12 Eylül 2024, Perşembe 13:42:08

Discover Airlines, NFL takımına sponsor oldu

2024/25 NFL sezonunun başlangıcıyla birlikte, Lufthansa Grubu’nun tatil havayolu Discover Airlines ve Amerikan futbol takımı Tampa Bay Buccaneers yeni bir pazarlama ortaklığına imza attı.

2024/25 NFL sezonunun başlangıcıyla birlikte, Lufthansa Grubu’nun tatil havayolu Discover Airlines ve Amerikan futbol takımı Tampa Bay Buccaneers yeni bir pazarlama ortaklığına imza attı. Discover Airlines, Almanya ile Tampa Bay arasında günlük uçuşlar gerçekleştirirken, Tampa Bay Buccaneers (kısaca 'Bucs'), Amerika Birleşik Devletleri'nde NFL'de (National Football League) mücadele eden bir takım olarak, özellikle Almanya'daki hayran kitlesini her geçen yıl genişletiyor.

Bu yeni iş birliği, Discover Airlines ve Tampa Bay Buccaneers arasında ortak pazarlama ve iletişim faaliyetlerini, etkinlikleri ve uçuş ile maç biletleri için düzenlenecek çekilişleri kapsıyor. Her iki taraf da bu ortaklıkla kendi ana pazarlarında daha fazla görünürlük elde edecek. Almanya, Buccaneers için en önemli uluslararası büyüme pazarlarından biri olarak öne çıkarken, Discover Airlines için Florida, Almanya’dan haftada 20 bağlantı ile en önemli destinasyonlardan biri. Özellikle Frankfurt'tan Tampa Bay'e sağlanan tek direkt uçuş, Buccaneers’ın maçlarını oynadığı Raymond James Stadyumu’na ulaşımı kolaylaştırıyor.

Ortaklık, Pazartesi akşamı Tampa Uluslararası Havalimanı'nda (TPA) düzenlenen bir törenle duyuruldu. Discover Airlines CEO'su Bernd Bauer ve Tampa Bay Buccaneers'ın sahibi Bryan Glazer, çok yıllı ortaklığı resmen başlatan anlaşmayı imzaladı.

"Sporseverler İçin Unutulmaz Deneyimler"

Discover Airlines CEO'su Bernd Bauer, ortaklıkla ilgili olarak, “Bu ortaklığı tüm spor tutkunlarına ve Amerikan futbolu hayranlarına adıyoruz. Spor, insanları bir araya getirir ve uzun süre unutulmayacak deneyimler yaratır. Birçok hayran için bir NFL maçına katılmak hayattaki en büyük hedeflerden biri. Tampa Bay'e günlük uçuşlar gerçekleştiren bir havayolu olarak, gelecekte birçok hayranı bu eşsiz spor etkinliklerine doğrudan taşıyacağımız için heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.

Bu ortaklık, Tampa Bay Buccaneers için de uluslararası alandaki ilk iş birliği olma özelliğini taşıyor. Takımın sahibi Bryan Glazer, “Bu, Buccaneers için tarihi bir gün. Almanya merkezli bir kuruluşla ilk uluslararası ortaklığımızı kutluyoruz. Discover Airlines, üç yıldır Frankfurt'tan Tampa Bay'e direkt uçuşlar düzenliyor ve Alman hayranlarımızla bağlantımızı güçlendirme çabalarımızda önemli bir rol oynayacak” dedi. Glazer ayrıca, bu iş birliğinin Tampa Bay bölgesine olan uluslararası ilgiyi artıracağını ve bölgeyi bir tatil destinasyonu olarak öne çıkaracağını belirtti.

Almanya'dan Florida'ya En Çok Uçuş Sunan Havayolu

Discover Airlines, Almanya ile Florida arasında en fazla uçuş bağlantısı sunan havayolu olarak öne çıkıyor. Frankfurt’tan Florida’ya haftada 20 direkt uçuş düzenleyen havayolu, Tampa Bay’e günlük, Orlando’ya ise haftada 10 kez sefer düzenliyor. Fort Myers'a ise haftada 3 uçuş bulunuyor. 2025 yazından itibaren ise Münih’ten Orlando’ya haftada üç kez ek seferler başlayacak.

Discover Airlines, NFL takımına sponsor oldu

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000