23 Eylül 2024, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • düşünsenize 100 yıllık şirketsiniz ve çalışanlarınıza servis vermiyorsunuz! ve üstüne üstlük diyorsunuz ki; 300 lira 120km git gel için veriyorum. ama normal herkesi 1m maaş alan gaptan zannediyorlar. yahu ben onları da anlamıyorum adam habaistle gidip geliyor gebeş maymunu!
  • Sayın bolat başkan 12-13 ekimde TK Festte acaba şakşakçılarına neler vaat edecek acaba çok merak ediyorum… sene bitti eridik bittik saygınlık hak getire zaten bu insanların vebalinden yüzün gülmeyecek bilesin…
  • Eee malum bı yaz temposu daha bitti iş yükü çekenlere güle güle Doco dan patır patır insan işsiz kalıyor bı anda sorun performans yetersizliği adı altında kıyım yapılıyor gece üçte gelen adam öğlen yemek yememiş ayak üstü karnıni doyurmus yoğunlukdan vardiya sonu performans düşüklüğü işten çıkış asıl sorunların sesi olun artık filler tepisirken karıncalar eziliyor
  • Her zaman profesyonelce tahriklere gelmemeyi basardilar. Sene sonu verilecek denilen kar payları umarim verilir. Istirak TGS banka promosyonu aldi. Peki ya TK ?
  • başka isimle uçağa binerler!
  • Telsizlerin durumu nedir ali bey ? Pahatlarmı acaba ? Tedirginiz. Bir süre dumanla yada güvercinle haberleşilse daha sağlıklı olmazmı? Bu son mesajım elimdeki telefonuda çöpe atıyorum şimdi elveda diş dünya dış güçler elveda
  • Fırıldak tgs bgj kordinasyon

Kabin Memurlarına Saldırı Modası… Bakanın Gafları…

Bir kez daha anladınız değil mi? Biz olmasaydık sesinizi duyan olmazdı. Kabin memurlarına son zamanlarda şiddete varan sözlü saldırıları Airporthaber gündeme getirdi ve dolayısıyla Türkiye gündemine de gelmiş oldu. Biz yazana kadar ne THY’den ne de trollerden ses çıkmamıştı.

Şu “fabrikalarım var” deyip caka satan yolcuyla başlayıp Dilan Çıtak ile devam eden saldırıları kastediyorum. Yıllardır bu sektörün sesi olmanın gururu yetiyor bize. Fabrikası ile ünlü arkadaşın paylaşımı bizim paylaşımımızda 4,5 milyon kişiye ulaştı. Çarpanları ile düşündüğünüzde Türkiye’de duymayan kalmadı.

Bizim bu olayı gündeme getirmemizin ardından troller de istemeden de olsa yayınlama zorunda kaldı. Ve hatta öncü olmak için çırpındı da güven kaybolduğu için itibar eden olmadı. Ve ardından beyimiz de devreye girdi.

Beyimiz dediğim THY Basın Müşaviri de kara liste açıklamasında bulundu. Kara liste ne işe yarar? Hiç!

Fabrikalı yolcunun bu tavrını “nasıl açıklarsınız” diye sorsam, adaletin olmadığı yerde güçlülerin adaletinin devreye girdiğini söylersiniz hep bir ağızdan.

Bu kişinin arkası güçlü olmasaydı bu şekilde agresif, bu şekilde nezaketli polislerimize bile atar yapması mümkün olabilir miydi?

Toplumsal tepkilerin nasıl sonuç verdiğini hep birlikte gördük. Ama öncü olmamızın Airporthaber’in ne kadar önemli olduğunu bir kez daha kanıtlamış oluyor. Ne kadar baskı görürsek görelim, ne kadar adaletsizlikle karşılaşırsak karşılaşalım bu yoldan dönmeyeceğimizi sizlere göstermiş olduk ve buna devam edeceğiz.

Bakın bizim olumlu ya da olumsuz yazdığımız her şey mahkemelik oluyor. Biz de doğruları söylerken aldığımız veya alacağımız cezaları sorun etmiyoruz.

Dilan Çıtak olayı da böyle. Kabin memurunun görevi uçak içi emniyeti sağlamak. Yolcuları emniyetli bir şekilde uçurmak ve emniyetli bir şekilde uçaktan indirmektir. Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses’in kızı olabilir. Uçuş emniyeti cumhurbaşkanı için de bakan için de, Hasan/Hüseyin için de aynıdır.

Airporthaber’in haberleştirdiği bu olayın ardından Türkiye bir kez daha kabin memuruna saldırı olayını öğrenmiş oldu. Fakat THY kara liste konusunda resmi açıklama yapmadı. Onun yerine kullandıkları trol hesabı açıklama yaptı. Ne diyelim! Demek ki maaşlı trol olmak bunu gerektiriyor.

Tüm bu olayların ardından büyük beyimiz Ahmet Bolat kabin memurlarını ziyaret etmiş. Yarım elma gönül alma hesabı yapmış. Git tabi… onların senin güler yüzüne ihtiyacı var.

Ha bir de şu sebepsiz işten attıklarını bir araya topla ve onlara gerçek sebepleri anlatıver. Onların da senin açıklamalarına ihtiyacı var. Ama dediğim gibi gerçek sebepleri.

Ulaştırma Bakanının Gafları…

Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu son günlerde gaf üstüne gaf yapıyor. Önce bu ülkede yaşayan herkesin kimlik verilerinin çalındığını açıkladı. Bu ne demek biliyor musunuz? Her bir kişinin kişisel verileri başkalarının elinde.

