04 Temmuz 2019, Perşembe 15:35:26

Atilay Uslu sırlarını gençlerle paylaştı

Türkiye’nin Rotterdam Başkonsolosluğunda, ‘Profesyoneller Gençlerle Buluşuyor’ söyleşisinin 2’ncisi yapıldı.
  • Vergi nasıl kaçırılır ders 1
  • Başka bir şey değil

Türkiye’nin Rotterdam Başkonsolosluğunda, ‘Profesyoneller Gençlerle Buluşuyor’ söyleşisinin 2’ncisi yapıldı. Başarılı iş insanları ile Türk gençlerini bir araya getiren şöyleşiye Hollanda’da 3, Türkiye’de ise 5 oteli bulunan ve Corendon havayolu şirketinin de ortağı olan iş insanı Atilay Uslu da katıldı.

Hollanda ve Benelüks ülkelerinde otelleri bulunan Uslu, Türk gençleriyle söyleşisine, iş hayatına amcasının döner lokantasını kiralayarak başladıktan sonra seyahat acentalığına girdiğini ve başta hedefinin çok büyük olmadığını, fakat ortağıyla tanıştıktan sonra işlerinin yolunda gittiğini söyleyerek başladı. İlk başlarda Hollanda’daki 150 tur operatörü arasında sonuncu sırada bulunduklarını vurgulayan Uslu, tur operatörlerinin hepsinin iflas ettiğini, kalan dört operatör arasında da ikinci olduklarını kaydetti.


Türk gençlerine “Sana verilen tavsiye ne olursa olsun, kabiliyetin varsa inandığın işi her zaman yapmalısın” tavsiyesinde bulunan Uslu, başarısının sırlarından birisinin de zorluklara karşı göğüs germek olduğunun altını çizdi. En çok korktuğu zamanın ise Türkiye’de 2016’da yaşanan darbe girişimi olduğuna değindi. “O gece ve ertesi gün Hollanda’daki bütün hava yolları uçuşlarını iptal ederken, biz bu zorluğu bir fırsat olarak değerlendirdik ve uçuşlarımızı durdurmadık.  Eğer uçuşları iptal etmiş olsaydık zararımız çok büyük olacaktı. Uçuşlarımızı iptal etmediğimizden dolayı de ‘iyi niyet övgüsü’ aldık” dedi. (Hürriyet)

Atilay Uslu sırlarını gençlerle paylaştı

Yorumlar

Hollanda'da ~ 5 yıl önce
Vergi nasıl kaçırılır ders 1

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 5 yıl önce
Başka bir şey değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vergi ~ 5 yıl önce
Çalarak nasıl olacak

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000