15 Temmuz 2024, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Uçuş programlarımız çok ağır. Minimum istirahatlerle her gün arka arkaya uçuşlar birikmiş yorgunluğu arttırıyo. Bu iş bu kadar yorgunluk kaldırmaz. Kaç yıldır uçuyorum ilk defa işimi sorgulamaya başladım. Kendi boş boş oturdukları ofis işlerinden farklı planlama gerektirir bu iş!!
  • İşten çıkartılanlar hakkında ne yaptın, seni arayanlara dönüş yaptın mı hiç, bir hal hatır sordun mu. Sadece klavye delikanlılığıyla adam olunmuyor sanırım…
  • Bizde bir soz var kedi uzanamadı cigere haram dermis sizde atip tutmayin arkadaslar kariyeriniz varsa sizde gelin iyi yerlere .
  • bence 3 maaş 5 maaş 10 maaş alanlar hemen bayrak kaldırıp haklarını aramalıdırlar. adam 41 şirkette y.k üyesi ise 41 maaş alıyordur. 41 kere maşallah ama 3 maaş 5 maaş 10 maaş alan gariban akepeliler nasıl geçinsinler. adalet istiyoruz. acilen maaş sayılarına bir denge gelmeli ve 15 maaş olarak ortalanmalıdır.
  • Hayatı yalan zaten. Şirket çalışanının şahit olduğu şeyleri aslı yoktur diye tweet atıyor. Hani şahit olmasam ben bile inancaktım:)
  • Bu tipler güya dini bütün alınları secdeye değen,haramı helali bilen,en büyük şeytan dedikleri abd ve batının icatlarını onları daha da zengin ederek,tonla para verip alıp, onlarla birbirlerine hava atmaya bayılan,hayatlarında her işlerini torpille yapabilmiş,yaptırmış, millete azla yetinin deyip kendileri sülale boyu lüks ve beleş hayat yaşayan,para,makam,çıkar için her kılığa girebilecek zihniyette olanlardır...
  • Üstünlerin işleri böyle kibir dolu ve nefsi emarede takılı olur genelde…ıslah da olmayan bir değişik cinsler…
  • 41 şirkette yönetim kurulu üyeliği şaka mı?

Yahya’nın Üstünlükleri!

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün’ü, kendisi ile ilgili bilgilerin internet sitelerinden, instagram, facebook ve benzeri bilumum sosyal medya hesaplarından, X (Twitter) gibi güçlü platformlarından sildirten karara karşı  “bravo” demekten öteye gidemiyorum.  Mahkemeleri de alkışlıyorum.

“Doğru mu, yanlış mı” diye araştıran mahkeme yok. Bu haber midir, asparagas mıdır diye sorgulayan yok. Ver kararı geç.  Adın Yahya olunca soyadın Üstün olunca verilen kararlarda üstünlük elde ediyormuş gibi hisseder insan.

Peki ya doğrular?

Sen suçlusun Yahya!

Neden mi?

Istakozların, Rolex’lerin havada uçuştuğu bir sırada siz Miami sahillerinden kendi sosyal medya hesabınızdan Lamborghini paylaşırsanız haber de olursunuz, sosyal medyada gündem de olursunuz.

Paylaşan siz, Miami’den caka satan siz ve haberlere erişim yasağı getiren de siz!

Burada suçlu kim? Lüks paylaşım yapan mı yoksa lüks paylaşımı yapanı haber yapan, paylaşanlar mı? Net söylüyorum. İstediğiniz mahkemeden karar aldırın, istediğiniz mahkemeden engelleme yapın; hem kamuoyu nezdinde hem de benim nazarımda suçlu sizsiniz.

Çıkıp kamuoyundan özür dileseniz çok daha takdir alırdınız. Ve hatta “benim böyle bir aracım yok, kiraladım veya gördüm Lamborghini bile bozulabilir” anlamında bir paylaşım yaptım. Yanlış anlaşıldım, hata benim” deseydiniz çok daha şık olmaz mıydı?

Kime ne söylerseniz söyleyin bundan sonra inandıramazsınız. Hele ki şu engelleme kararını getirdiniz ya yemin etseniz kimse inanmaz.

Sen ki 41 şirkette yönetim kurulu üyesi olacak kadar üstün meziyetlere ve zamana sahip birisin.

Sen ki eşin yürümesin diye uçakları pasaport kontrolüne yakın bir noktaya çektirecek kadar güçlü bir üstünlüğe sahipsin.

Sen ki İlker Aycı gibi biri gönderilirken görevde kalabilecek kadar üstün bir güce sahip adamsın ve beceriklisin; sana değil YK’lar, iktidar değişse bile sana bir şey olmaz.

