13 Eylül 2024, Cuma 12:16:43

Fatih Altaylı'dan Bodrum Havalimanı ile ilgili çarpıcı iddia

Gazeteci Fatih Altaylı Bodum Havalimanı'ndaki bir ihale ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.
  • Yalanları ile nam salmış birinden duyunca gerçek bile olsa inanmayın.
  • Fazla söze gerek gerek yok…….Sn. Kemal Kılıçdaroğlu fatih altaylı yı çok güzel tarif etmiş.
  • ALTAYLI haklı olduğunu dusunuyirsa mahkemeye taşısın. ke mevzuata göre yapıldı. İhale Başkanı yıllarca Genel müdürlüğümüze de avukatlık yapan,şu a n da Milas Bodrum Havalimani'ninda Basmudur yardımcısı olan Cenk bey'dir. ALTAYLI bunu kanıtlamaya mükelleftir. Açık ihale usulünü iyi araştırsın. İhale tek firma girdi Gazete ilanına çıkışı. Yanlış nerede? Bu Bodrum Havalimani yönetimini yıpratma politikası. Milas Bodrum Havalimani Avrupalıların en iyisi seçildiği için kıskananlarin yapti gi bir algı. İşinde çok başarılı olan Havalimani Basmuduru'nunun önünü Kesmeye çalışıyorlar.
  • Bu ihale açık arttırma usulü ile yapilN bir ihalededir. İhaleye Tek firma girdiği için o firmaya verildi. Fatih ALTAY'li bunu kanıtlamaya mecburdur.camur at izi kalsın
  • İktidar ile para ve çıkar için onlara oy verenler sayesinde ülkede nereyi tutsan elinde kalıyor,her bakımdan iyice kötüye gidiyoruz!

Gazeteci Fatih Altaylı Bodum Havalimanı'ndaki bir ihale ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Altaylı Youtube programında yaptığı açıklamada Bodrum Havalimanı'ndaki hangar ihalesinde ihalenin verileceği firmanın önceden belirlendiğini ve usullerin yok sayıldığını iddia etti.

 

Fatih Altaylı'dan Bodrum Havalimanı ile ilgili çarpıcı iddia

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

ercan ~ 5 gün önce
Yalanları ile nam salmış birinden duyunca gerçek bile olsa inanmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şantajcı ~ 5 gün önce
Fazla söze gerek gerek yok…….Sn. Kemal Kılıçdaroğlu fatih altaylı yı çok güzel tarif etmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mevzuat ~ 6 gün önce
ALTAYLI haklı olduğunu dusunuyirsa mahkemeye taşısın. ke mevzuata göre yapıldı. İhale Başkanı yıllarca Genel müdürlüğümüze de avukatlık yapan,şu a n da Milas Bodrum Havalimani'ninda Basmudur yardımcısı olan Cenk bey'dir. ALTAYLI bunu kanıtlamaya mükelleftir. Açık ihale usulünü iyi araştırsın. İhale tek firma girdi Gazete ilanına çıkışı. Yanlış nerede? Bu Bodrum Havalimani yönetimini yıpratma politikası. Milas Bodrum Havalimani Avrupalıların en iyisi seçildiği için kıskananlarin yapti gi bir algı. İşinde çok başarılı olan Havalimani Basmuduru'nunun önünü Kesmeye çalışıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zenci ~ 5 gün önce
şu milas bodrum yönetimi mühendisleri, sözde avukatları sekreter, şoför, hatta başka her türlü kullanıp bir de buraya yorum yazdırıyorlar, avukat dediğiniz düzgün biri olsa kendine ev tutardı, devletin misafirhanesini yıllarca amacı dışında kapatmazdı, normal personel 30 gün bile kalamıyor normal olarak, hatta geçen yaz geçici görevliye 1 günlüğüne dahi oda verilmemişti
Sucuk uğur ~ 4 gün önce
Kıskanılan havalimanı başmüdürün maraş depremi sırasında, insanlar göçük altında üstüne kar yağarken, soğuktan tir tir titreyerek ölürken, 100 bin küsür lira devletin kasasından harcayarak kışlık bahçe, şark köşesi (lüks kulübe) yaptıran kişi değil mi? Devletin temizlik için aldığı personele sabah ve hafta sonu kral kahvaltı sofrası hazırlatan kişi değil mi? Sonra da maraş iline gidip deprem mağdurlarına yardım ediyorum ayağına reklamını yaptıran görevli gönüllü başmüdür değil mi? Kış bahçesinde namaz kılarken inşaat mühendisliği sorumlusuna fotoğraflarını çektirip sosyal medyada dindarmış gibi reklam yapan değil mi? Valla manken gibi poz veriyordu. Sekreteride profesyonel fotoğrafçı dersin. Bir yandan bir aşağıdan ne güzel çekiyorsun. BBP partili-Turancı--ülkücü başmüdürün ne zamandır İslam dostu, akp yanlısı oldu sahtekar. Akp aleyhine alttan alttan yaptığınız tuzaklar bir gün sizi sürgün edildiğiniz bodrumda yakalar. Ankaradan Bodruma sürgün edildi halen yerinde durmayıp boyundan büyük işler çeviriyor.
en zenci ~ 4 gün önce
* avukat dediğin "hazirun" yıllarca kaldığı misafirhaneye para ödedi mi la hiç? * normal personelin 1 aydan fazla kalamadığı misafirhaneyi yönetmeliklere aykırı şekilde yıllarca işgal ettiğinden başka limandan göreve gelenlere yer verilmediğini de biliyon mu beyaz adam?
Bodrum yönetim ~ 6 gün önce
Bu ihale açık arttırma usulü ile yapilN bir ihalededir. İhaleye Tek firma girdiği için o firmaya verildi. Fatih ALTAY'li bunu kanıtlamaya mecburdur.camur at izi kalsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 6 gün önce
İktidar ile para ve çıkar için onlara oy verenler sayesinde ülkede nereyi tutsan elinde kalıyor,her bakımdan iyice kötüye gidiyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000