Casusların mı, ajanların mı, hırsızların mı kim olduğu belli olmayan bir oluşum tarafından kimlik bilgilerimiz çalınmış.

Peki, sen ne iş yaparsın sayın bakan? Sana bağlı onlarca kurum millete ceza yağdırırken, keyif üstüne keyif çatarken bizi nasıl sattıklarının hesabını sormadınız mı?

Günah çıkarırcasına bu açıklama neyin nesidir?

Bu arada bakan bey AJET konusunda yapılan şikayetleri de açıklamış. Açıklamada uçuş emniyetini olumsuz etkileyecek bulgu bulunmadığını da söylemiş. Eminim böyle bir şey olmuş olsaydı ve bu bakan tarafından açıklansaydı, önümüzdeki hafta sonuna kadar koltuğunu başkasına devrederdi.

Bu arada Hüseyin Keskin’in adı sık sık anılmaya başlandı ulaştırma bakanlığı için. Olur mu olur. Olursa Cemil Acar’ın bakan yardımcısı olması için kapılar sonuna kadar açılacak demektir.

Zira ikili arasında inanılmaz ve anlaşılmaz bir göbek bağı var. Eğer gerçekleşirse gidip Cemil Acar’ı kutlayacağım.

Bunda ciddiyim. Neden mi? Onca olaya rağmen makam veriliyorsa adam cidden boncuklu bir adam derim.

Haftaya görüşmek dileğiyle.

Kabin Memurlarına Saldırı Modası… Bakanın Gafları…

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

çokomel ~ 11 gün önce
düşünsenize 100 yıllık şirketsiniz ve çalışanlarınıza servis vermiyorsunuz! ve üstüne üstlük diyorsunuz ki; 300 lira 120km git gel için veriyorum. ama normal herkesi 1m maaş alan gaptan zannediyorlar. yahu ben onları da anlamıyorum adam habaistle gidip geliyor gebeş maymunu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
12-13 Ekim ~ 11 gün önce
Sayın bolat başkan 12-13 ekimde TK Festte acaba şakşakçılarına neler vaat edecek acaba çok merak ediyorum… sene bitti eridik bittik saygınlık hak getire zaten bu insanların vebalinden yüzün gülmeyecek bilesin…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laciverti ~ 11 gün önce
Siyasal islamcı ve tarikat üyelerinin devleti soymak için uydurduğu festival, meşhur teknofestin şakşakcısı,yancısı tkfest! hepsini araştırın ya köklerinde atalarında siyasetçi var yada cemaat ve tarikat kökenliler ,heeee teknolojik hamle yapıyorlar orası ayrı, kafaları basıyor lafımız yok hatta fazla bastığı için kurnazlık için kullanıyorlar kimlerini sayın Ali kıdık bizleri uyarmıştı vakti zamanında !!!ajanlar ! ajanları koymuşlar aramıza önceden planlamasını kılıfını hazırlamışlar ajanların, biz de mağdur olmuşlar diye üzüldük bunlara,tiyatro oynadılar, sallama hikayeler anlattılar!!! Allah belalarını versin hepsinin, tkfestleri batsın, güzelim Atatürk havalimanını mundar ettiler şimdide üstünde tepinecekler ,yazıklar olsun ülkenin düştüğü duruma bak.
Sezon bitti ~ 12 gün önce
Eee malum bı yaz temposu daha bitti iş yükü çekenlere güle güle Doco dan patır patır insan işsiz kalıyor bı anda sorun performans yetersizliği adı altında kıyım yapılıyor gece üçte gelen adam öğlen yemek yememiş ayak üstü karnıni doyurmus yoğunlukdan vardiya sonu performans düşüklüğü işten çıkış asıl sorunların sesi olun artık filler tepisirken karıncalar eziliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK Kabine BRAVO ~ 13 gün önce
Her zaman profesyonelce tahriklere gelmemeyi basardilar. Sene sonu verilecek denilen kar payları umarim verilir. Istirak TGS banka promosyonu aldi. Peki ya TK ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyfel kulesinden korkan kız ~ 13 gün önce
başka isimle uçağa binerler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyfel kulesi nerde ~ 13 gün önce
Yani yorumdan havacılık bilginiz muhteşem gibi geldi de
Tgs telsiz patlarmı? ~ 14 gün önce
Telsizlerin durumu nedir ali bey ? Pahatlarmı acaba ? Tedirginiz. Bir süre dumanla yada güvercinle haberleşilse daha sağlıklı olmazmı? Bu son mesajım elimdeki telefonuda çöpe atıyorum şimdi elveda diş dünya dış güçler elveda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bomb ~ 14 gün önce
Telsiz ve haberleşme cihazı kullanmayın lütfen ben amuda kalktım tetikte bekliyorum
Ths operasyon ~ 14 gün önce
Elimizde telefon bütün operasyon telefon ile dönüyor sürekli whatsap takip ediyoruz. Whatsapa bakmadığın zaman sana söylüyoruz neden bakmıyorsun. Birisi buna acil çare bulmalı telefonlarımızda 30 üzeri whatsap grubu var. Sürekli aktif olacaksın hep iş yapıcan hem whatsap takip edicen. Havalimanında durum şuanda bu herşey whatsapta bir gün çökse neoşacak bu operasyonun hali
Tfs harekat ~ 12 gün önce
10 tane vatsap gurubu var telsiz var bari ucak altına birer masa sandalye koyunda işi gücü bırakıp oturup yanliz telsiz ve telefonlara cevap verelim nasılsa bir iş yapmiyoruz degilmi
Tgs bgj ~ 15 gün önce
Fırıldak tgs bgj kordinasyon

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000