12 Eylül 2024, Perşembe 11:01:16

Discover Airlines, İlk Güvenlik Videosunu Tanıttı

Lufthansa Group’un tatil havayolu Discover Airlines, yolcularının uçuş deneyimini daha güvenli ve modern bir hale getirmek amacıyla ilk kez kendi güvenlik videosunu tanıttı.

Lufthansa Group’un tatil havayolu Discover Airlines, yolcularının uçuş deneyimini daha güvenli ve modern bir hale getirmek amacıyla ilk kez kendi güvenlik videosunu tanıttı. 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren, Airbus A330 uçakları ile gerçekleştirilen tüm uzun mesafeli uçuşlarda bu yeni güvenlik videosu gösterilecek. Video, yolcuların uçuş öncesi güvenlik prosedürleri hakkında bilgilendirilmesini hedeflerken, aynı zamanda Discover Airlines mürettebatını bu süreçte rahatlatmayı amaçlıyor.

3 Dakika 55 Saniyelik Güvenlik Sunumu

Toplam 3 dakika 55 saniye süren video, yolculara uçuş güvenliği ile ilgili önemli bilgileri sunarken aynı zamanda eğlenceli ve ilgi çekici bir formatla hazırlanmış. Şimdiye kadar, güvenlik talimatları uçuş mürettebatı tarafından birebir sunuluyordu. Ancak bu yeni video sayesinde kabin ekibi, uçuş öncesi hazırlık süreçlerinde önemli bir zaman kazanacak ve diğer operasyonel görevlerine daha fazla odaklanabilecek.

Lufthansa Grubu’nun Tatil Havayolu

Discover Airlines, Lufthansa Grubu’nun özellikle tatil destinasyonlarına uçan yan kuruluşu olarak hizmet veriyor. Tatil destinasyonlarına yoğunlaşan havayolu, bu güvenlik videosu ile yolcularına yenilikçi bir deneyim sunmayı hedefliyor.
 

Discover Airlines, İlk Güvenlik Videosunu Tanıttı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000