup işe koşa koşa gider
  • Ali bey; bankalar anlaşma için her bir personele veriyor A lirası ama bizlerin eline geçiyor B lirası heryerden kırpıntı Sizden ricamız TGS alt kesim için bu konuyuda araştırabilirseniz çok memnun oluruz
  • TGS nin alt kademe sorunları seninle gün yüzüne çıkıyor. Yapılan işe verilen emeğe göre işçi memur kesiminin aldığı maaş çerez parası Bazıları diyecek çık git ozaman Çıkmaya gelmedik Ülkeye bayrağa hizmete geldik. Sadece maaş skalasının biraz daha insaniyetli olmasını istiyoruz.
  • Bakın Ali Bey, insanları aylarca sene sonuna kadar bekleterek, neyi ne kadar verip vermeyeceği belli olmayan bir primemi muhtaç etmek olması gereken yoksa hakkaniyetli bir zam mı? İnsanlar yasal köle statüsüne öyle alıştı ki kimse çıkıp ta bana hakkım olan zamı ver demiyor, diyemiyor? İnsanlar zaten sağlıklı beslenemediği için sağlıklı düşünemiyor! Birde siz çanak tutmayın bu yapılanlara, lütfen!
  • Başkanım sizi seviyoruz.Büyüklüğünüzü bekliyoruz.

THY Kar Payı Dağıtacak mısın?

Türk Hava Yolları iyice üçüncü dünya ülkelerinin sistemine döndü. Şirket kârda mı zararda mı bilen yok. Yönetim ne açıklarsa kamuoyu onu biliyor. 2023 yılı yönetim kurulu kararına göre temettü dağıtılmayacak. Çalışanlara soracak olursanız onlar da bir beklenti içinde! Haydi buyurun cenaze namazına…

Geçen hafta yazmıştım. Biz yoksak bu sektörü sorgulayan yok. At istenildiği gibi oynatılıyor, istenilen yere sürülüyor. Kimsenin ne olup bittiğinden haberi yok. O halde biz soralım. Nedir durumunuz ey cemaat?

Sistem o kadar kapandı ki Ortadoğu ülkelerinde böyle bir kapanış yok. Doğu bloğu ülkelerde de yok. Hatta Afrika ülkelerinde bile yok.

THY yönetimi kendine has bir medya dizaynı ile uğraşırken, olup bitenleri hem kamuoyundan hem de kendi çalışanlarından kaçırma yolunu tercih ediyor.

Ha bizi sorarsanız, biz yazdığımız her yazıdan sonra haksız rekabet davaları, kurgulanmış mahkeme dilekçelerine cevap vermekle meşgulüz. Adalet mi? Hak getire.

Haksız rekabet deyince aklıma şu geldi. Türkiye’de THY ile neredeyse tekelleşmiş bir havacılık ile kim rekabet edebilir? Hatta hatta haber portalı nasıl rekabet eder? Hukuken bir karşılığı var mıdır bilemedim.

Bilemedim derken gülmek geliyor içimden.

Kardeş sizin göreviniz ses kesmek, ön almak değil. Önünüzde bulunan şirketi yönetmek.

Haydi buyurun kar payı dağıtın, haydi buyurun gerçek rakamları açıklayın, haydi buyurun çalışanları ekonominin verdiği amansız ezilmeye karşı koruyun.

Varsa yoksa medya ile uğraşma yerine işinizle uğraşın.

Değerli okurlarım, bazen özgür irademizin önüne konulmak istenen engelleri, kurulmak istenen setleri aşmak için zamana ihtiyacınız olur. Bu zamanın bazen uzun bazen meşakkatli bazen de örülen duvarın aşılmasında zorluklarla karşılaşabileceğimizi düşünmenizi istirham ediyorum.

Unutmayın, sizlerle var olan bizlerin asla pes etmeyeceğimizi anladığınızı umuyorum.

Bir kez daha soruyorum.

THY bu yıl sonunda çalışanlarını ve yatırımcılarını mutlu edecek mi onu bir açıklasın.