Bu ülkede hukukun bu kadar aciz bir duruma düştüğü, bu kadar anlamsız kararlar verdiği hiç olmamıştır. Sulh Ceza mahkemeleri infaz kurumu olmuş. Ama ne eziyet ederseniz edin, ne kadar işkence metotları kullanırsanız kullanın; biz sizin kullanacak maşanız olmayacağız.

Biz, THY’de çalışan on binlerin sesi, onların haklarını savunucu bir yayın anlayışı ile olayları, dürüst ve doğru olarak aktarmaya devam edeceğiz.

Yahya Üstün bey; bir gün o görevinizden elbet ayrılacaksınız. O zaman göreceksiniz ki etrafınızda kimse kalmayacak ve yalnızlığa gömüleceksiniz.

Bakın size bir iki örnek vereyim!

Temel Kotil, bu ülkeye her ne kadar tasarımı İngiliz olsa bile bir Kaan hediye etti ve ansızın gönderildi. Ama arkasından kim övgü dolu üç/beş söz etti. Yine her daim objektif olan Ali KIDIK. Onun da beslediği adamlar, bir cümle övgü sözcüğü edemedi.

Gücün yanında değil gerçeğin yanında olan bizler daima özü/sözü bir olacağız.

Bugün ÜSTÜNLÜK kurdum diye düşünüyorsan çok ama çok yanlıyorsun.

Bu yazıyı da kaldırtabilirsin!

Yahya’nın Üstünlükleri!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Yeter Çok Yorgunuz! ~ 2 ay önce
Uçuş programlarımız çok ağır. Minimum istirahatlerle her gün arka arkaya uçuşlar birikmiş yorgunluğu arttırıyo. Bu iş bu kadar yorgunluk kaldırmaz. Kaç yıldır uçuyorum ilk defa işimi sorgulamaya başladım. Kendi boş boş oturdukları ofis işlerinden farklı planlama gerektirir bu iş!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıdık sen ne yapıyorsun? ~ 2 ay önce
İşten çıkartılanlar hakkında ne yaptın, seni arayanlara dönüş yaptın mı hiç, bir hal hatır sordun mu. Sadece klavye delikanlılığıyla adam olunmuyor sanırım…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıdık sen ne yapıyorsun yazana ~ 2 ay önce
Sen,senin gibiler ve işten atılanlar ne yaptınız,işverene ne tepki verdiniz önce onu anlat! Adam kaç kere yazı yazdı daha ne yapacaktı? Asıl senin gibiler klavye başında delikanlılığı bıraksın gitsin işverene tepki versin!!!
Tum yazanlara ~ 2 ay önce
Bizde bir soz var kedi uzanamadı cigere haram dermis sizde atip tutmayin arkadaslar kariyeriniz varsa sizde gelin iyi yerlere .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ama unuttun nokta ~ 2 ay önce
Kedi bile bu fani dünyada haram nedir biliyor, kasabin önünde, dükken sahibi verdimi yer
3 maaş 5 maaşla geçinenler ne yapsın ~ 2 ay önce
bence 3 maaş 5 maaş 10 maaş alanlar hemen bayrak kaldırıp haklarını aramalıdırlar. adam 41 şirkette y.k üyesi ise 41 maaş alıyordur. 41 kere maşallah ama 3 maaş 5 maaş 10 maaş alan gariban akepeliler nasıl geçinsinler. adalet istiyoruz. acilen maaş sayılarına bir denge gelmeli ve 15 maaş olarak ortalanmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yhu ~ 2 ay önce
Hayatı yalan zaten. Şirket çalışanının şahit olduğu şeyleri aslı yoktur diye tweet atıyor. Hani şahit olmasam ben bile inancaktım:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üstün ~ 2 ay önce
Bu tipler güya dini bütün alınları secdeye değen,haramı helali bilen,en büyük şeytan dedikleri abd ve batının icatlarını onları daha da zengin ederek,tonla para verip alıp, onlarla birbirlerine hava atmaya bayılan,hayatlarında her işlerini torpille yapabilmiş,yaptırmış, millete azla yetinin deyip kendileri sülale boyu lüks ve beleş hayat yaşayan,para,makam,çıkar için her kılığa girebilecek zihniyette olanlardır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üstüne ~ 2 ay önce
Din diyanet bunların en kıymetli oyuncağı,kibri arşa ulaşmış ,çalmiş talan etmiş tiplerin ibadeti kabul görüyorsa inanç sisteminde büyük sıkıntı var demektir…
Üstüpü… ~ 2 ay önce
Üstünlerin işleri böyle kibir dolu ve nefsi emarede takılı olur genelde…ıslah da olmayan bir değişik cinsler…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaytung mu? ~ 2 ay önce
41 şirkette yönetim kurulu üyeliği şaka mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000