12 Eylül 2024, Perşembe 12:35:57

Lufthansa, First-Class Yolcuları İçin Porsche Hizmetini Sonlandırıyor

Alman havayolu devi Lufthansa, uzun yıllardır sürdürdüğü Porsche ile olan özel limuzin hizmetini yıl sonunda sonlandırıyor.
Alman havayolu devi Lufthansa, uzun yıllardır sürdürdüğü Porsche ile olan özel limuzin hizmetini yıl sonunda sonlandırıyor. Lufthansa, First-Class yolcuları ve HON Circle statüsüne sahip sık uçan yolcular için Frankfurt ve Münih havalimanlarında sunduğu Porsche marka araçlarla uçaklarına transfer hizmetiyle tanınıyordu. Bu hizmet, yolculara sunduğu konfor ve ayrıcalıkların bir sembolü olarak kabul ediliyordu.
 
İlk olarak Der Spiegel tarafından duyurulan bu gelişme, Lufthansa tarafından da doğrulandı. Havayolu, yeni bir limuzin hizmeti için bir ihale sürecinde olduklarını, ancak nihai kararın henüz verilmediğini açıkladı. Porsche ile sunulan bu hizmet, Lufthansa'nın özellikle premium yolcu segmentindeki cazibesini artıran önemli bir ayrıcalıktı.
 
Yeni limuzin hizmetinin hangi marka ve koşullarda sunulacağı merakla beklenirken, Lufthansa’nın bu kararı, sadık yolcuları arasında farklı tepkilere yol açabilir.
Lufthansa, First-Class Yolcuları İçin Porsche Hizmetini Sonlandırıyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000