İstanbul AirShow Eylül Ayında…

İstanbul’un hatta Türkiye’nin en eski havacılık fuarı Eylül ayı sonunda İstanbul’da yapılacak. Bu fuar her ne kadar sahipsiz olsa bile Türkiye’nin sivil havacılık fuarı olarak devam ediyor.

Şunu iyi idrak edelim ki Türkiye’de her şeyin değiştiği bir ortamda hala ayakta kalıyorlarsa bu fuara halk olarak, devlet olarak sahip çıkmak zorundayız.

Ticari olarak düşünmemek gerek. Bu fuar sebebiyle dünyanın her yerinde Türkiye haber oluyor ve havacılığımıza önemli katkı sağlıyor. Aynı zamanda gençlerimiz uçaklarla buluşuyor ve havacılık sevdalılarına önemli anılar biriktiriyorlar.

Bir kez daha söylemek gerekirse hem ulaştırma bakanlığı hem DHMİ hem de Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü amasız fakatsız desteklemelidir.

THY Kar Payı Dağıtacak mısın?

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

KA ~ 11 gün önce
BİZİM PAZAR MESAİLERİ NE OLDU? ARABULUCUYLA HALLEDİLECEK DENİLDİ AMA SES SOLUK YOK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
100 yıllık şirket ~ 12 gün önce
yorum yazan tüm tgslilerin bayramını kutluyor ve sormak istiyorum: OYUNUZU KİME VERDİNİZ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 12 gün önce
tgs kapatılsın artık.insanlık dışı çalışma şartları var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatırlatalım ~ 13 gün önce
Sayın başkan Bolat tss iftar yemeğinde eline mikrofonu alıp yıl sonunda tüm personele kar payı dağıtılacağını açıklamıştır tarafına hatırlatılır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 13 gün önce
Ahmet başkan vereceğini söyledi hermes bunu bekliyor. tgs şirketi öyle bir kan emici şirket oldu ki nefes aldırmıyor ceza uygumak için seferberlik ilan etmiş yönetim insanların paralarını kesmek uğraşıyorlar Yatacak yerleri olmayacak inşallah bu zihniyetin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km1 ~ 13 gün önce
Dağıtmıyorum dese herkes tıpış tıpış kabul eder sabahına alarm kurup işe koşa koşa gider

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS banka promosyonu hakkında ~ 14 gün önce
Ali bey; bankalar anlaşma için her bir personele veriyor A lirası ama bizlerin eline geçiyor B lirası heryerden kırpıntı Sizden ricamız TGS alt kesim için bu konuyuda araştırabilirseniz çok memnun oluruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyiki varsın ALİ KIDIK ~ 14 gün önce
TGS nin alt kademe sorunları seninle gün yüzüne çıkıyor. Yapılan işe verilen emeğe göre işçi memur kesiminin aldığı maaş çerez parası Bazıları diyecek çık git ozaman Çıkmaya gelmedik Ülkeye bayrağa hizmete geldik. Sadece maaş skalasının biraz daha insaniyetli olmasını istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Size soruyorum ? ~ 14 gün önce
Bakın Ali Bey, insanları aylarca sene sonuna kadar bekleterek, neyi ne kadar verip vermeyeceği belli olmayan bir primemi muhtaç etmek olması gereken yoksa hakkaniyetli bir zam mı? İnsanlar yasal köle statüsüne öyle alıştı ki kimse çıkıp ta bana hakkım olan zamı ver demiyor, diyemiyor? İnsanlar zaten sağlıklı beslenemediği için sağlıklı düşünemiyor! Birde siz çanak tutmayın bu yapılanlara, lütfen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gözlüklü Fo ~ 15 gün önce
Başkanım sizi seviyoruz.Büyüklüğünüzü bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçarı ~ 14 gün önce
ikramiye dağıtılmasın maaşlara yeterli zam olsun
Gözlük ~ 14 gün önce
Gözlüğün büyüğüne iyi alışmıssın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000